Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tota just tarkotin. Pari kertaa sen ostanu eikä mitään valittamista. En kyllä ole vielä merkittäviä eroja löytäny eri teelaatujen välillä.Vihreä loota? Simon Levelt, Misty green. Pussiteeaatelia.
Tämä ketju on lähtenyt jo aikoja sitten lapasesta kun toiset puhuu jostain teen keittämisestä, kun ketjun aloittaja kyseli lisäravinteena käytettävästä uuteesta.
Olen jo kauan sitten jossakin threadissa selittänyt miten tuon vihreän teen saa liukenemaan veteen ja "helposti" alas, eli muuten sama kuin tuo käyttämäsi tapa, mutta veden täytyy olla kuumaa.Heh, kapselikone kokeiltu, ei tule mitään. Paras keino minkä mä löysin on vaan kärsiä... mutta sitä kärsimystä voi lieventää että laittaa ensin lasin pohjalle ihan pikkaisen vettä; n. 1cm ja kaataa jauhon siihen ja kulauttaa samantien alas. Se jauho kun ei liukene veteen tuossa ihan heti niin se lilluu siinä vesipatjan pinnalla pitkin kieltä ja kurkusta alas. Joskus saattaa tarttua kurkkuun ja maistua pahalle mut pienellä vesimäärällä "huuhtominen" ja nimenomaan se että antaa jauhon olla yhtenä paakkuna, auttaa pikkaisen tohon makuun.
Tuohonkin kyllä tottuu ajan mittaan.
Olen jo kauan sitten jossakin threadissa selittänyt miten tuon vihreän teen saa liukenemaan veteen ja "helposti" alas, eli muuten sama kuin tuo käyttämäsi tapa, mutta veden täytyy olla kuumaa.
Sheikkerin pohjalle siis 0.5-1 cm kuumaa vettä, vihreäteeuutejauho siihen, muutama kerta sheikkerin pyöritystä, ja jauho on liuennut veteen. Siitä sitten ykkösellä alas.
Nope. Polyfenolien kokonaismäärä lehtien kuivapainosta on 30% luokkaa, ja polyfenoleista about 90% on katekiineja. Ja EGCG on tietenkin vain yksi katekiini muiden joukossa:Eikös ne lehdet itsessään sisällä sen n. 40% EGCG:tä ?
Heh, kapselikone kokeiltu, ei tule mitään.
No joops, tämähän se hämäsikin. Teetä... :lol2:Edelleen mainostan että jos joku haluaa mukaan kimppatilaukseen niin olisin tilailemassa vihreää teetä piakkoin Englannista koska suomesta sitä ei järkihintaan saa.
Mikäs tuossa oli ongelmana? Liikaa näpertelyä?
Kokeilin kuumalla vedellä ja tosiaan uute liukenee sinne lähes täydellisesti. Jonkin verran jää lasin pohjalle sakkaa, mutta sekään ei onneksi tartu niin helposti hampaisiin kiinni.
Kuuma vesi valitettavasti voimistaa tuota makuelämystä, mutta kaipa se on sitten vain kärsittävä.