Itellähän on 2 vuorotyö ja aikataulut on aamuvuoro: 05.00 - 13.00 ja Iltavuoro taas 13.00 - 21.00.
Riippuen ihan vuorosta, yleensä iltavuorossa teen sapuskat edellisenä päivänä valmiiks ja hirvee repullinen ruokaa aina mukana töihin. Aamu vuorossa sama homma, tosin vedän aamupalat yms. Töissä on jääkaappi ja mikrot yms.
Aamupala: Kaurahiutaleita 4dl, 250g rahkaa, 4dl mehukeittoa ja vitamiinit
Lounas: 100g riisiä, broileria 200g (vaihtelee hieman tuossa kohtaa sapuska, ettei kyllästy)
Välipala: sama kuin tuo aamupala
Päivällinen: 100g makaronia, jauhelihaa 200g ja öljyt päälle (vaihtelee myös)
Välipala2: rahkaa, ananasta ja öljyt
Iltapala: tonnikalaa purkki, raejuustoa ja öljyt
Vaatiihan se aina vähän aikaa ja vaivaa, että jaksaa väsätä nuo sapuskat töihin, mutta ei siinä itku auta jos meinaa vähääkään kasvaa :D.