Mitä laitatte viikonloppuna ruoaksi?

olen yksin kotona ja joudun siis tekemään ruuan.

teen tummaa proteiini pastaa (niin siinä pussissa lukee)

ja tonnikalaa ja ketsuppia:kuola:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tänään kokeilen friteerattua riisiä kera pekonin. En oo koskaan tehny tuota, mut eilen jäi riisiä yli(Korma-kana-banaanikastike on paljon parempaa pelkästään...), joten kokeiluun. Huomenna vuorossa yli-ihana salamikastike tuorepastalla. Tämä on kaverin siskon miehen herkullinen resepti, ei tosin mikään kevytruoka mutta metukkaa/salamia rakastaville ihan ehdoton.
 
Ajattelin tehdä tänään pizzaa...400g kanaa pohjalle, purkki tonnikalaa, purkki ananaspaloja, 2 tomaattia ja päälle pussillinen raastettua emmental juustoa. :kuola:
 
Tein tossa äsken kana fileesuikaleista ja tikka masalakastikkeesta, broilemausteesta ja valkosipulitomaattimurskasta soosin. Lisukkeen Valkosipuliciabattaa ja luumutomaatteja. Jälkkäriksi cartedorin Light-suklaa-jätskiä :)

Kerralla söin 400g suikaleita ja soosit, 3 neljäsosaa leivästä ja kolmanneksen jäätelöstä.

Eiköhän tolla satsilla pärjätä iltaan asti, ehkä jotain protskua pitää vielä mukaan ottaa kun lähden keikkaa aktsomaan.
 
Kohta syödään karjalanpaistia ja peruna muusia.:kuola:
 
Tein tossa äsken kana fileesuikaleista ja tikka masalakastikkeesta, broilemausteesta ja valkosipulitomaattimurskasta soosin. Lisukkeen Valkosipuliciabattaa ja luumutomaatteja. Jälkkäriksi cartedorin Light-suklaa-jätskiä :)

Kerralla söin 400g suikaleita ja soosit, 3 neljäsosaa leivästä ja kolmanneksen jäätelöstä.

Eiköhän tolla satsilla pärjätä iltaan asti, ehkä jotain protskua pitää vielä mukaan ottaa kun lähden keikkaa aktsomaan.

:hyper:
Juu etköhän tuolla pärjäile iltaan :D
 
justiin tein broilerin paistisuikaleista kastikkeen maustoin broilerit kurkumalla, paprikalla, mustapippurilla ja pippurisekotuksella. Loppuvaiheessa lisäsin vielä ruokakermaa 1dl. keitin vielä täysjyväriisiä ja kastikkeeseen vielä chili-kastiketta päälle.
 
Tortilloita. Väliin sitten jotain salsakastiketta, jalopenoja, jauhelihaa, kanasuikaleita, salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, juustoraastetta ym. Ihan parasta

Sama satsi tuli vedettyä. Oikeestaan just prikulleen sama paitsi että mulla oli kurkun ja tomaatin sijalla hernemaissipaprika ja aurajuusto muru. Lisäksi tabaskoa ja juomana punaviini.
 
Lohta, keitettyjä perunoita ja salaattia, nam!

Jäi vielä huomiselle, vaikka kaverikin tuli syömään.:D
 
Lohta, keitettyjä perunoita ja salaattia, nam!

Uunissa vai paistaen. Molemmat hyviä tapoja. Itse laitan joskus lohen mahaan suolasieniä, purjoa ja porkkanaa níin paljon kuin sopii ja ei haittaa vaikka vuokaan muutenkin. Ne on sitten hyvä lisukkeita ihan keitettyjen perunoiden ja valkoviinikastikkeen kanssa.

Valkoviinikastike: Kalalientä ---> pullosta joka on muuten parempaa, kuin kalaliemi kuutiosta tai sitten keitän lohen pään, ruodot ja evät tilkassa vettä jonka sehlaan toiseen kattilaan. Valkoviiniä ja sitruunamehua. Suurustetaan vehnäjauholla ja jos maku liian särmikäs pyöristetään kermalla. Hyvää on
 
Tänään tein pitsan, huomenna todennäköisesti kanaa ja ranskalaisia. Maanantaina sitten taasen vähähiilarista perusruokaa.
 
Eilen tein 8kpl pitsoja täysjyvätortillapohjiin...eli semmosia pikkupitsoja.
Täytteenä jalapeno,jauheliha,salami,valko/normisipuli,aurajuusto ja herkkusieni.:kuola:

Mikä lie kun alko sitten janottaa?:hyper:

No oluellahan se jano lähtee, joten sitä sitten.
 
Jumala rankaiskoot, mutta tein jo tänään isänpäivä-menyyn, joka jatkuu huomenna ja se oli ensin alkusalaatti, pääruuaksi härän tarjous-sisäfilettä ja kaupan kerma- ja juustoperunoita ja höyrytettyä parsakaalia ja pikkuporkkanoita. Ja jo veti 2 vee poikakin 2 sisäfilepihviä. :D
Hyvää oli, ei mahda minkään. Minätyttö vielä vedin viinit päälle, isäntä kunnon bodarina jätti väliin... :rolleyes:
Karjalanpaistia ja muusia meillä oli viikolla. On ollut vähän punainen liha painotteista meidän syöminen viime viikolla, mutta nyt palataan kastikkeettomaan ja kuivan riisin kanafile- arkeen, tosin taidetaan laskeutua lohimedaljonkien kautta. :lol2:
 
Uunissa vai paistaen. Molemmat hyviä tapoja. Itse laitan joskus lohen mahaan suolasieniä, purjoa ja porkkanaa níin paljon kuin sopii ja ei haittaa vaikka vuokaan muutenkin. Ne on sitten hyvä lisukkeita ihan keitettyjen perunoiden ja valkoviinikastikkeen kanssa.

Valkoviinikastike: Kalalientä ---> pullosta joka on muuten parempaa, kuin kalaliemi kuutiosta tai sitten keitän lohen pään, ruodot ja evät tilkassa vettä jonka sehlaan toiseen kattilaan. Valkoviiniä ja sitruunamehua. Suurustetaan vehnäjauholla ja jos maku liian särmikäs pyöristetään kermalla. Hyvää on

Hyvää varmasti!:kuola: :)

Mulla oli tuossa salaatissa kaikenmaailman hässäkkää niin paljon, että lohen paistoin uunissa ja sen kaveriks tein kermaviilipohjaisen katikkeen, johon tuli pääasiassa tilliä ja ruohosipulia.
 
Tänään kun on isän päivä, niin on ukon aika heittää bravuuri kehiin: Chili con carnea, med sämpylät
 
Vaimo haluaisi spaghettia ja jauheliha kastiketta, mutta ite haluaisin tehda jokun paistin. Toisaalta voisi laittaa paistin marinoitumaan ja paistaa sen vasta huomenna. Toisaalta tortillatkin olisi hyvia. En tieda mika siina ajatksessa spagetti nyt tokkii. Tuleeko sita muka syotya niin usein vaikka nyt juuri ei edes tule mieleen koska viimeksi olisin laittanut spagettia. Ehka se johtuu siita etta hiljattain tuli syotya lasagnea.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom