Maahanmuutto

Liittynyt
27.4.2012
Viestejä
6 594
Ikä
25
Kaupunki
Tampere


Ensi viikonloppuna Suomessa on vaalit. Tee päätös. Muuten kuorma-auto ajaa Suomeen.
Mitäköhän Stubb sanoo nyt? Twitteristä ei ainakaan löydy vielä aiheeseen liittyvää twiittiä.

Ensin pietarin metropommi sitten tämä, läheltä käy tilanne on huolestuttava.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 749
Kummallista uutisointia taas. Poliisi on kuullut laukauksia, mutta asiaa ei ole vahvistettu. Kukas sen vahvistaa jos ei poliisi? Ja Sipilä tietää kertoa että kyseessä on raukkamainen yksittäistapaus. En vaan voi käsittää.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 126


Heja Sverige! Unelmanne on toteutunut! Upeaa, mahtavaa ja Lycka Till! tuskin jää ainoaksi kepposeksi.
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Tokko nyt mamut kuitenkaan ovat iskua tehneet, hehän päinvastoin usein polttelevat autoja nähtävästi siis enneltaehkäisytarkoituksessa. Palkinto pojile siitä työstä.

Ei anneta pelolle valtaa. Se asenne on auttanut aiemminkin ja ehkäissyt esimerkiksi - rationaalista keskustelua aiheesta!
 
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
5 930
Ikä
31
Kerrataan YLEn ohjeet vielä, kuinka toimia, jos omalle kohdalle sattuu:

 
Liittynyt
30.7.2013
Viestejä
2 153
Vittu mitä uskomatonta paskaa uutisten "tiedottaminen" asiasta! Saatanan vaivautunutta kiertelyä ja ympäripyöreetä höpinää.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 126
Nizza, Berliini, hohhhoijakkaa. Kuka niitä enää muistaa ja nyt Tukholma.
Pari kuukautta ja sitten taas uutta törröriä pukkaa ja svepettereiden murhe silloin jo unohdettu.
Mutta milloin Hölmölässä?
sillä välin Hölmölässämme:

"Suojelupoliisin mukaan terrorismin uhka-arvio on Suomessa toistaiseksi ennallaan. Suojelupoliisi kertoo Twitterissä, että tietoa Tukholmassa tapahtuneesta kerätään koko ajan.
Voimassaolevan uhka-arvion mukaan yksittäisten terrorististen väkivallantekojen uhka on kohonnut myös Suomessa. Suojelupoliisin mukaan Suomi ei kuitenkaan ole minkään terroristijärjestön ensisijainen, erikseen nimetty kohdemaa." /TS. 7.4.2017
 
Liittynyt
1.11.2009
Viestejä
1 827
Kaupunki
Pohjois-Suomi
Luulisi nyt arvostelun pakkopalautuksista hiljentyvän, tai keskustelun suurmoskeijasta Helsinkiin. Luulisi myös näiden iskujen herättelevän ja nuivistavan porukkaa.
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 363
Kaupunki
Helsinki
katso liitettä 142105 Suvakkihorolla on asiaa
Onko toi ämmä ihan täyspäinen? Tossa kun ei ole edes tyhmimmän apinan järjellä mitään tolkkua. Koomisen epälooginen lauelma kokonaisuudessaan. Miten vitun sokea suvakki voikaan olla, toi on hyvä esimerkki umpisokeasta uskovaisten kaltaisesta paskasta.

Onko toi sama hullu samaa mieltä edelleen, jos joku baarista ulos lentänyt menee ja ampuu portsarin? Sitä saa mitä tilaa.
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Taitaa olla kuitenkin ns. feikkitili toi twitter-tili ja siten trollausta toi kommentti. Eipä silti, ei kovin paljon eroa monenkaan suuren ymmärtäjän horinoista. Noinhan ne ajattelee. Mehmedi ei ole koskaan vastuussa itse omasta toiminnastaan.
 
Liittynyt
25.5.2006
Viestejä
5 857


Heja Sverige ! Unelmanne on toteutunut ! Upeaa ..mahtavaa ! ja ....Lycka Till ! ...tuskin jää ainoaksi kepposeksi.
du gamla du fria du fjällhögä nord..

Kerrataan YLEn ohjeet vielä, kuinka toimia, jos omalle kohdalle sattuu:

och samma på svenska..

Vittu mitä uskomatonta paskaa uutisten "tiedottaminen" asiasta! Saatanan vaivautunutta kiertelyä ja ympäripyöreetä höpinää.
no kun kognitiivinen dissonanssi puree korvasta iskee aivoverenvuoto.. gu gamla du fria du..

Pidätyskuva:

jävla finne igen!

Luulisi nyt arvostelun pakkopalautuksista hiljentyvän, tai keskustelun suurmoskeijasta Helsinkiin. Luulisi myös näiden iskujen herättelevän ja nuivistavan porukkaa.
ihanaa ja väistämätöntä.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 749
Pelolle ei saa antaa valtaa! Silti Helsingissä on varauduttu pysäyttämään käsistä lähtenyt raskas-ajoneuvo?!? Olisikohan jo aika ruveta puhumaan asioista suoraan, eikä kierrellä ettei joku vaan loukkaannu. Täytyy toivoa että suomessa jos ja kun tapahtuu, niin uhrit olisi näitä ymmärtäjiä.
 
Liittynyt
11.3.2003
Viestejä
1 170
Iskusta epäilty on neljän lapsen isä ja töissä rakennusalalla.

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005161947.html

Eli ulospäin Ruotsin mittapuulla ihan hyvin integroitunut henkilö, ei mikään syrjäytynyt luuseri. Mikään yllätyshän tämä ei ole, jihadistit kun ovat keskimäärin niitä paremmin toimeentulevia muslimeja. Syrjäytymis/köyhyys selitys on punavihreiden todellisuuspakoista houretta. Ruotsin tapauksessa myöskään muslimeja kohtaan muka tehdyt vääryydet ei oikein toimi selityksenä. Määrittävä tekijä näissä kun on joka tapauksessa uskonnollis-poliittinen ideologia nimeltä Islam. Ja jihadismin ilosanomaa levitetään lännessä niin moskeijoissa, vankiloissa kuin yliopistoissakin. Kaikenkattava elämäntyyli siis, eikä sen noudattaminen katso sosioekonomista asemaa.

Samaan aikaan Thaimaassa ollut massiivinen jihadistien pommi-iskujen sarja, kohdistunut nyt lähinnä infraan ilman suuria ihmisuhreja:

http://www.bangkokpost.com/news/sec...t http://goo.gl/9HgTd and http://goo.gl/ou6Ip

Uutisen kommenttiosioista:

"When will the Thai authorities stop minimising it? There is no 'restive' 'Deep South'! It is a civil war! The number of terrorist(!) acts of last night shows the power of the islamist groups: the logistics,man power, complicities, public support, they can rely on, are clearly massive, 52 bombs and a serie of other attacks in one night! * IMHO, the 'big money' comes from neighbouring Malaysian Sultanates, from International muslim terrorism 'supporters' in the Arabic Gulf, ...AND from Thai(!) and Malay criminal organisations with large(!) illegal(!) cross-border trading activities."

On vain ajan kysymys, milloin jihadistit päättävät tuhota Thaimaan pääelinkeinon eli turismin. Tässä on sitten se jihadin seuraava vaihe, joka on Euroopassakin edessä jos ei asioihin puututa kovalla kädellä: muslimimilitanttijärjestöjen avoin sodankäynti. Ja näillä Thaimaan vekkuleilla on käytössä samat käsikirjat kuin Tukholman rekkamiehelläkin: Koraani, Hadithit ja ja Muhammadin elämänkerta.
 
Liittynyt
10.2.2003
Viestejä
3 213
Täällä suomessa on aika älytön tilanne. Tännekkin varmasti tulee vastaavanlainen rekalla väkijoukkoon jossain vaiheessa. Mutta asiasta ei saa keskustella, eikä päättäjät ole tekemässä asiaan mitään konkreettisia toimenpiteitä että homma saataisiin hallintaan. Täällä vaan ihmetellään yksittäis tapauksia, kielletään tosiasiat ja rangaistuksia vihapuhujille. Muulla tavalla et voi täällä välttyä rekkan yli ajolta/muulta terrori iskulta kun muuttamalla pois kaupungista ja olla menemättä julkisella paikalla oleviin yleisö tapahtumiin. Sinänsä surullista, että tähän on menty.
 
Ylös