• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Langattomat kuulokkeet

su-

Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
537
Noi Jaybirdin X3:t on kyllä just noin paskat, kuten kuvattua :D Noi ei oikeasti kestä yhtään sitä, että se nappien vastaanotin tai puhelin peittyy, tai vaihtoehtoisesti nuo kaksi ovat liian kaukana toisistaan. En oo noita jaksanut lenkille enää ottaakaan, kun se pätkiminen rupeaa vituttamaan aika rankasti. Toki valmistajan sivuilta on luettavissa, ettei noita kannata pihalle viedä ilman sitä olkapidikettä luurille, mutta silti kyllä ihmetyttää.

Bussissa ja salilla (pää suunnilleen paikallaan) noi ajaa just asiansa, mutta ei noilla muuten sporttikuulokkeina tee yhtään mitään, kun liikkeessä etkä pihalla voi käyttää ilman pätkimistä. Pitää varmaan ostaa jotkut laadukkaammat oldschoolit seuraavana...

muoks. niin joo, sain tosiaan verkkokauppa.comista uudet tilalle, kun reklamoin pätkimisestä. Samaa paskaa on uudetkin kappaleet.
Salikuulokkeina ei kyllä ole mitään valittamista mutta ihmetyttää ettei monissa etukäteen katselemissani arvosteluissa mainittu mitään ulkoilman yhteysongelmista. Onko ihmisillä joku oletus että kaikki käyttää olkavarsipussia puhelimelle langattomille kuulokkeille, ei kyllä kiinnosta hankkia kun perusajatuksena on päästä ylimääräisistä härväkkeistä eroon.

Näin jälkeenpäin olisin varmaan ostanut beatsit missä on se korvakiekura, niiden yhteyttä on kehuttu mutta onko se niin hyvä vain iphonen kanssa? En tiedä näiden eri teknologioiden eroja. Puhelimena itsellä oneplus 3T niin ei pitäisi kovin vanhaa tai huonoa rautaa olla.

Käytin äsken taas jaybirdejä perus hölkkälenkillä ja nyt palvelivat ihan hyvin mutta sillonkun tekee kovempia vetoja ja alkaa pätkimään niin se alkaa kyllä oikeasti keittämään. Nyt käytän korvan alapuolelta suht rentona niskassa roikkuen niin ottaa mahdollisimman hyvän yhteyden. Ilmeisesti vastaanotin on tuossa volume/lataus mokkulassa. Joskus (usein) biisit alkaa pätkimään jo niitä vaihtaessa kun on sormi napilla.
 
Liittynyt
14.3.2008
Viestejä
1
Itsellä myös nyt x3:t ja todellakin pätkii enemmän kuin vanhempi x malli. Kännykän kanssa pätkii helposti jos vastaanotin eri puolella kuin puhelin. Tuota ongelmaa ei niinkään ollut vanhalla mallilla. Onneksi itsellä käytössä kello, josta musiikit tulee niin lenkillä voi hyvinkin käyttää ja kännykän voi jättää kotiin.
 
Liittynyt
11.10.2006
Viestejä
2 068
Mulla olisi tarve vaimennetuille around ear-mallisille langattomille kuulokkeille. Suosituksia? Hintaluokka mieluummin vähemmän kuin enemmän. :D
 
Liittynyt
12.3.2006
Viestejä
11 112
Avaanpa näistä vähän vielä keskustelua, jos joku joutaa kommentoimaan. Noi osuis muuten aika hyvin siihen kategoriaan ja hintaluokkaan, mitä voisi harkita ostavansa, mutta vähän epäilyttää tuo kommentti "jopa korostunut bassotoisto". En kuuntele mitään hophipkonejytkytystä, niin en kaipaa älytöntä bassotoistoa, ja muutenkaan en tykkää kovin bassovoittoisesta soundista, jos se peittää ylä-ääniä ja nyansseja.

Eli onko samassa hintaluokassa jotain muuta suositeltavaa mallia, ja mielellään riittävän pientä ja muutenkin ulkonäöltään sellaista, jotka päässä viitsii mennä salille? Kotona olis tommoiset Bosen BT-kupit, mutta ihan liian isot ja raskaat reenikäyttöön.
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Taistelin taas tänään salilla noiden johtojen kanssa, alkaa piisaamaan. Muuten kyllä ollu hyvät nuo Sennheiserin PMX 680, pysyy päässä hyvin. Melkein tarttu Prismasta JBL:n Everest 100 mukaan, oli alessa rapiat 50e hintaa noilla, mutta piti taas googlata hyllyn luona.. en tiijjä. Mulla on kotikäytössä/joskus lenkillä juuri nuo AKG:t, langallisena tosin. Oon kyllä tykännyt, tosin tuntuvat ehkä mun mielestä hiukan epäherkiltä, vois soida lujempaakin noilla vehkeillä millä niitä käytän. Ja jotenkin tuntuu että ne AKG:t olis hirveet ämpärit päässä salilla touhutessa.
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Enhän mää osaa muokata edellistä, no kuitenkin: Päädyin hakemaan nuo JBL:n Synchros 50BT:t, jos illlalla sais jo käyttökokemusta.
 
Liittynyt
20.1.2017
Viestejä
7
Kumpi näistä kannattaa hankkia: AKG BTY50 vai Marshall Major II Bluetooth. Molemmat samassa hintaluokassa, mutta on väitetty että Marshalleissa olisi parempi äänenlaatu, en välttämättä pidä noista neliskanttisista muodoista, mutta saattaa olla jopa paremmat salille. Puhtaasti salikäyttöön siis. Nykyiset kuulokkeet JBL langattomat nappikuulokkeet, ovat hyvät mutta akku on loppuun kulunut, joten tätä varten katson valmiiksi jo nyt kuulokkeita. Myös Beats solo 3 wirelessejä oon katellut mutta taitaa mennä budjetin yli ja ei oikeen nuo muovikuulokkeet innosta :D
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 007
Kaupunki
Helsinki
Kumpi näistä kannattaa hankkia: AKG BTY50 vai Marshall Major II Bluetooth
Mitä vertasin Marhallin ainakin yhteen versioon, niin AKG perkeleesti parempi. Mulla on muuten noi AKG:t myynnissä 60euroa.
 
Liittynyt
20.1.2017
Viestejä
7
Mitä vertasin Marhallin ainakin yhteen versioon, niin AKG perkeleesti parempi. Mulla on muuten noi AKG:t myynnissä 60euroa.
Okei, täytyy käydä jossain testailemassa eri vaihtoehtoja.
 
Liittynyt
15.4.2017
Viestejä
28
Elikkäs 4 vuotta lähes paivittäin hyvin palvelleet parinkympin bluetooth läpyskät sanoivat sopimuksen irti. Eli jos jollai tietäjällä olis ehottaa nii olis kiva. Kriiterit on että on sangalliset (napit ei vaa sovi)soveltuu sali ja muuhunkin käyttöön ja hinta maksimissaa 120. Millää muulla ei juuri ole väliä.
 

Dopey

Easy like Sunday morning
VIP
Liittynyt
8.12.2002
Viestejä
8 326
Ikä
50
Kaupunki
US of A
Elikkäs 4 vuotta lähes paivittäin hyvin palvelleet parinkympin bluetooth läpyskät sanoivat sopimuksen irti. Eli jos jollai tietäjällä olis ehottaa nii olis kiva. Kriiterit on että on sangalliset (napit ei vaa sovi)soveltuu sali ja muuhunkin käyttöön ja hinta maksimissaa 120. Millää muulla ei juuri ole väliä.
Olin salikäytössä hyvinkin tyytyväinen näihin: http://www.plantronics.com/us/produ...BuJQJwK-v2bVqB-0icQ8Q4g2z1_7CzKEaAvnMEALw_wcB. Kunnes bluetooth yhteys alkoi katkeilla vähän väliä. Ostin sitten loistavat Bosen SoundSportit tilalle ja ne on käytössä vieläkin, mutta niissä ei ole kaipaamasi sankaa.
 
Liittynyt
25.12.2017
Viestejä
1
Itsellä olisi myös etsinnässä langattomat kuulokkeet salikäyttöön ja satunnaisille palauttaville kävelylenkeille. Aiemmin en ole kuulokkeita salilla edes tarvinnut kun aina on ollut kaveri mukana treenaamassa.

Sangalliset on-ear kuulokkeet olisi siitä hyvät, että ympäristö olisi helppo sulkea pois ja keskittyä täydellisesti siihen omaan tekemiseen. Olen kuitenkin kova hikoilemaan etenkin päästä ja semmoinen tuskin tekee niille hyvää. Olisiko joitain malleja joita hiki ei haittaa?

Napit on kanssa vähän ongelma kun mitkään ei ole meinannut pysyä päässä. Nämä ovat ainoat hyvin päässä pysyneet napit. Kaikki perus pyöreät kuulokkeet lentävät korvista saman tien ja nämä eivät istu vaikka mitä tekisi. Bose soundsportseja olen katsellut, mutta en tiedä ovatko ne täysin hintansa arvoiset. Mieluummin hinta max 120€.

Äänenlaatu ei ole se tärkein asia itselle, vaikka kivaa plussaa kyllä. Tärkeämpää on se, että istuvat korvaan eivätkä paina. Toisto ei saisi myöskään pätkiä. Suosituksia?
 

