- Liittynyt
- 21.8.2004
- Viestejä
- 2 970
Tuollaiset lihapullat on kyllä erinomainen, nopea ja proteiinirikas ateria.Tein lihapullia äsken.
Ei mene kauaa kun survoo ainekset käsin muusiksi ja pyöräyttää niistä pallot joko uuniin tai pannulle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuollaiset lihapullat on kyllä erinomainen, nopea ja proteiinirikas ateria.Tein lihapullia äsken.
Tekis mieli laittaa tortilloja, vois hakea Siwasta lätyt, fetaa ja muuta settiä. Lisäksi on luvassa porsaanfilettä ja riisiä.
Tuollaiset lihapullat on kyllä erinomainen, nopea ja proteiinirikas ateria.
Ei mene kauaa kun survoo ainekset käsin muusiksi ja pyöräyttää niistä pallot joko uuniin tai pannulle.
Mihin asti pikkusiwat ovat tänään auki?
Originally Posted by Kermiitti
Menisköhän karjalanpaisti pilalle jos sinne laittais vielä suolasieniä ja sipulia. Eihän se tietysti olis enää karjalanpaisti, mutta silti saattais olla ihan hyvää.
Mihin asti pikkusiwat ovat tänään auki?
Sepä se. Tässä alkuperäisestä pizzathreadista (http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=17368) kopioitu ohje:Hiilariton pitsa? Pieni kertaus ei haittaisi
Pohja:
400g paistijauhelihaa
1 raaka kananmuna
suolaa
aromisuolaa
pippuria
Sekoita kaikki ainekset ja kaulitse pellille.
Täyte:
1prk tomaattipyrettä
jalapenoja
ohuen ohuita metukkasiivuja
tomaattisiivuja
juustoa (Emmental)
pizzamaustetta
Paista ensin pelkkä pohja kypsäksi (n.200 astetta/15-20min.)
Lisää täytteet ja paista vielä n.10-15min. tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.
Reilun kolmen kilon sisäpaisti piimämarinadissa jääkaapissa huomista ja uunia odottamassa. Pärjäisiköhän tuolla maanantaihin? ;)