Lidlin hyvät tuotteet

Naudan 10% on kyl niin vakio ostos hintansa puolesta, sanotaanko että joka kerta lähtee se pari pakettia matkaan. Rillimaisterin pottusalaatti ja Coleslaw kans aikamoisen herkullista tavaraa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
noi grillimaisterin salaatit pieksee kyllä muut 100-0.
ostin saarioisten vastaavia testiin ja koostumus oli vetinen sekä maku suoraan sanottuna perseestä.
 
Croissantit on hyviä ja tänään kävin ostamassa vähän lihaa. Irish sirloin steakkiä kerkesin jo syömäänkin, oli todella hyvää. Possun sisäfilettä ja jotain muutakin tarttui mukaan.

Bonuksena Guinness oli tarjouksessa.
 
noi grillimaisterin salaatit pieksee kyllä muut 100-0.
ostin saarioisten vastaavia testiin ja koostumus oli vetinen sekä maku suoraan sanottuna perseestä.
Ihan ok kamaa, mutta häviää Forssan (pirkan samaa kamaa) perunasalaatille tuo lidlin perunasalaatti.
 
Lidlin keraaminen paistinpannu(11€) on halpa ja hyvä. Munankin paistaa ilman rasvaa eikä jää kiinni.

Sitten entrecote 15€/kg on loistavaa ja edullista.
 
Eilen osui silmään paistopisteeseen tulleet uudet tuotteet kana-kebabtasku ja kinkku-ananaspizzapalat. Pizza jäi hyllyyn, mutta kana-kebabtasku oli oikein maukas varsinkin kun oli edelleen lämmin. Nuo siis paikallisessa Lidlissä kyltillä uutuus. En tiedä miten muualta vielä löytyy.
 
Lidlistä ei tuu ostettua oikeen muuta kun kananrintaa, tummaa riisiä ja soijamaitoo. Ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Joskus ostanu niitä valmiiks makustettuja pakastekasviksia mutta niistäkin meni maha myllyrkäiseksi. Hyvä kauppa se on kyllä kun omaa ruokavalioa ajattelee (keliakia+diabetes+maitoproteiinivamma). Kattelin että pakastelankkuperunatkin on riisipaneroituja, pitänee tesmata kun kerkiää. Vaimo ostelee sieltä kaiken syömisensä, normaali ihminen kun on.
 
Te, jotka ostatte Lidin pakastemarjoja, niin uskallatteko syödä ne ilman kuumentamista tmv. käsittelyä? Vadelmat ainakin näyttivät olevan Puolasta.
 
Te, jotka ostatte Lidin pakastemarjoja, niin uskallatteko syödä ne ilman kuumentamista tmv. käsittelyä? Vadelmat ainakin näyttivät olevan Puolasta.
Itse ainakin vetänyt noita mustikoita ties kuinka kauan aamu- sekä iltapalalla, enkä ole valmistellut mitenkään. Jäisinä suoraan hiutaleiden sekaan.
 
Te, jotka ostatte Lidin pakastemarjoja, niin uskallatteko syödä ne ilman kuumentamista tmv. käsittelyä? Vadelmat ainakin näyttivät olevan Puolasta.

Oon syöny vuosikausia niitä päivittäin, pakkasesta pistän täysillä olevaan mikroon ja lämmitän kaksi minuuttia. Sopivia rahkaan silloin. :) Jos oikeaoppisesti pitäisi kuumentaa niin mikrottaminenhan ei riitä.
 
Huomenna kananpojan 5% jauheliha 1.89/400g. Ja kananmunia 1.39/15kpl. Pitää aamusta olla kahvassa että kerkee varmasti pari pakettii hakemaan molempia
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom