- Liittynyt
- 25.10.2002
- Viestejä
- 25
- Ikä
- 47
Moi,
Massaruokaa pitäisi syödä, mutta halvalla. Maltohan ei kallista ole. Mitäs mieltä olette, jos söisin 4 dl maltoa päivässä ja jakaisin sen tasaisesti aterioille, esim. aamupalalla desi puron joukkoon, yhdellä välipalalla 2 dl veteen sekoitettuna ja illalla vielä 1 dl rahkan ja jugurtin joukkoon. Onko maltosta jotenkin "haittaa" suurina määrinä, vai pitäiskö vaan lisätä pastaa, riisiä tms. "oikeeta" ruokaa? Malto ois siinä mielessä helpompi, että pian ei riitä kattiloiden koko keittämään suuria annoksia, meitä kun on perheessä 2 massailijaa Kommentteja, kiitos!
Massaruokaa pitäisi syödä, mutta halvalla. Maltohan ei kallista ole. Mitäs mieltä olette, jos söisin 4 dl maltoa päivässä ja jakaisin sen tasaisesti aterioille, esim. aamupalalla desi puron joukkoon, yhdellä välipalalla 2 dl veteen sekoitettuna ja illalla vielä 1 dl rahkan ja jugurtin joukkoon. Onko maltosta jotenkin "haittaa" suurina määrinä, vai pitäiskö vaan lisätä pastaa, riisiä tms. "oikeeta" ruokaa? Malto ois siinä mielessä helpompi, että pian ei riitä kattiloiden koko keittämään suuria annoksia, meitä kun on perheessä 2 massailijaa Kommentteja, kiitos!