- Liittynyt
- 22.4.2003
- Viestejä
- 90
Koitin katsella searchilla asiasta, mutten oikein valaistusta löytänyt. Eli miten hyviä/huonoja rasvoja nämä nykyiset "kevytmargariinit" ovat? Esim. tämä Kevytlevi mitä meillä syödään:
Ainekset: maitoproteiinivalmiste, kovettamaton kasvirasva, kasviöljy, maitorasva, suola (0,7%), 5kpl E-koodia, A- ja D-vitamiini. Rasvaa 40%, josta kovettamatonta kasvirasvaa ja -öljyä 36% ja maitorasvaa 4%.
Ravintosisältö: Energiaa 400kcal, proteiinia 7g, hiilihydraattia 2g, rasvaa 40g josta tyydyttyneitä 13g, monotyydyttymättömiä 13g, polytyydyttymättömiä 7g. A-vitamiinia 550ug ja D-vitamiinia 7ug.
Pakkotoistolla pikakoulutetun ravintoamatöörin silmään nuo arvot eivät näytä mitenkään kovin huonolta, miten lie todellisuuden laita?
Ainekset: maitoproteiinivalmiste, kovettamaton kasvirasva, kasviöljy, maitorasva, suola (0,7%), 5kpl E-koodia, A- ja D-vitamiini. Rasvaa 40%, josta kovettamatonta kasvirasvaa ja -öljyä 36% ja maitorasvaa 4%.
Ravintosisältö: Energiaa 400kcal, proteiinia 7g, hiilihydraattia 2g, rasvaa 40g josta tyydyttyneitä 13g, monotyydyttymättömiä 13g, polytyydyttymättömiä 7g. A-vitamiinia 550ug ja D-vitamiinia 7ug.
Pakkotoistolla pikakoulutetun ravintoamatöörin silmään nuo arvot eivät näytä mitenkään kovin huonolta, miten lie todellisuuden laita?