- Liittynyt
- 16.4.2002
- Viestejä
- 428
- Ikä
- 44
Tulipas vallan mainiota mehua, kun mehulingolla itse semmoista tänään tein kolmesta appelsiinista ja kuudesta omenasta. Se "puoli kiloa päivässä" -sääntö täyttyy todella helposti puristamalla hedelmät, marjat, vihannekset, salaatit ym mehuksi. Mehulinko erittelee yhteen purkkiin 'kuivajätteet', toiseen perusmehun, ja kolmanteen hyvin kirkkaan nesteen.
Kysymys kuitenkin kuuluu: Häviääkö 'kuivajätteiden' menettämisen myötä jotain kasvisten tärkeitä ainesosia? Kuituja? Flavonoideja? Ja vaikka häviäisikin jonkin verran, niin tällä keinoin kuitenkin menisi helposti joka päivä vaikka kilo tai puolitoista, kasviksia, ja lopputulos on kaikenlisäksi todella herkullinen.
Käyttääkö moni teistä mehupuristimia päivittäin?
Kysymys kuitenkin kuuluu: Häviääkö 'kuivajätteiden' menettämisen myötä jotain kasvisten tärkeitä ainesosia? Kuituja? Flavonoideja? Ja vaikka häviäisikin jonkin verran, niin tällä keinoin kuitenkin menisi helposti joka päivä vaikka kilo tai puolitoista, kasviksia, ja lopputulos on kaikenlisäksi todella herkullinen.
Käyttääkö moni teistä mehupuristimia päivittäin?