• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kuukauden idiootti!!

Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
2 107
Ei ei...

:rolleyes:Jahas taas sain uuden idolin mikä kannustaa alkuun päässyttä punttiuraani.
 

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
Toi on varmaan ottanut uutta Weiderin Joen supergigasolulaajentajaa ja sitten käynyt sen käsi-kirjekurssin?
 

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 270
Mitä noiden synthol-äijien päässä oikein liikkuu?
 
Liittynyt
3.5.2003
Viestejä
190
Ikä
20
MarsVolta sanoi:
Näyttää muuten toisellakin tyypillä olevan omituisen muotoinen haukkari. On taidettu käydä öljynpoisto-operaatiolla.
Kattelin ihan samaa...
 
Liittynyt
19.2.2003
Viestejä
444
komee hapa
 

Wintikka

Jabba the Hutt
Mode
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
5 241
Ikä
50
Kaupunki
Stadi
Heh, himmee haba! Ihmeellisen hyvin noi öljyt pysyy paikallaan, kun Gregg on vielä elossa....
Tolla toisella on ehkäpä mennyt joskus hauislihas poikki.
 
Liittynyt
22.4.2002
Viestejä
279
Ikä
42
Joo, näyttää todella hyvältä. Varsinkin kun kyynärvarret on ihan samaa sarjaa hauisten kanssa. Onkohan vaikeaa löytää sopivia paitoja/takkeja?
 
Liittynyt
22.2.2004
Viestejä
1 213
Mitäköhän noi jätkät oikeesti ajattelee itsestään... Onkohan ne just jossain messuilla silleen et "vittu mä oon kova jätkä... hah, kato totakin riisiä".
Mä jos näkisin tollasen kadulla, niin ihan varmasti nauraisin vaan päin naamaa.
 
Liittynyt
13.6.2003
Viestejä
762
ruhl sanoi:
Vielä yksi kuva:
Hyi saakeli.Kaikenlisäksi vielä rumempi naamastakin kuin esim.mä ;)
 
Liittynyt
30.1.2004
Viestejä
212
No jokainen tekee omalle keholleen mitä tykkää. Niin pitkään kuin syntholilla/silikonilla täytetyt hauikset ei ala esiintymään kehonrakennuskisojen voittajien paikalla ja niistä ei tule kisoissa pärjäämisen edellytystä, niin mulle se on ihan sama. Onneksi kunnolla toimiva aito lihas näyttää yhtä selvästi aidommalle ja paremmalle, kuin e-kupin luomurintakin voittaa e-kupin silikonirinnat naisella. Eli viimeistään kun "tavara" liikkuu tai sitä kosketellaan niin eron kyllä huomaa. (Lihaksien kohdalla tarkoitin liikkumisella lähinnä sitä että rento lihas jännitettään tiukaksi.)

Jos joku ajattelee että yli 60cm:n tiukka olkavarsi on yhtälailla keinotekoinen riippumatta onko se hankittu "täytteillä" vai steroideilla, insuliinilla ja kasvuhormonilla, niin olen kyllä täysin eri mieltä. Onhan kuitenkin aito lihas aina toimivaa elimistön omaa elävää kudosta riippumatta sen kasvuärsykkeeksi käytettyjen keinojen määrästä. Toisin on kehon ulkopuolelta otetun "täyteaineen" kohdalla. Pahoin kyllä pelkään että "täyttäminen" aika yleistä kehonrakennuksessa pohkeiden kohdalla. Mutta kyllä jännitettäessä pohkeissakin aina aito lihas kuitenkin on näyttävämpi ja erottuvampi.

Kerran muuten tuli dokumentti jossa naiselta imettiin rasvaa vatsasta ja siirrettiin se ruiskeina pakaroihin antamaan pepulle uutta muotoa. Kyllä sekin mielestäni oli luonnollisempi tapa muokata ulkonäköään, kuin silikonien käyttö. (Onneksi lihaksia ei samalla tavalla siirrellä.) En suinkaan tarkoita että ylläoleva tapaus olisi silikonitäytteitä ottanut, kyseessä ilmeisesti reilut synthol-ruiskeet (Öljy joka ei juuri ollenkaan poistu kehosta) ja ruiskeilla aiheutetut mahdolliset turvotusta aiheuttavat tulehdukset lihaksen sisällä. Niin ja lopuksi vielä huomautan että en suinkaan vastusta naisten silikonirintoja, kuten sanoin jokainen päättää itse ruumiistaan. Puhuin vain siitä että elimistön oma lihas-ja rasvakudos on aina kuitenkin aidompaa kuin "täyteaineet".
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
2 107
Mike sanoi:
sitten kun tulee joku joka laittaa syntholia naamaan, niin taas aiheuttaa keskustelua.
No tässähän se, ruma kuin perkele.

 
Ylös