- Liittynyt
- 30.8.2005
- Viestejä
- 2 668
Muistutus, tänään klo 19 alkaen olen Toni Kohosen ja Testo-Timon Vieraana Istalivessä. Ja tämä tulee siis Tonin Instasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Aina tuntuu löytyvän joku joka on ritallisesti valmis puolustamaan Markoa, vaikka sille tulle tuskin on koskaan ollut mitään tarvetta.
Niinpä. Itse olen täysin hylännyt kaikki toiveet ja fanitukset.
Kyllähän sitä saa olla poissa valokeilasta mutta itseäni ei kiinnosta seurata tällaista kiikunkaakun toimintaa.
Joo mikäpä muuJumankekka että on pyöreetä lihaa. Taitaa olla -97 "hiusmallista" päätellen?
Kyllä. Olin kovempi 94-95, tasapainoisempi fysiikka tuolloin.Muistan ainakin jonkun - 94 vuoden kuvan nähneeni missä hurjat massat. Eikö pari viime vuotta ennen tuota - 97 kilpailua mennyt aika vituiksi a-vitamiinin takia?
Mulla oli tuo takatukka jo yläasteella. Kaljuksi ajoin, ihan siitä syystä, että olen kapea harteinen, ja jos tukka olisi ollut, olisi se korostanut tätä puutetta. Noin ajattelin ja päädyin tuohon luukkiin.@SUPERMASSA
Minua on pitkään askarruttanut, mikä on tuon vuoden -97 perverssin hiusmallin tausta. Voisitko avata tätä mysteeriä?
Mulla oli tuo takatukka jo yläasteella. Kaljuksi ajoin, ihan siitä syystä, että olen kapea harteinen, ja jos tukka olisi ollut, olisi se korostanut tätä puutetta. Noin ajattelin ja päädyin tuohon luukkiin.
Kisan jälkeen ammatti jaoston pomo Wayne De Milia sanoi, että leikkaa pois ennen Nykin kisaa. No leikkasin ja sen jälkeen kaikki alkoi mennä pieleen, ehkä ei olisi pitänyt tuossakaan asiassa uskoa muita
1993Make, oliks se 94 sm ku voitit? jenkkisiili tukalla? mun mielestä se on tosi kova myös, kun miettii sun kuntoa ja Jaska Kutlerin kuntoa samana vuonna... tai jotain. Vai oliks se 91-92? ei voi muistaa.. mutta kuitenkin..
ok just se vuosi mitä en maininnu! ok :D :D kova kunto, Jay Cutler samaan aikaan, ei noin vakuuttava..vaikka olikin jo päässyt lehtiin.. ehkä.1993
Totanoin...mistä oletat sen heran nykyaikana tulevan? Sehän on ja on aina ollut juustonvalmistuksen sivutuote, sille on vaan keksitty uusi käyttö bodareitten appeena, ja sitä kautta uudet hinnat. Ei se raakahera prodekauppiaalle juuri enempää maksa, kun ostaa tukusta muutaman tonnin erissä. Sitten vain esanssit sekaan, kiva värikäs etiketti ja paljon hienoja vierasperäisiä sanoja peittämään sitä faktaa, että ihan perusheraa se on. Kiva muovipurkki, alle euron kappale, ja hyllyyn myyntiin 30€/kg. Jos purkaa tuollaisen herapurkin sisältöineen komponenteiksi, niin siinä on materiaalia & työtä noin vitosen edestä, ja loput voittoa.Vuosituhannen vaihteessa kun hera oli vielä tosi kallista, niin Kuusamon juustotehtaalta sai 25kg säkkejä juuston teossa yli jäänyttä heraa halvalla. En varmaksi muista hintaa mutta olisiko ollut luokkaa 1-2e/kg. Prodea siinä oli ehkä vaan 70g sadassa. Laktoosia ja rasvaa riitti. Ja tietysti maustamatonta. Mutta onneksi oli halpaa niin pystyi 200g vetää päivässä sitä.