• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Maahanmuutto

Liittynyt
27.4.2012
Viestejä
6 499
Ikä
25
Kaupunki
Tampere
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005162937.html?share=37c56afcaa46ecf4ca0afb8cb3eb18c8

"Avoimuus ja turvallisuus eivät kuitenkaan ole toistensa vastakohtia. Afganistaniin palautettujen kohtalo herätti suomalaisissa aitoa ja arvokasta myötätuntoa, mutta lämpimän sydämen lisäksi nyt tarvitaan myös viileää päätä. Terrorismin vastustamista ei pidä jättää maahanmuuton vastustajille."

Mielipiteestä en saanut kuitenkaan ratkaisua ongelmaan muutakuin ""keep calm and carry on."

Mielestäni maahanmuutto kriittisyys ei poissulje maahanmuuttoa millään tavalla eikä ole rasismia, vaan tarkoittaa sitä että maahanmuuttajan taustat tulee tarkistaa huolellisesti ja kuten pandakarhu ylempänä mainitsi fiksumpaa olisi tehdä päätös ennenkuin päästetään maahan. Vasta myönteisen sopimuksen saatua saa tulla maahan.

Myöskin Suomen kansalaisten hyvinvointi tulee huomioida, tällähetkellä Suomessa on paljon epäkohtia jotka vaikuttaa opiskelijoiden, eläkeläisten, työttömien sekä lapsi perheiden elämään.
 
Liittynyt
4.2.2003
Viestejä
7 248
no nyt jeesustellaan...

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on turhautunut, ettei Tukholman terrori-iskusta epäiltyä 39-vuotiasta miestä kyetty karkottamaan maasta.
Epäilty tekijä oli hakenut oleskelulupaa Ruotsista, mutta hänen hakemuksensa oli hylätty heinäkuussa 2016. Viime joulukuussa hänelle annettiin neljä viikkoa aikaa poistua maasta, ja lopulta helmikuussa hänet etsintäkuulutettiin.

Eikös suomessa ole 12 000 Irakilaista keiden pitäisi poistua maasta?
 
Liittynyt
23.8.2004
Viestejä
1 379
"Voi kun tälle voitaisiin tehdä jotain" sanoo peruspoliitikko ja sen jälkeen siirtyy miettimään miten kasvattaa omaa äänipottiaan. Mitä jos lupahakemukset tehtäisiin ulkomailla suurlähetystöissä ja maahan pääsisi vasta myönteisen päätöksen myötä. Säästyisi rahaa, vaivaa ja jäisi pahimmat turvallisuusuhatkin ulkopuolelle. Ai mutta eihän me niin voida tehä, koska kansainväliset sopimukset tai joku muu yhtä naurettava tekosyy.
Tämä on niin totta. Korpeaa aina kun nuo punaviherpopulistit herkuttelevat sillä kuinka "pieniä lapsia hukkuu välimereen". No miksiköhän niitä hukkuu, auttaisikohan asiaa jos eivät lähtisi meren ylitykseen... Ajattelee vaikka jotain somalialaista kaveria, joka tekee ensin pitkän ja (mahdollisesti vaarallisen) matkan Somaliasta välimeren rannikolle, satamassa ihmiskauppias aseen kanssa ohjaa kaverin ääriään myöten täynnä olevaan suunnilleen vuotavaan purkkiin ja Eurooppaan (ehkä elävänä) päästyään ei ole mitään takeita että saa jäädä sinne, jolloin edessä on paluu... millä rahalla (jos massit meni jo matkaan)? Olisko ollut kaikille helpompi, jos hakemus olisi käsitelty jo siellä lähtömaassa. Punaviherpopulistejahan tällaisen ajattelu ei kiinnosta ja mitäs siitä järjestäytyneestä rikollisuudestakaan siellä välimeren liikennettä pyörittämässä. Eihän semmoisia ongelmia ratkaista kannata. Pääasia että saa herkutella ja maalailla liikuttavia kauhukuvia hukkuvista ja rantaan huuhtoutuvista lapsista ja vielä vähän nyyhkiä äänten toivossa.
 
Liittynyt
11.3.2003
Viestejä
1 169
Tukholman rekkajihadisti on päässyt kuulusteluissa kertomaan ihan omin sanoin, miksi teki sen: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005164435.html

"Akilov ei ole kuulusteluissa katunut tekemäänsä, vaan päin vastoin iloinnut siitä."

"Ajoin uskottomien päälle, miehen kerrotaan sanoneen kuulusteluissa."

"Akilov oli kertonut kiinniottonsa yhteydessä poliiseille kuuluvansa terrorijärjestö Isisiin."


"Aftonbladet kertoo miehen myös todenneen ”pommittavansa Ruotsia koska he pommitavat hänen maataan”

Tuo "uskottomien" päälle ajeluhan ei sovi suvaitsevais-tiedostavaan narratiiviin ollenkaan, joten se jätetään tietysti huomiotta, kun teon motiiveja puidaan. Sen sijaan veikkaan tämänkin tapauksen analyyseissa käsiteltävän Ruotsin osuutta ISIS:n vastaisessa liittoumassa ja Syyrian pommituksia. Jos tämä logiikka viedään loppuun asti, se tarkoittaa tietysti, ettei ISIS:iä ja muita muslimiterrorijärjestöjä vastaan saa taistella millään tavalla, koska se muka johtaa vain muslimien yhä kiihtyvään radikalisoitumiseen. Sama pätee myös länsimaissa muslimeihin kohdistuvaan antiterroritoimintaan, sekin pitäisi monien muslimijärjestöjen ja aktiivien, sekä punaviherhöperöiden mielestä lopettaa tai minimoida, ettei muslimeja loukata ja "eriarvoisteta". Logiikka on siis tämä: maltilliset muslimit, jotka ovat aidosti sitä mieltä että Islam on Rauhanuskonto, muuttuvatkin hetkessä Islamin täysin väärinymmärtäviksi jihadisteiksi, mikäli kokevat joutuvansa erityistarkkailun alle uskontonsa vuoksi. Näin siitä huolimatta, että muslimit tekevät islamin nimissä hirveitä tekoja jatkuvasti ympäri maailmaa ja perustelevat niitä nimenomaan Islamin opeilla. Jos minä olisin malttimuslimi, niin olisin vain tyytyväinen ja kiitollinen, jos viranomaiset ottaisivat muslimiyhteisöt ja moskeijat tiukempaan valvontaan ja hyväksyisin siitä mahdollisesti itselleni koituvat pienet epämukavuudet samalla tavalla kuin hyväksyn esim. lentokenttien turvatarkastukset.

"Tukholman epäilty iskijä ei ollut uskonnollinen, vaan piti juhlimisesta ja alkoholista, kertoo ruotsalaismedia" http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704102200100058_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

Toinen piirre, mikä näissä uutisisa usein toistuu, on vakuuttelu, ettei tekijä ollut uskonnollinen vaan teki itse asiassa Islamin näkökulmasta paljon syntiä. Tässäkin kuvastuu toimittajien täydellinen tiedon puute Islamin jihad-teologiasta, tai sitten sitä ei poliittisista syista haluta saattaa laajemman yleisön tietoon.

Ensinnäkin, jihadistit ovat Allahin sotureita, eikä heitä koske samat säännöt kuin rivimuslimeja. He voivat juopotella, pössytellä, käydä huorissa ja rötöstellä tai vaikka homostella niin paljon sielu sietää, Allah antaa kaiken anteeksi sillä hetkellä, kun jihadisti "surmaa ja tulee surmatuksi" hänen puolestaan. (Koraani 9:111). ISIS ja AL-Qaida ovat lisäksi ohjeistaneet kannattajiaan sulautumaan länsimaisiin yhteiskuntiin ja omaksumaan länsimaisia tapoja, kuten alkoholin käyttö, jotta eivät herätä huomiota.

Toinen asia on Jihad katumuksen harjoituksena. Maallistunut muslimi saa uskonnollisen herätyksen, alkaa tutustumaan tarkemmin pyhiin teksteihin tajuaa tehneensä koko elämänsä syntiä ja olevansa matkalla kohti helvettiä. Islamin opin mukaan kuoleman jälkeen Allah punnitsee hyvät ja pahat teot ja jos pahat teot painavat enemmän, se on terve menoa ikuiseen kidutukseen. Tämä on tietysti tosiuskovalle erittäin ahdistava ajatus, mutta vääräuskoisten teurastus jihadissa takaa tässäkin tapauksessa paikan paratiisissa ja vieläpä ylimmältä tasolta, jossa eletään kuin kuningas kymmenien tuhansien palvelijoiden ympäröimänä ja haaremissa tietysti ne 72 seksikone-neitsyttä.

Kolmanneksi, masentunut muslimi joka haluaa tappaa itsensä, muttei pysty koska pelkää helvettiin joutumista, saattaa päätyä laajennettuun jihad-itsemurhaan.

Ja sitten periaatteessa kuka tahansa muslimi, joka syystä tai toisesta on päätynyt ottamaan uskontonsa opit kirjaimellisesti, voi alkaa jihadoimaan ilman mitään kummempia terrorijärjestöyhteyksiä.

Tämähän ei tarkoita, että kaikki muslimit hyväksyisivät tai olisivat edes tietoisia näistä opeista. Silti ainut oikeasti toimiva keino jihadin estämiseksi on näin ollen muslimimaahanmuuton rajoittaminen minimiin, kaikki muu on ongelman kieltämistä, tai sen hyväksymistä että ruumiita tulee väistämättä. Monikulttuurisen unelman hinta maksetaan verellä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
4.2.2003
Viestejä
7 248
29-vuotias mies tuomittiin marraskuussa kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Tuomio piti hovissa.
Oulussa festarialueen ulkopuolella tapahtuneesta törkeästä raiskauksen yrityksestä käräjäoikeudessa annettu kahden vuoden vankeustuomio pysyi ennallaan hovioikeudessa.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi marraskuussa 2016 Ahmed Djilalin kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen lapseen kohdistuneesta törkeän raiskauksen yrityksestä. Käräjäoikeuden tuomiosta olivat valittaneet Rovaniemen hovioikeuteen sekä vastaaja että syyttäjä.

Käräjäoikeuden mukaan 29-vuotias mies yritti olla sukupuoliyhteydessä 16-vuotiaan tytön kanssa festivaalialueen ulkopuolella. Mies käytti hyväkseen sitä, että tyttö oli humalan ja pelkotilan takia kykenemätön puolustamaan itseään.

Oikeuden mukaan mies kävelytti uhrinsa sivummalle ja työnsi hänet syrjemmäs, jolloin tämä oli tuntenut pakokauhua ja pelkoa. Tyttö ahdistettiin pysäköintialueen kohdalla olevan vedenpumppaamon ovisyvennykseen, jonka jälkeen mies avasi tytön housuja.

Tapahtumat keskeytyivät, kun paikalle tullut liikenteenohjaaja puuttui tilanteeseen ja teko jäi yritykseksi.

Djilali kiisti syytteen oikeudessa. Käräjäoikeus katsoi kuitenkin teon törkeäksi, koska raiskauksen yrityksen kohteena oli alaikäinen lapsi. Teko katsottiin myös kokonaisuudessaan törkeäksi ikäeron, tekotavan ja teon ennalta-arvaamattomuuden vuoksi.

Tuomittu mies velvoitettiin korvaamaan uhrille 4 000 euroa kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta. Lisäksi hänen maksettavakseen tuli oikeudenkäyntikuluja noin 4 500 euroa.

Hovioikeus toimitti asiassa pääkäsittelyn yleisön läsnä olematta ja määräsi tuomion sen lopputulosta, tuomiolauselmaa ja sovellettuja lainkohtia lukuun ottamatta salaiseksi käräjäoikeuden määräämäksi ajaksi. Myös asianomistajan ja tämän huoltajien henkilöllisyys on määrätty salassa pidettäväksi.

Rovaniemen hovioikeus antoi tuomiosta julkisen selosteen.Nyt oli suhteellisen oikeudenmukainen tuomio, miten helvetissä nämä jotka ovat raiskanneet uhriaan monta tuntia joka rööriin ja vielä kuvanneet teon ovat voineet selvitä ehdollisella??
 
Liittynyt
13.7.2014
Viestejä
506
Pystyykö Kokoomus ja Vapaavuori estämään suurmoskeijan tulon? Jos muut puolueet päättävät liittoutua asian taakse, niin niillähän on silloin enemmistö vai miten päätöksen teko menee?
 
Liittynyt
15.1.2011
Viestejä
14 495
Kaupunki
Helsinki
Pystyykö Kokoomus ja Vapaavuori estämään suurmoskeijan tulon? Jos muut puolueet päättävät liittoutua asian taakse, niin niillähän on silloin enemmistö vai miten päätöksen teko menee?
Miksi ne muut puolueet liittoutuisivat näin? Politiikka on kompromisseja ja tuollainen suuri liittouma vaatisi aika paljon kaupantekoa esim. vihreiltä muiden tuen saamiseksi. Kokoomus taas voisi lyödä kapuloita rattaisiin kaikisssa muissa mahdollisissa hommissa ja lopulta saataisiin koko systeemi sekaisin ja pysähdyksiin.
 

sotkotin

VIP
Liittynyt
1.1.2015
Viestejä
240
Opetus- ja kulttuuriministeriö vahvistaa Ylelle, että se on maksanut Suomen islamilaiselle neuvostolle avustusta vuodesta 2007 yhteensä päälle 450 000 euroa.
 
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
5 826
Ikä
31
Mies yritti raiskata alaikäisen tytön festarialueen ulkopuolella Oulussa – liikenteenvalvoja esti
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005165019.html

Oulun käräjäoikeus tuomitsi marraskuussa 2016 Ahmed Djilalin kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen lapseen kohdistuneesta törkeän raiskauksen yrityksestä. Käräjäoikeuden tuomiosta olivat valittaneet Rovaniemen hovioikeuteen sekä vastaaja että syyttäjä.
 
Liittynyt
2.5.2002
Viestejä
800
Ikä
35
"Tukholman epäilty iskijä ei ollut uskonnollinen, vaan piti juhlimisesta ja alkoholista, kertoo ruotsalaismedia" http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704102200100058_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

Toinen piirre, mikä näissä uutisisa usein toistuu, on vakuuttelu, ettei tekijä ollut uskonnollinen vaan teki itse asiassa Islamin näkökulmasta paljon syntiä. Tässäkin kuvastuu toimittajien täydellinen tiedon puute Islamin jihad-teologiasta, tai sitten sitä ei poliittisista syista haluta saattaa laajemman yleisön tietoon.
https://www.thelocal.se/20170411/sweden-attack-suspect-denied-request-for-sunni-muslim-lawyer

Vain sunnimuslimi kelpaisi asianajajaksi tälle uskonnottomalle ressukalle. Kyllä pitäisi silmien jo pikkuhiljaa kaikilla avautua.

Uskomatonta että Suomessa mietitään nyt kuorma-autoille ja rekoille jotain ajonestohärveleitä, kun pitäisi miettiä kuinka tämän ideologian levittäminen estetään.
Suunnitellaan suurmoskeijoita ja jaetaan veronmaksajien rahaa islamisteille ideologian edistämiseen, MITÄ VITTUA!

Päättäjät lässyttää uskonnonvapaudesta mutta samassa lauseessa saatetaan höpistä poliittisen islamin vaarallisuudesta. Miten lie rajaavat islamin, poliittisen islamin ja ääri-islamin.. Mikä on mitäkin ja milloin.
 

number_one

Kädenvääntäjä
VIP
Liittynyt
10.8.2004
Viestejä
11 455
Ikä
35
"Minä varmaan olen se Mikon oppositio, kun olen mm. laskeskellut, että jos kaikki maapallon ihmiset muuttaisivat Suomeen, ja asuisivat Manilan väestöntiheydellä, niin vain vähän yli puolet Suomen pinta-alasta olisi asutettu.

Jotenkin tämä suomalaisten käsitys maan kantokyvystä on niin todellisuudesta vieraantunut, ettei tosikaan. Hyvin harva maa tällä maapallolla on yhtä harvaan asuttu kuin Suomi, ja tänne ei nyt mukamas juuri kukaan mahtuisi. Suomen talous sitä ja Suomen talous tätä, kun tosiasia kuitenkin on, että todella paljon tiiviimmin asutut länsimaiset maat pärjäävät taloudellisesti huomattavasti paremmin kuin Suomi. Jos tulijoita on paljon, koko maan talous muuttuu, koska kaikkien on pakko alkaa tehdä työtä, jotta asiat sujuisivat. Valitettavasti suurin osa noista Mikon pelkäämistä ihmisistä ei haluaisi juuri Suomeen, vaikka kuinka pääsisivät.

Tärkeintä olisi kehittää toimiva malli, jolla vähintään 100.000 henkeä vuodessa saataisiin integroitua aidosti osaksi yhteiskuntaa. Se ei saisi mennä millään sellaisella kuviolla, jossa tulijoita ensin roikotettaisiin toimettomina vastaanottokeskuksissa, ja sitten toimettomina ja edelleen kielitaidottomina kaupunkien vuokra-asunnoissa. Kun integraatiosysteemi oikeasti toimisi, ei myöskään tulisi näitä pahamaineisia "sosiaaliturvan perässä" tulijoita, koska toimettomuus ei olisi tarjolla oleva vaihtoehto, vaan ihmisiä, jotka oikeasti haluavat aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä. Niitä tänne oikeasti tarvitaan, ja paljon."

Tää tuli ekana facessa vastaan tänään :)
 
Liittynyt
4.1.2012
Viestejä
382
"Minä varmaan olen se Mikon oppositio, kun olen mm. laskeskellut, että jos kaikki maapallon ihmiset muuttaisivat Suomeen, ja asuisivat Manilan väestöntiheydellä, niin vain vähän yli puolet Suomen pinta-alasta olisi asutettu.

Jotenkin tämä suomalaisten käsitys maan kantokyvystä on niin todellisuudesta vieraantunut, ettei tosikaan. Hyvin harva maa tällä maapallolla on yhtä harvaan asuttu kuin Suomi, ja tänne ei nyt mukamas juuri kukaan mahtuisi. Suomen talous sitä ja Suomen talous tätä, kun tosiasia kuitenkin on, että todella paljon tiiviimmin asutut länsimaiset maat pärjäävät taloudellisesti huomattavasti paremmin kuin Suomi. Jos tulijoita on paljon, koko maan talous muuttuu, koska kaikkien on pakko alkaa tehdä työtä, jotta asiat sujuisivat. Valitettavasti suurin osa noista Mikon pelkäämistä ihmisistä ei haluaisi juuri Suomeen, vaikka kuinka pääsisivät.

Tärkeintä olisi kehittää toimiva malli, jolla vähintään 100.000 henkeä vuodessa saataisiin integroitua aidosti osaksi yhteiskuntaa. Se ei saisi mennä millään sellaisella kuviolla, jossa tulijoita ensin roikotettaisiin toimettomina vastaanottokeskuksissa, ja sitten toimettomina ja edelleen kielitaidottomina kaupunkien vuokra-asunnoissa. Kun integraatiosysteemi oikeasti toimisi, ei myöskään tulisi näitä pahamaineisia "sosiaaliturvan perässä" tulijoita, koska toimettomuus ei olisi tarjolla oleva vaihtoehto, vaan ihmisiä, jotka oikeasti haluavat aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä. Niitä tänne oikeasti tarvitaan, ja paljon."

Tää tuli ekana facessa vastaan tänään :)
Ihan kiva, mutta mikä poliittinen teoria tukee integraatiota? Missä historiassa integraatio on toiminut? Tähän mennessä olen lukenut esimerkkejä vain assimilaatiosta.
 
Liittynyt
2.5.2002
Viestejä
800
Ikä
35
Väestöntiheys ratkaisee ongelmat, kyllä on helppoa.
Miksi tuosta lopusta on unohtunut kertoa kuinka se toimiva malli joka integroi 100tuhatta/vuosi toimii? Vai perustuuko sekin tuohon väestötiheyteen? asiat vain toimii kun eletään ahtaasti??
Ei kyllä se taitaa jotenkin liittyä pakkotyöleireihin :/
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Siinä on lyöty kasa konditionaaleja pöytään ja sen jälkeen taputettu itseään selkään kun ollaan oltu fiksuja.
Tätähän tää on. Maanataina ruokapöydässä kuuntelin ölinää, kuinka on hyvä, että kouluttamattomat, tyhmät persut putosivat vaaleissa. Sen jälkeen mistä tahansa poliittisesta asiasta kun alkoi keskustella, keskustelu tyssäsi siihen, että kukaan ei tiennyt ketään poliitikkoja tai abc-juttujakaan politiikasta. Sama porukka äänestää vihreitä ja vassareita ja pitää muita tietämättöminä. En viitsinyt sanoa, että tässä keskustelussa konkreettisesti tiivistyy käsite punavihreä kupla, mutten viittiny.

Vakuuttuneisuus omasta tiedosta ja perään pelkkiä esimerkkejä tietämättömyydestä. Kerta toisensa jälkeen! Puhutaan korkeasta koulutuksesta ja sen merkityksestä. Sitten ei tiedetä mistään mitään. Äänestämiselle pitäs asettaa kuulemma jokin raja, käydä jokin sivistyskurssi. Ei sitten tullut mieleen, että tuolla kriteerillä olisi jäänyt tuolla porukalla kaikilla jäänyt äänestämättä. Vakuuttavaa!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
11.3.2003
Viestejä
1 169
Jihadi kiihtyy kesää kohden: mestareiden liigassa pelaava Borussia Dortmund-joukkue joutunut pommi-iskun kohteeksi. ISIS ilmeisesti asialla.

http://www.is.fi/mestarienliiga/art-2000005168410.html

Jutussa mainittu kirje sisältää tyypillistä jihadretoriikkaa, Allahin nimeen vannotaan ja kerrotaan "ristiretkeläisvaltioiden" urheilijoiden ja julkisuudenhenkilöiden olevan tappolistalla.

Lisäksi on kerrottu, että joku äärivassari/ Antifa-porukkakin olisi ottanut iskun nimiinsä, voi olla feikkiuutinen. Sinänsä ei olisi mikään ihme jos äärivasemmisto ja jihadistit toimisivatkin yhteistyössä, se on nimittäin yksi osa ISIS:n Eurooppaa koskevaa strategiaa. Molemmat porukat jakavat samansuuntaisen tavoitteen: läsimaisen yhteiskuntajärjestyksen tuhoaminen ja utopistisen, totalitarismiin ja toisinajattelijoiden vainoon perustuvan maanpäällisen "paratiisin" luominen.

Tästä on lähihistoriassa esimerkkejäkin, esim. islamilainen vallankumous Iranissa -79, jolloin kommunistit ja khomeinistit tekivät yhteistyötä, siis siihen asti kun islamistit pääsivät valtaan jolloin kommunistit tapettiin tai ajettiin ulos maasta.
 
Ylös