Dopey

Easy like Sunday morning
VIP
Liittynyt
8.12.2002
Viestejä
8 326
Ikä
50
Kaupunki
US of A
Soundsportit ovat ehdottomasti hintansa arvoiset. Bluetooth-yhteys on pomminvarma, ja bonuksena tukee kahta laitetta yhtäaikaa. Tarkoittaa siis sitä, että kun tulet salilta himaan, niin tietokoneen tai tabletin äänet tulevat samoista luureista ilman mitään asetusmuutoksia mihinkään. Äänenlaatu on OK, parempi kuin AirPodeissa.
 
Liittynyt
4.12.2008
Viestejä
888
Itellä oli muutaman vuoden Bluedion sankakuulokkeet ja nyt viikon verran ollut jabra movet.
Bluediot makso aikanaan 50 € luokkaa, enkä odottanutkaan että tolla hinnalla saa mitään ihmeellisiä kuulokkeita. Kuitenkin nämä osoittautui todella hyviksi tuohon hintaluokkaan. Äänenlaatu oli ok ja akku kesti todella kauan, eikä koskaan pätkinyt.
Parin vuoden käytön jälkeen sanka katkesi, joten hankin nuo Jabrat tilalle.
Jabrat ei ole kyllä mitenkään erityisesti vakuuttaneet. Äänenlaatu melko sama kuin Bluediossa. Päässä noi ei pysy läheskään yhtä hyvin kuin Bluediot. Penkatessa ja maakuultaan tehtävissä liikkeissä meinaa aina tippua.
Jos nyt pitäisi valita ostaisinko Bluediot 38 € vai Jabrat 77 €, niin ehdottomasti Bluediot.
Ainut missä Jabrat voittaa on koko. Eli soveltuu salille paremmin, koska ei ole aivan niin isot. Tosin eipä Bluediotkaan mitkään äärettömän kookkaat ole.
 

su-

Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
537
Tuli hommattua myös akg y50bt kun halusin vaihtelua napeille. Tähän asti ollut käytössä salilla jaybird x3 joissa on tosi hyvä ääni. Ei oikein loista missään musatyylissä mutta ei myöskään keksi mitään valitettavaa missään mitä kuuntelee. Metalli, konemusa ja räppi ja rokki kaikki kuulostaa hyville ja bassot yms on olemassa.

Meinasin kirota huonoa ostosta kun koekuuntelin akg:ta mutta johtui vain siitä että olen tottunut todella V-käyräiseen ääneen ja piti ladata bass booster appi millä sai equtettua äänen todella mahtavan kuuloiseksi. Pesee äänenlaadussaan mielestäni esim beyerdynamicsin dt990 pro etenkin energisessä salimusiikissa mutta eivät toki ole yhtä mukavat päässä. Tosin ei studioluureja voi pitää ihmisten ilmoilla muutenkaan. Yllätyin miten hyvänkuuloset noista tuli pienellä eq säädöllä. Muistuttaaa vaan siitä että kannattaa kokeilla säätää kuulokkeita omaan makuun sopivaksi vaikka aluksi kuulostaisi paskalle. Myös jaybirdien luonne muuttuu paljon kun niiden omalla sovelluksella käyttää rockbass asetusta (en muista teinkö itse vai oliko valmis vaihtoehto)

Hyvät bassot, kirkkaat ylä-äänet ja sopivan energinen paketti. Ei silti vieläkään mikään pään tärisyttäjä vaan ihan järkevissä suhdanteissa, ilmeisesti skullcandyllä on sitten noita todellisia pörinäkuulokkeita bassopäille.
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Kellään vinkkilöitä hyvistä noin 0-200 eken välille sijottuvasta bluetooth in ear -kuulokkeista? Salille pääasiassa käyttöön.
Mielessä siinsi jo jonkin aikaa nämä Seinheiserin momentumit https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...ntum-In-Ear-Wireless-Bluetooth-nappikuulokkee
mutta lukemieni arvosteluiden mukaan eivät oikein sovi salille eikä juoksuun, koska niskasanka on kaiketi siihen liian painava ja pomppiva, mene ja tiedä. Jäybirdsejä x3 kanssa uumoilin, mutta signaalin pätkimisestä ainakin täällä annettiin tuomiota jo :(

Kellään kokemuksia esim. näistä Jaybirdsin Freedomeista, nyt lähtis 7 kympillä...https://www.gigantti.fi/product/tv-...d-freedom-langattomat-in-ear-kuulokkeet-musta
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.4.2010
Viestejä
62
Kaupunki
Vantaa
https://www.gigantti.fi/product/tv-...ullcandy-smokin-bud-2-in-ear-kuulokkeet-musta
Mulla oli tuollaset lenkkeilykäytössä ennen on-ear kuulokkeita, piuhojen välissä on sellanen kumipidike jolla niskalenkin saa "kiristettyä" niin ei heilu ja pompi. Itse ainakin tykkäsin ja tykkään vieläkin työkäytössä, äänentoisto ainakin tällaselle amatöörille täysin riittävä.
 
Ylös