- Liittynyt
- 22.4.2003
- Viestejä
- 89
Koitin katsella searchilla asiasta, mutten oikein valaistusta löytänyt. Eli miten hyviä/huonoja rasvoja nämä nykyiset "kevytmargariinit" ovat? Esim. tämä Kevytlevi mitä meillä syödään:
Ainekset: maitoproteiinivalmiste, kovettamaton kasvirasva, kasviöljy, maitorasva, suola (0,7%), 5kpl E-koodia, A- ja D-vitamiini. Rasvaa 40%, josta kovettamatonta kasvirasvaa ja -öljyä 36% ja maitorasvaa 4%.
Ravintosisältö: Energiaa 400kcal, proteiinia 7g, hiilihydraattia 2g, rasvaa 40g josta tyydyttyneitä 13g, monotyydyttymättömiä 13g, polytyydyttymättömiä 7g. A-vitamiinia 550ug ja D-vitamiinia 7ug.
Pakkotoistolla pikakoulutetun ravintoamatöörin silmään nuo arvot eivät näytä mitenkään kovin huonolta, miten lie todellisuuden laita?
Ainekset: maitoproteiinivalmiste, kovettamaton kasvirasva, kasviöljy, maitorasva, suola (0,7%), 5kpl E-koodia, A- ja D-vitamiini. Rasvaa 40%, josta kovettamatonta kasvirasvaa ja -öljyä 36% ja maitorasvaa 4%.
Ravintosisältö: Energiaa 400kcal, proteiinia 7g, hiilihydraattia 2g, rasvaa 40g josta tyydyttyneitä 13g, monotyydyttymättömiä 13g, polytyydyttymättömiä 7g. A-vitamiinia 550ug ja D-vitamiinia 7ug.
Pakkotoistolla pikakoulutetun ravintoamatöörin silmään nuo arvot eivät näytä mitenkään kovin huonolta, miten lie todellisuuden laita?
Mut ei siitä yöunia kannata varmaankaan menettää, jos tota margariinia vedät...mutta toisaalta siinä ois pienen optimoinnin paikka..