Laadukkaimmat releet keittiöön

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu

GOOD MORNING

BCAA, EAA, MSM, GLUTAMIINI, VIHERJAUHEET

-40%
Ikeasta!

Voihan sitä toki ostaa vaikka le creusetit, mutta se ero ikeapannuihin on oikeasti aivan vitun marginaalinen. En osta enää ikinä pannuja muualta kuin ikeasta.
 
Ikeasta!

Voihan sitä toki ostaa vaikka le creusetit, mutta se ero ikeapannuihin on oikeasti aivan vitun marginaalinen. En osta enää ikinä pannuja muualta kuin ikeasta.

Kerran-pari vuoteen kun vaihtaa koko pannusetin niin menee nuo Ikeat ja muut ihan hyvin kyllä. Valurautainen kannattaa ostaa halvin missä on kunnon kahva.
 
Kerran-pari vuoteen kun vaihtaa koko pannusetin niin menee nuo Ikeat ja muut ihan hyvin kyllä. Valurautainen kannattaa ostaa halvin missä on kunnon kahva.

Nimenomaan. Hintaa reilu kymppi per pannu, joten ostaa vaikka 10kpl kerralla ja siltikin on halvempaa kuin ns. laatukamat.
 
Onko teräksisistä pannuista mihinkään?

Kun katsoo noita telkkarin ruokaohjelmia, niin voi huomata, että ammattilaisilla on niitä paljon käytössä. Kestävät pitkään eikä pinnoitteet irtoile, joten voi käyttää myös metallisten työvälineiden kanssa.. Käyttäminen vaatii hieman opettelua ja koska ei ole pinnoitteita, niin rasvaa pitää tietenkin käyttää..
 
Aika kova yllätys oli itselle kun ostettiin Lidl:stä paistinpannuja 3vuotta sitten, pinnoitteet täydellisessä kunnossa edelleen, voittaa Kovanaamat ym 3x kalliimmat 6-0 imo.
 
Noita Ikean ihan tavallisia 365+ -pannuja on hehkutettu aika paljon. Itsekin ostin tuollaisen, kun meni Tefalin joku kalliimpi vuodessa pilalle. Ikean 28cm pannu maksoi sen 15€, joten tuon kaluston helposti vaihtaakin heti kun pinnoite alkaa kärsimään. Kattiloita ostettiin samaa sarjaa, ovat ihan kivan näköisiä ja ovat kestäneet myös hienosti.

Tuskin se laadukkain vaihtoehto, kuten threadissa kysytään, mutta hemmetin hyvä vaihtoehto peruskokille.
IKEA 365+ Paistinpannu - 28 cm - IKEA
 

Anabolic Overdrive

2 kg, Orange

-30%
Aika kova yllätys oli itselle kun ostettiin Lidl:stä paistinpannuja 3vuotta sitten, pinnoitteet täydellisessä kunnossa edelleen, voittaa Kovanaamat ym 3x kalliimmat 6-0 imo.

Itsellä Ikea pannu meni n.3kk aikana naarmuille niin että pinnoite lenteli. Kovanaama sentäs vetelee jo puoltavuotta vain pienillä vammoilla. Kuitenkin pesen pannut aina käsin - eli ei koneeseen.
Tietty se riippuu käyttöasteesta. Itsellä tulee välillä 3krt päivässä paistettua samalla pannulla, niin kyllä se kuluu.
 
Kirpparilta ~5 eurolla ostettu vanha valurauta pannu on päivittäin käytössä lihan paistoon. Kyllä sillä parhaan pinnan saa lihaan ja käryn keittiöön.
 
Sivuten tätä aihetta, on jännä huomata materialistisena ihmisenä miten päheet ja karheet keittiövälineet aiheuttavat luonnollista "parempaa ravintoa" lautaselle. :)

Sipuliakin tulee vedettyä paljon lähinnä sentakia, kun on niin siisti veitsi jolla sitä silputa. :D
 
Kirpparilta ~5 eurolla ostettu vanha valurauta pannu on päivittäin käytössä lihan paistoon. Kyllä sillä parhaan pinnan saa lihaan ja käryn keittiöön.

Aamen. Käyppä huvikses mittaamassa rauta-arvot joskus :D minä söin 3 vuotta rautalääkkeitä matalaan rautaan. En muista missä kohtaa syönti loppui, mutta 2 vuotta valuraudan päivittäistä käyttöä oli nostanut arvon 162 asti :D
 
Nostetaanpa vähän. Pitäisi itsekin pannukalusto laittaa uusiksi. Pihvinpaistoon ajattelin ostaa valurautapannun. Kannattaako olla oma valurauta eri lihoille? Ainakin jostain kuullut, että valurautaan tarttuu esim. kalanhaju. Joten ostaakko kalalle oma pannu? Mikäs pannu munakkaan tekoon paras?
 
Itsellä Ikea pannu meni n.3kk aikana naarmuille niin että pinnoite lenteli. Kovanaama sentäs vetelee jo puoltavuotta vain pienillä vammoilla. Kuitenkin pesen pannut aina käsin - eli ei koneeseen.
Tietty se riippuu käyttöasteesta. Itsellä tulee välillä 3krt päivässä paistettua samalla pannulla, niin kyllä se kuluu.

Mulla on ollut pannuja aina Ikeasta Swiss Diamondiin ja ei ne kyllä säily hyvänä 6kk kauempaa vaikka miten yrittää hoitaa. Pakasta vedettynä on ilo käyttää kun mikään ei tartu kiinni.

Yksi teräksinen toimii ok, mutta niillä ei voi paistaa valkuaista kuten kananmunaa. Jatkossa ostan Ikean ja palautan oikeaoppiseen kierrätykseen edellisen.
 
Nostetaanpa vähän. Pitäisi itsekin pannukalusto laittaa uusiksi. Pihvinpaistoon ajattelin ostaa valurautapannun. Kannattaako olla oma valurauta eri lihoille? Ainakin jostain kuullut, että valurautaan tarttuu esim. kalanhaju. Joten ostaakko kalalle oma pannu? Mikäs pannu munakkaan tekoon paras?

Yhdellä pannulla pärjää. Nuo nykyiset kaupassa olevat valuraudat kaksoimetalleineen ei ole sama asia kuin vanha kunnon kokovalurauta pannu. Valuraudan hajut lähtevät pitkällä likoamisella. Pesuaineiden käyttö on suositeltavaa pitää mahdollisimman vähänä. Peruspaistojen jälkeen ei tarvi pesuainetta.

Munakkaan tekoon käy ihan mikä tahansa teflonpannu. Ikean 365 on hinta-laatusuhteeltaan paras mitä minulla on käsissä ollut.
 
Mulla on ollut pannuja aina Ikeasta Swiss Diamondiin ja ei ne kyllä säily hyvänä 6kk kauempaa vaikka miten yrittää hoitaa. Pakasta vedettynä on ilo käyttää kun mikään ei tartu kiinni.

Yksi teräksinen toimii ok, mutta niillä ei voi paistaa valkuaista kuten kananmunaa. Jatkossa ostan Ikean ja palautan oikeaoppiseen kierrätykseen edellisen.
Paljon on ollut porukalla ongelmia keraamisten kanssa ja itse olen kyllä tullut myös siihen lopputulokseen, että nyt on kaapissa viimeiset kalliit pannut. Hankin pari vuotta sitten Hackmanin Matadorit, pannu ja paistokasari, Ceratec-pinnoitteella, ja molemmat meni alle puolessa vuodessa käyttökelvottomaksi. Loppuvaiheessa kananmunaa ei saanut irti siitä pinnasta ilman katuporaa. Sain takuuseen uudet, en muista mitkä, mutta tuplaten kalliimmat ja ne on kieltämättä olleet ihan hyvät. Vähitellen alkaa niistäkin pinta hiipua ja kun pannukaupoille seuraavan kerran läksin, niin varmaan Ikeaan sitten. Se on ihan yksi ja v...un sama mikä pannu se on, kun paskaksi se menee kuitenkin kohta. Kallis ei kestä välttämättä yhtään sen pidempään kuin halpa. Ainoa vaatimus on tästedes tarpeeksi paksu pohja.

Veitsissä muuten tuntuu olevan vähän samaa vaivaa. Mulla on tuolla laatikossa Victorinoxin keraaminen veitsi ja se on kyllä ihan hyvä ja terävä. Ei valittamista. Maksoi 70 euroa. MUTTA... Ostinpa myös lidlistä keraamisen veitsen ja olisko oikein kympin maksanut. Pakko sanoa, että Lidlin veitsi vie Victorinoxia 5-0. Se on vielä tuplasti terävämpi kuin mitä Victorinox on ikinä ollut, vaikka sekin on perkeleen terävä. Toi Lidlin veitsi on helposti paras veitsi mitä mulla on ikinä ollut.
 
Kun katsoo noita telkkarin ruokaohjelmia, niin voi huomata, että ammattilaisilla on niitä paljon käytössä. Kestävät pitkään eikä pinnoitteet irtoile, joten voi käyttää myös metallisten työvälineiden kanssa.. Käyttäminen vaatii hieman opettelua ja koska ei ole pinnoitteita, niin rasvaa pitää tietenkin käyttää..

Ostin tässä taannoin teräspannun ja täytyy sanoa, että tähän talouteen ei enää koskaan, jos joskus tarttee uutta pannua, tule teflon- tai keraamisella pinnoitteella olevia paska-astioita. Rasvaa tosiaan joutuu lorauttamaan, mutta kukapa se haluaisi pihviä muutenkaan paistella puolilämpimällä pannulla ja ilman rasvaa ;)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom