Lahden ruokamestat! Lounas, ravintola, pikaruoka mestat jne

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Raskassarja on todellakin nimensä veronen, 10~ kertaa käyny syömässä ja kellotettu aika ton syömisessä on 17minuuttia :P ! Ehdottomasti parhaita ruokapaikkoja on mantsurianin seisovapöytä-lounas, Suuren Tangin seisovapöytä-lounas ja ehdottomana omana ykkösenä Sante Fe. Suomen parhaat kebabit löytyy ehdottomasti Lahesta, ja Antonion Barbeque-pizza kannattaa käydä koeajamassa. Mamma Mariasta "halvalla" hyvii pastoja ja Amarillo nyt on varmaan kaikille isompana ketjuraflana tuttu. El Torosta hyvää pihvii ja Burger Mafian pekonilautanen on iso ja hyvä, haittapuolena tietty toi terveellisyys mutta ei siitä ollukkaan puhe :P
 
aspendos oli muutama vuosi sitten aika korkealla tässä "äänestyksessä"

Aspendosin taso on laskenu ku lehmän häntä viimeiset neljä vuotta. Ei voi suositella kenellekkään missään tilanteessa. Kebabbien aatelia löytyy Renkomäen Baarista, ja Mukkulan Marry Dianista. Keskustasta on tietty vähän ikävää lähteä kebabin takia tänne susirajan taakse, mutta mitä ei aito kebabin ystävä tekisi hyvän aterian eteen.
 
Aspendosin taso on laskenu ku lehmän häntä viimeiset neljä vuotta. Ei voi suositella kenellekkään missään tilanteessa. Kebabbien aatelia löytyy Renkomäen Baarista, ja Mukkulan Marry Dianista. Keskustasta on tietty vähän ikävää lähteä kebabin takia tänne susirajan taakse, mutta mitä ei aito kebabin ystävä tekisi hyvän aterian eteen.

Paskapuhetta. Aspendos on edelleen aivan selkeä ykkönen, niin maun, kuin palvelunkin puolesta. Toki hintaa on 1-2 euroa enemmän kun muissa mestoissa mutta sen maksaa mielellään. Hyvä ja yhtä ylivoimainen kakkonen on Saksaln kebu, toimii.
 
Paskapuhetta. Aspendos on edelleen aivan selkeä ykkönen, niin maun, kuin palvelunkin puolesta. Toki hintaa on 1-2 euroa enemmän kun muissa mestoissa mutta sen maksaa mielellään. Hyvä ja yhtä ylivoimainen kakkonen on Saksaln kebu, toimii.

Ainakin tuolla saksalan kebabissa iskender on ollut tähän mennessä parasta mitä on tullu ikinä syötyä, mutta saman paikan rullat on kyllä säälittävän kokosia.
 
Mitä "hienompia" paikkoja Lahdesta löytyy illallista varten, kuin Roux ja Casseli? Paikan viinilistalla ei ole väliä, koska minä tai avec ei kumpikaan tarvita juomaksi vettä vahvempaa treenikuvioiden vuoksi... firman piikkiin kun sais yhden illallisen tässä safkata (max. yhteensä 100 e, toki jos menee hiukan yli, niin maksan omista hännän)...
 
en kyl laskis Taivaanrantaa tai El toroa hienoks ruokapaikaks. Torossa hyvät pihvit, Taivaanrannassa tosi pienet annokset eikä mitenkään erikoista ruokaa.
 
Kävästiin maaottelureissun jälkeen tyärien kans Santa Fe-ravintolassa...

Oli aika kollektiivinen mielipide että susipaskaa. Ensinnäki

1) Tilattiin alkupalaksi sellanen sampleritarjotin. Mulla niin kismittää lukea arvosteluita siitä miten ravintolat käyttää eineksiä/valmisruokia tarjoilussa, kun en pidä sitä kauhean todennäkösenä. Nyt älyän ja on pakko nillittää ite samasta asiasta. 18€ makso sellanen tarjotin Lidlin pakastejalapenoja (2kpl), -sipulirenkaita (5kpl), -juustotikkuja (2kpl), tostito-sipsejä ja wingsejä. Hinta oli silleen kohillaan että variaatiota oli paljon, mutta _kaikki_ oli friteerattua paitsi wingsit, ja valmisruokavaihtoehdosta tulee meikältä aivan vitusti miinusta. Vituttaa laskea päässä miten monta vastaavaa ateriaa 20€ valmistaa jos ite käy hakemassa tuotteet kaupasta. Friteeratut paprikat SAATTO olla itsetehtyjä.

2) maksoin ite rapsakat 16€ KOLMESTA tiikeriravun pyrstöstä ja ihan naamattoman pienestä fileestä lohta, oisko alle 100g. Viis ois ollu lähempänä annoksen hinta-laatuvaatimuksia, ja lohifilee ois voinu olla vaikka sen 130-150g. Lohi oli ihan _vitun_ liian suolasta. Tykkäsin tosin ideasta paistaa lohi pinnalta vaan, ja aion ite värkkäillä vastaavia annoksia tulevaisuudessa.

3) Avokki nykäs 15€ kanarullan. Tän ois saanu viereisestä kebumestasta 7€ mutta ehkä vähän huonommalla esillepanolla.

4) Kaveri tilas lohen johon oli tyytyväinen, mutta ois kuulemma voinu olla vähän enemmän.

Kaupan päälle baarihintanen (3,50€) 200ml limukka kruunas aika hyvin.

Vituttaa nillittää tämmösestä asiasta, kun harvemmin on vastaavia kokemuksia. En muista kauhean montaa käyntiä oikein missään niin että oikeasti jää vituttamaan. Asiakaspalvelusta en jaksa kirjottaa.

Tais se päällisin tunnetilaa kuvaava adjektiivi sieltä tekstistä löytyäkin..
 
Kävästiin maaottelureissun jälkeen tyärien kans Santa Fe-ravintolassa...

Lisäämpä että ei ollu lohifilee kyseessä, vaan lohipastrami. Siksipä se oli suolaista, joten my bad. Jos oisin tienny minkälaista se on, oisin jättäny valkkaamatta.

Tarkemmin tämä.
 
Kävästiin maaottelureissun jälkeen tyärien kans Santa Fe-ravintolassa...

Oli aika kollektiivinen mielipide että susipaskaa.

Tämähän siis tuskin kellekkään paikassa vierailleena tulee yllätyksenä.... valitettavasti. Paikka on mielestäni ihan viihtyisä, kivalla paikalla ja ruokalistakin on paperilla hyvä. Toteutus vaan on jotain muuta. Ainoa ruoka mikä paikassa lienee oikeasti hyvää, on Devil's Steak niminen annos.

Kyseessähän on siis S-ryhmä Hämeenmaan rafla, jotka tunnetusti ovat jotain muuta kuin hyviä (Santa Fe, Amarillo, Pancho Villa, Toro's, Torero, Memphis yms.) Itse lasken itseni hyvän ruuan ystäväksi, joten vältän näitä kuin ruttoa. Valitettavasti nämä yli-isojen ketjujen ravintolat muistuttavat suuresti toisiaan ja ruoka on sitä samaa p*skaa eri nimellä. Huonoista raaka-aineista hyväkään kokki ei hirveitä loihdi. :/
 
Asiahan ei minulle oikeastaan kuulu, mutta kun pisti silmään, ja sisälti niin paljon asiavirheitä, niin ajattelin kommentoida. Noista listatuista ainoastaan Amarillo, Torero ja Memphis ovat S-Ryhmän ravintoloita. Santa Fe ei ole Hämeenmaan osuuskaupan ravintola.

Toisekseen ketjuravintolat muistuttavat toisiaan siksi, että se kuuluu ketjukonseptiin. Ei pitäisi olla mikään ihme. Ja kun puhutaan ketjuohjauksesta, niin ravintolat voivat olla esimerkiksi sidottuja käyttämään tiettyjä raaka-aineita tai tuotteita, eikä pitäisi olla epäselvää, mitä etuja tässä on, kun puhutaan koko Suomen mittakaavalla. Huonoista raaka-aineista on ihan päätöntä puhua, mutta jos haluaa kritisoida esimerkiksi puolivalmisteiden tai pakasteiden käyttöä, niin se on ihan sallittua, ja silloin voi valita sellaisen ravintolan, jonka tyyliin tällaiset eivät kuulu.
 
Back
Ylös Bottom