• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kuukauden idiootti!!

Liittynyt
27.7.2017
Viestejä
689
Ikä
36
IMG_20191120_193715.jpg
Hohhoijaa! Ei tuota pitäisi paapoa yhtään. Mitä pieleen mennyttä plastiikkakirurgiaa on semmoinen, jossa ITSE työnnät omasta halusta/pakkomielteestä, ITSE valmistamaasi mitä lie litkua, kun on niin tyhmä ja laiska ettei jaksa/kehtaa treenata, niin kuin muutkin ihmiset. Ellei ole sitten ammatiltaan plastiikkakirurgi ja sitä myötä oman työnsä uhri (mitä onkin muttei todellakaan ammatillisessa mielessä). Tuskinpa on mitään ammattia näiden juttujen perusteella. Apukoulun päättötodistus ja sekin väärennetty.
Mutta Ei pitäisi auttaa noin, tekee vaan karhunpalveluksen. Kohta se keksii jonkun uuden, lyömättömän kaavan, tunkee jonnekin muualle sitä ja sitten ihmetellään taas...
 
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
1 377
Ehka ainoa motiivi tukea tuota kaiffaria on se etta han tuottaa tasaiseen tahtiin viihdyttavaa (ja samalla turhauttavaa) materiaalia. Ei siina paljon oman elaman huolet paina kun seuraa tuota touhua vieresta.
En kyllä haluaisi katsella tavallista pahemmasta kehonkuvahäiriöstä kärsivän ihmisen sekoiluja. Psykiatrinen lääkitys ja pitkäaikainen terapia voisi olla hänen kohdallaan ainoa järkevä vaihtoehto.
 
Ylös