- Liittynyt
- 17.9.2003
- Viestejä
- 407
On vähän hakusessa nyt naudanlihan ja kanan todelliset proteeiniarvot. Finelistä kun kattoo niin siellä on niitä vaikka minkälaisessa muodossa ja kaikissa suurinpiirtein erilainen proteiiniarvo, vaihtelee siinä 20-30 välillä 100:ssa grammassa.
Sitten ehkä vähän tyhmä kysymys mutta kun lihaa paistaa niin sehän kutistuu jonkun verran... menettäen samalla kaiketi painoaan? (ei oo tullu koskaan punnittua paistettuna) niin siis pitäisikö se ravintoarvo laskea siitä raa'asta olomuodosta vai paistetusta.
Sitten ehkä vähän tyhmä kysymys mutta kun lihaa paistaa niin sehän kutistuu jonkun verran... menettäen samalla kaiketi painoaan? (ei oo tullu koskaan punnittua paistettuna) niin siis pitäisikö se ravintoarvo laskea siitä raa'asta olomuodosta vai paistetusta.