Maahanmuutto

Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Taitaa olla kuitenkin ns. feikkitili toi twitter-tili ja siten trollausta toi kommentti. Eipä silti, ei kovin paljon eroa monenkaan suuren ymmärtäjän horinoista. Noinhan ne ajattelee. Mehmedi ei ole koskaan vastuussa itse omasta toiminnastaan.
 
Liittynyt
25.5.2006
Viestejä
5 857


Heja Sverige ! Unelmanne on toteutunut ! Upeaa ..mahtavaa ! ja ....Lycka Till ! ...tuskin jää ainoaksi kepposeksi.
du gamla du fria du fjällhögä nord..

Kerrataan YLEn ohjeet vielä, kuinka toimia, jos omalle kohdalle sattuu:

och samma på svenska..

Vittu mitä uskomatonta paskaa uutisten "tiedottaminen" asiasta! Saatanan vaivautunutta kiertelyä ja ympäripyöreetä höpinää.
no kun kognitiivinen dissonanssi puree korvasta iskee aivoverenvuoto.. gu gamla du fria du..

Pidätyskuva:

jävla finne igen!

Luulisi nyt arvostelun pakkopalautuksista hiljentyvän, tai keskustelun suurmoskeijasta Helsinkiin. Luulisi myös näiden iskujen herättelevän ja nuivistavan porukkaa.
ihanaa ja väistämätöntä.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 520
Pelolle ei saa antaa valtaa! Silti Helsingissä on varauduttu pysäyttämään käsistä lähtenyt raskas-ajoneuvo?!? Olisikohan jo aika ruveta puhumaan asioista suoraan, eikä kierrellä ettei joku vaan loukkaannu. Täytyy toivoa että suomessa jos ja kun tapahtuu, niin uhrit olisi näitä ymmärtäjiä.
 
Liittynyt
11.3.2003
Viestejä
1 166
Iskusta epäilty on neljän lapsen isä ja töissä rakennusalalla.

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005161947.html

Eli ulospäin Ruotsin mittapuulla ihan hyvin integroitunut henkilö, ei mikään syrjäytynyt luuseri. Mikään yllätyshän tämä ei ole, jihadistit kun ovat keskimäärin niitä paremmin toimeentulevia muslimeja. Syrjäytymis/köyhyys selitys on punavihreiden todellisuuspakoista houretta. Ruotsin tapauksessa myöskään muslimeja kohtaan muka tehdyt vääryydet ei oikein toimi selityksenä. Määrittävä tekijä näissä kun on joka tapauksessa uskonnollis-poliittinen ideologia nimeltä Islam. Ja jihadismin ilosanomaa levitetään lännessä niin moskeijoissa, vankiloissa kuin yliopistoissakin. Kaikenkattava elämäntyyli siis, eikä sen noudattaminen katso sosioekonomista asemaa.

Samaan aikaan Thaimaassa ollut massiivinen jihadistien pommi-iskujen sarja, kohdistunut nyt lähinnä infraan ilman suuria ihmisuhreja:

http://www.bangkokpost.com/news/sec...t http://goo.gl/9HgTd and http://goo.gl/ou6Ip

Uutisen kommenttiosioista:

"When will the Thai authorities stop minimising it? There is no 'restive' 'Deep South'! It is a civil war! The number of terrorist(!) acts of last night shows the power of the islamist groups: the logistics,man power, complicities, public support, they can rely on, are clearly massive, 52 bombs and a serie of other attacks in one night! * IMHO, the 'big money' comes from neighbouring Malaysian Sultanates, from International muslim terrorism 'supporters' in the Arabic Gulf, ...AND from Thai(!) and Malay criminal organisations with large(!) illegal(!) cross-border trading activities."

On vain ajan kysymys, milloin jihadistit päättävät tuhota Thaimaan pääelinkeinon eli turismin. Tässä on sitten se jihadin seuraava vaihe, joka on Euroopassakin edessä jos ei asioihin puututa kovalla kädellä: muslimimilitanttijärjestöjen avoin sodankäynti. Ja näillä Thaimaan vekkuleilla on käytössä samat käsikirjat kuin Tukholman rekkamiehelläkin: Koraani, Hadithit ja ja Muhammadin elämänkerta.
 
Liittynyt
10.2.2003
Viestejä
3 213
Täällä suomessa on aika älytön tilanne. Tännekkin varmasti tulee vastaavanlainen rekalla väkijoukkoon jossain vaiheessa. Mutta asiasta ei saa keskustella, eikä päättäjät ole tekemässä asiaan mitään konkreettisia toimenpiteitä että homma saataisiin hallintaan. Täällä vaan ihmetellään yksittäis tapauksia, kielletään tosiasiat ja rangaistuksia vihapuhujille. Muulla tavalla et voi täällä välttyä rekkan yli ajolta/muulta terrori iskulta kun muuttamalla pois kaupungista ja olla menemättä julkisella paikalla oleviin yleisö tapahtumiin. Sinänsä surullista, että tähän on menty.
 
Liittynyt
25.7.2005
Viestejä
4 036
Ikä
38
Ehdotus: Kaikki nämä partamiehet vain ulos. Pois. Yksinkertaisesti. Jokainen kulttuuri asukoot omilla kotikonnuillaan.
 
Liittynyt
15.2.2016
Viestejä
609
Ei anneta pelolle valtaa

Voiko joku kertoa tuon jälkimmäisen twiitin suomeksi? Norjasta ja Venäjältä tulevat autoilijat tarkastetaan ja suorilla lennoilla Schengenin ulkopuolelta tarkastetaan lentokentällä? Jatkokysymys: mitä vittua aiemmin on tehty?
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Unelmoitu ja heitetty noppaa. Jahdattu netissä ajatusrikollisia. Pyöritetty huumekauppaa Jari Aarnion johdolla. Annettu typeriä lausuntoja julkisuuteen. Torstaisin on aina oltu kirjoitus- ja lukutunneilla. Kyllä on tehty monenlaista turvallisuuden eteen!
 
Liittynyt
28.3.2014
Viestejä
438
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sipila-pahaan-ei-pida-vastata-pahalla/6382538

"Pahaan ei pidä vastata pahalla, vaan nyt jos koskaan tarvitaan hyvyyttä, lämpöä ja toisten ihmisten kunnioitusta, Sipilä sanoo."

Kokoomus taas on sananvapauden rajoittamisen kannalla.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...kailtaan-holmot-kommentit-tukholmasta/6382438

"– Emme tarvitse yhtään hölmöä lausuntoa. Kaikki sympatianosoitukset ovat ok, mutta mitään muuta ei pidä mennä lausumaan, viesti jatkuu."
 
Liittynyt
25.7.2005
Viestejä
4 036
Ikä
38
http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201704082200099537_wa.shtml

Poliitikot tarttuivat Tukholman terrori-iskuun heti - "On aika antaa pelolle valtaa", "äänestäkää vakauden puolesta"

Jussi Halla-ahon mukaan demareita äänestämällä "saa, mitä Ruotsikin on saanut". Teuvo Hakkarainen puhuu "terrorivaarasta".Minä alkaisin puhumaan jo terrorivaaleista. Äänestäkäämme siis ei terrorismille. Laskeutukoot jäinen Halla nykyisen ylikuumentunen maahantulo- ja maassaolotilanteen päälle.
 

Mike

Sir Marmalot
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
83 781
Kaupunki
Helsinki
Aivan uskomaton farssi koko Suomen politiikka. Vasurit haluaa ratkaista terrorivaaran "pitäkää kädestä kiinni", aivan vitun päätöntä ja mieletöntä hulluutta. Pitäkää kädestä kiinni toisianne, niin pommit eivät räjähdä, eikä rekkakuskit sekoa. Kun taas realistit sanoo, että rajapolitiikkaan raju muutos.
 
Ylös