Mämmi

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Ville
  • Aloitettu Aloitettu
Hyvää on! Maidon ja sokerin/makeutusaineen kanssa tietty.

Minulle kelpaa hyvin valmiit annoskoot (löytyy pari laatuu, jotain 100g?). Viime keväänä kun oli jääkaapissa juuri sellainen pieni annosmämmi sekä pursotuskermaa, niin sain sitten päähäni yhdistää nämä. Kunnon kermakeko vaan mämmin päälle, ja ai että oli hyvää!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mämmi määrää. Kermalla ja sokerilla, of course. Ja piereskelyhän on vain kivaa:evil:
 
Mämmissä on kuitenkin parasta sen tarjoilu ulkomaalaisille vieraille. Epäuskoiset ilmeet ja kommentit ovat ikimuistoisia!
 
Ahh.. vuoden kohokohta. Laarillinen mämmiä isun kanssa puokkiin kerman ja sokerin kanssa..

Äidin yökkäillessä vieressä :lol2:
 
Arvid sanoi:
Mämmissä on kuitenkin parasta sen tarjoilu ulkomaalaisille vieraille. Epäuskoiset ilmeet ja kommentit ovat ikimuistoisia!


Kyllä, mielellään ensin silmät sidottuna maistavat. Sitten kun he ovat kehuneet kohtaliaisuudesta makua, saavat katsoa minkänäköistä ruokaa ovat syöneet. Kun he kauhistuneena kysyvät mitä se on, pitää voitonriemuisena julistaa että se on "Arctic Shit"iä, pohjoismaiden pääsiäisherkkua!

Kyllä tota pitää kerran vuodessa syödä :P
 
Naene sanoi:
Kun he kauhistuneena kysyvät mitä se on, pitää voitonriemuisena julistaa että se on "Arctic Shit"iä
:lol2: :lol2: Pitääpä tota(kin) sidontajuttua kokeilla! :lol2:
 
Arvid sanoi:
:lol2: :lol2: Pitääpä tota(kin) sidontajuttua kokeilla! :lol2:


Hohoho!

En itse ole kokeillut, mutta kuulemma Kiinalaiset vieraat eivät ehkä arvostaneet vitsiä kauheasti, mutta paikalla olleen mukaan niiden ilmeet oli silti jekun arvoisia :lol2:
 
On olemassa myös mämmiseura. Siellä on kehitelty mämmileivoksia, mämmijäätelöä, mämmikarkkeja jne. En ole kyllä kokeillut mutta hyviltä reseptit kuulostaa. Löysin joskus reseptejä netistäkin mutta ei ole nyt osoitetta näihin hätiin. Itse en oikein voi syödä mämmiä kuin vähän, maha ei kestä...
 
Enklannissa asuessa vein tyokavereille Suomesta mammia. Lounastuolla kun kaivoin moisen paketin esiin kaikki innostu siita. Valittettavasti kaikki myos rakivat lattialle sanoen etta hyi vittu ma luulin etta toi on suklaakakkua.

yksi tyokaveri viela jalkeenpain baarissa selvensi etta suomessa kaikki ruoka on mustaa ja pahaa !! Olin talle kaverille viela lisaksi tarjonnut salmiakkia.

Ottakkaa pakkikslaiset tasta opiksi. Aina ulkomailla reissussa taskussa vahvoja mynthoneja, salmiakkia, ja lordin CD.
 
Mämmi on niiin hyvää!!! Pitääkin kokeilla rasvattoman maidon ja makeutusaineen kanssa, ei uskalla siihen kermaan koskea... Toisaalta on hyvää myös creme vanillan kanssa, siihen annan itselleni luvan... NAMSKIS!!! :)

Ja ZannaZ: osta mämmiä pakastimeen, se on ihan yhtä hyvää sulatettuna... Pääset sit heti kisojen jälkeen nauttimaan! :thumbs:
 
Hyi hemmetti. Ei o mämmi ihmisen ruokaa :D Yksi niistä harvoista ruoista mihin en suostu koskemaan mistään hinnasta.
 
Mulla uppoo mämmi myöskin Creme Vanillan tai vastaavan kanssa, tuo vaniljan maku vaan jotenkin täydentää sitä mämmiä niin hyvin. Kovin usein tuota herkkua ei pysty syömään, haisen niin pahalta herkuttelujen jälkeen, että en itsekään melkein kestä itseäni..
 
Ville sanoi:
Mitäs pidätte mämmistä? Kun sitä ottaa reilun satsin ja kaataa päälle vielä kermaa ja sokeria..niin..kyllä on hyvää
:)
Mämmi on pahaa ja sokeri turhaa, mutta kerma kyllä maittaisi, kiitos.

// ShoGun
 
Kermat ja sokerit helvettiin ja rasvatonta maitoa tilalle, ei se mämmi muuta kaipaa. Ja hyvää on.
 
Mämmi on kyllä lähes yhtä pahaa miltä näyttääkin :urjo:. Mielummin syön pashaa ja tämä aiemmin tästä threadista bongaamani resepti vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta:

Gillyanne sanoi:
Gillyn kevyempi pääsiäispasha


1 prk maitorahkaa
1 prk creme vanillaa tms. vaahtoutuvaa sydeemiä
2 kananmunaa
makeutusjauhetta
tilkka sitruunamehua
rusinoita, pähkinärouhetta, kuivattua aprikoosia tai ananasta jne. maun mukaan


Vanilla vatkataan vaahdoksi, lisätään rahka ja raa'at kananmunat. Sekoitetaan hyvin. Lisätään kuivahedelmät pieneksi pilkottuina ja maustetaan tilkalla sitruunamehua ja makeutusjauheella (HUOM! ei liian makeaksi, pashan kuuluu olla raikkaan hapahkoa!). Seos kaadetaan sideharsolla (tai esim. kahvinsuodatinpusseilla) vuorattuun siivilään, ja valutetaan yön yli jääkaapissa. Naminaminami! :)

Pitänee testata :kuola: .
 
Mämmiä ja maustamatonta jukurttia :nolo: !!

Jollain omituisella tavalla mämmin on kyllä hyvää (ei sitä kovin usein voi syödä), mutta tänä pääsiäisenä jää varmaan väliin. Sekin.
 
Ei uppoo sitten millään...:urjo:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom