Ei kai luonnonvalinnan, evoluution ja geenien kiistäminen ole ihan tätä päivää?
Kuka tässä geenejä tai ympäristön vaikutusta on kiistämässä? Evoluution kylläkin. Simpanssin ja ihmisen geneettinen eroavaisuus on 20%:n luokkaa, sen uskoteltiin aluksi olevan 1%:n luokkaa. Ihmisen genomi sisältää 3 000 miljoonaa kirjainta, 1%:n ero tarkoittaisi 30 miljoonan kirjaimen eroavaisuutta, tulostettuna se vastaisi kymmentä Raamatun kokoista kirjaa.
Toisin sanoen erot ovat suunnattomia, ehkä enemmän kuin 19 %. Dr Tomkins suoritti tosiasiassa oman perusteellisen vertailunsa, ja totesi eron olevan noin 30 %.6 Myös Y-kromosomit, jotka löytyvät vain miehiltä, ovat perinpohjaisesti erilaiset, vastoin evoluution kannattajien odotuksia.
Evoluution sen enempää kuin luomisopinkaan kannattajat eivät tehneet tai voineet tehdä ennustuksia prosentuaalisesta samankaltaisuudesta ennen kuin se arvioitiin. Toisin sanoen, olipa se 99 %, 95 %, 70 % tai mitä tahansa, evoluutioon uskovat edelleen väittäisivät sen osoittavan yhteistä alkuperää, ja me luomisoppia kannattavat näkisimme yhteisen suunnittelun.
https://luominen.fi/myytti-yhden-prosentin-erosta-ihmisen-ja-simpanssin-dnat-ovat-hyvin-erilaisia
Sellaiset ominaisuudet joita ympäristö suosii yleistyvät.
Lennart Saarihan (ornitologi ja doctor) on todennut darwininsirkuista, että sellainen kanta tosiaan yleistyy parhaiten muiden hävitessä, joiden nokan muoto on sellainen, että se soveltuu parhaiten noukkimaan esim. kovia siemeniä, kun ympäristöllä ei ole muuta tarjottavana. Kyse on lajin sisäisestä muuntelupotentiaalista, geneettistä informaatiota kyllä häviää, kun hentonokkaiset kuolevat, mutta ei tuossa mikään kyllä “kehity”. Olosuhteita tutkimalla on havaittu, että kausien vaihtelu palauttaa kannan vaihtelun normaaliksi (muutospotentiaali).
ihmisen jalostustoiminta taasen hyvä esimerkki "keinotekoisesta" evoluutiosta ja luonnonvalinnasta, geenivirheitä voidaan siinä käyttää hyväksi ja saada nopeita harppauksia mahdollisesti.
Kyllähän se tiedetään, että pitkälle jalostetut koirarodut ovat erittäin sairaalloisia, on periytyviä lonkkavikoja, rakennevikoja, sydänongelmia yms. Tuokin johtuu lajin sisäisestä muutospotentiaalista, koiran genetiikka ei salli sitä, että koirasta tulisi jotain muuta kuin koira jalostuksellakaan, vaan roduista tulee sairaalloisia.
Banaanikärpäsiä mutatoimallakaan ei ole syntynyt muuta kuin banaanikärpäsiä haitallisin mutaatioin, sukupolveja on kasvatettu ties kuinka paljon ja silti ne ovat säilyneet banaanikärpäsinä.
Kaikki lääketieteen, rikostutkinnan ym. sovellukset DNA:n ja geenien ymmärtämisestä varmaankin aika kiistaton juttu?
Kerrotko vielä kuinka nuo liittyvät tarinaan evoluutiosta? Monet lääkärithän ovat juuri kärkikreationisteja esim. Päivi Räsänen, Pekka Reinikainen ja Mikko Tuuliranta, mutta tuohan on tarkoituksellista sekoittamista, jolla evoluutiouskomusta pyritään vahvistamaan.
Oikea tiede ja elämä ovat äärettömän paljon kompleksisempaa, taianomaisempaa ja kiintoisampaa kuin jumituminen johonkin halki-poikki-pinoon selityksiin ja tarjoaa mielettömästi sovelluksia ihmiskunnan hyväksi lääketieteessä
Tuo on juuri sitä halki-poikki-pinoon selitystä evoluutiosta, mutaatiot eivät tuota parempaa, muutospotentiaali mahdollistaa lajin sisäisen muuntelun ja siten lajiutumisen. Evoluutio on alunperin tarkoittanut yksinkertaisten eliöiden kehittymistä monimutkaisemmaksi siten, että kehityskulku voidaan tosiaan havaita evoluution ollessa hidas, miljoonia vuosia kestävä prosessi. Darwinin mukaan, jos evoluutio olisi ollut totta, niitä välimuotoja olisi pitänyt löytyä tolkuttomasti, sen sijaan evoilijat ovat tarjonneet väärennöksiä ja huijauksia evoluution todisteluksi, sad.
Elävien organismien ryhmät kuuluvat samaan luotuun lajiin mikäli ne ovat periytyneet samasta esi-isällisestä geenipoolista.
Puhe "luotujen lajien määräämisestä" suhteessa mihin tahansa nykypäivän varianttiin tulee täten myös tarpeettomaksi – määritelmänä mitään uusia luotuja lajeja ei voi ilmetä.
https://luominen.fi/muuntelu-informaatio-ja-luotu-lajityyppi
Yhteiskunnilla on kulloinkin omat versionsa evoteoriasta, Neuvostoliitossa oli lysenkolaisuus, jonka mukaan mukaan hankitut ominaisuudet periytyvät, tuon pitäisi miellyttää bodareita ja kovaa treenaavia.
Natsi-Saksassa taas oli ok uunittaa kaikki ali-ihmiset arjalaisen superrodun tieltä.
Nykyään evoluutiolla voidaan tarkoittaa mitä tahansa muutosta tai kehitystä oli kyse uskonnoista, yhteiskunnista, ideologioista tms.