• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kulttuurisota, konservatismi vs liberalismi, sukupuoli- ja vähemmistöpolitiikka, jne.

Liittynyt
6.5.2014
Viestejä
734
Kaupunki
Oulu
Minusta tuo lähinnä kertoo miesten epävarmuudesta, että kun on maksettu keikka homobaarissa niin pitää huudella kadonneen miehisyyden perään, sillä oletuksella, että siellä on ainoastaan naisia kuolaamassa. Vaikka varmasti osa on oikein kiihottuneessa tilassa olleita homomiehiä ja muita yksilöitä :LOL:

Söpöä jopa! Mutta hienoa, että ovat menneet sinne keikalle. Itsekkin pari kertaa ollut heidän keikalla ja hyvinhän ne vetää :offtopic:
 
Liittynyt
25.7.2005
Viestejä
3 912
Ikä
38
Liittynyt
28.3.2014
Viestejä
387
Liittynyt
15.3.2018
Viestejä
67
Tää Hollywoodin/viihdeteollisuuden touhu alkaa olemaan jo niin älytöntä, ettei voi kuin nauraa. Vitsailin joskus yli 10 vuotta sitten, että jonain päivänä "Bondina" nähdään lesbo neekerinainen Jane Bond ja nyt se on varmaan todellisuutta. :ROFLMAO:
Ainakin kuvan perusteella näyttää siltä. Juttua en jaksanut otsikkoa enempää lukea.

Mutta kyllähän tuo hyvin kuvastaa sitä, mihin näissä täysin feminisoituneissa vanhoissa länsimaissa on tultu ja etenkin P-Amerikassa, Britanniassa ja Pohjoismaissa. Ja tää kehitys on ollu nii nopeeta ja absurdia, että saa nähä, miten pitkälle tässä tullaan vielä menemään.

En tosiaan jaksanut juttua lukea ja tuskin siinä olisi tämmöisiin pikkujuttuihin edes tultu, mutta se tuli kanssa mieleen että kukakohan noi oikeudet noiden pätkien tekemiseen omistaa. Tossahan vedetään nyt ikivanha ja ehkä elokuvateollisuuden suurin brändi kerralla pöntöstä alas. Mahdollisesti tämä yksittäinen leffa saattaa vetää ihmettelijöitä ja femakkoja sen verran teatteriin, ettei häviä aikaisemmille lipputuloissa mutta sen jälkeen tulee olemaan hiljasta. Ihan sama, yritetäänkö palata vanhaan vai ei. Toki tästäkin pätkästä voi tulla kaikkien aikojen farssi lipputulojen suhteen, sillä femakot on sellasta ammattiloukkaantujasakkia, että voivat vetää boikottiin mistä tahansa syystä ja milloin tahansa. Voi olla myös automaattisessa boikotissa aikaisempien miesbondien hirmutekojen takia. Tuotannon kustannuksethan näissä pätkissä on valtavat.
 
Liittynyt
9.2.2016
Viestejä
2 111
Paitsi että leffassa naaraasta ei tule oikea 007 vaan jokin fake versio. Huokaiskaa helpotuksesta. Sitä paitsi Mannerheimistä ei ole tehty vielä elokuvaa, jossa tämä olisi keltainen trans-nainen, trans-mies ja trans am (Pontiac). Konservatiivinen bondi seuraa perässä vasta, kun Marski on ehditty täydellisesti teurastaa hupiukoksi.
 
Liittynyt
15.3.2018
Viestejä
67
”Sain baarista saaliikseni kiihkeän miehen” kertoo 54-vuotias nainen – lukijat paljastavat kuumimmat yhden yön juttunsa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Sain baarista saaliikseni kiihkeän miehen” kertoo 54-vuotias nainen – lukijat paljastavat kuumimmat yhden yön juttunsa

Hyvin kuvastaa sitä, miten feminismillä on tuhottu perinteinen perhe ja kaikki arvopohja sen ympäriltä. 54-vuotiaan naisen yhden yön panojuttuja ylistetään maan suurimman uutissivuston sivuilla ja juttu on tällä hetkellä viidenneksi luetuin. Ja vähintään yhtä feminististä on kaikkien muidenkin suurten medioiden meno. Ilta-Sanomilla ja Iltalehdellä ilmenee vaan enemmän edellä mainitun kaltaisissa muodoissa. Hesari on sen sijaan ottanut hyvin avoimeksi agendakseen vihervasemmistofeminismin ja jutut ovat toinen toistaan hullumpia.

Yleä koskee myös sama kuin muutakin mediaa ja julkista keskustelua eli vahvasti femininisoitunut pulju kyseessä. Ohessa vielä linkki Ylen Bond-juttuun ja otsikko sekä väliotsikko. Väliotsikossa esiintyvä nainen on ilmeisesti tunnettu feministi ja tunnettu feminististä töistään.

Bond-leffat harppaavat kerralla nykyaikaan: seuraava 007 on tummaihoinen nainen | Yle Uutiset | yle.fi

Bond-leffat harppaavat kerralla nykyaikaan: seuraava 007 on tummaihoinen nainen

Yhtenä käsikirjoittajana mainio Phoebe Waller-Bridge
 
Liittynyt
12.9.2003
Viestejä
1 662
Ikä
32
katso liitettä 156140

Ois jännä tietää, näkeekö tän kirjoituksen tekijä mitään ongelmaa siinä, että tekstin argumentit ovat täsmälleen samoja kuin "naisen euro on 80 senttiä" väännössä, mutta tässä skenaariossa logiikan aukot paljastuvat todella räikeesti, mustamaalaten koko perusideaa?

Huonoa journalismia siis ei mitään älyllistä pohjaa koko jutussa.

Mites kaukalopalloilijat hekään eivät saa siitä ammattia ketäs syytetään?

Tai timo soinin näköisen stripparin on ansaittava sama palkka entä naispuolisten kollekoiden täsmälleen sama.
 

number_one

Kädenvääntäjä
VIP
Liittynyt
10.8.2004
Viestejä
10 881
Ikä
34
Miksi somessa puolustetaan niin kiihkeästi pahoinpitelystä syytettyä Asap Rockya? - Nyt.fi | HS.fi

On uskomatonta mitenkä suuri kontrasti hesarissa on tämän tapahtuman käsittelyssä, kuin jos vertaa vuoden 2017 Flow festivaalin Venäläisen DJ:n putkareissuun, missä järkkärit syötiin elävältä, ennenkuin mitään todisteita oli edes julkaistu.

Trumpista on kyllä muodostunut hahmo, jonka vastustaminen on noussut monen silmissä kaikkien tärkeimmäksi asiaksi, oli melkeempä tilanne mikä vain.

Jopa Rasmuksessa saa tykkäyksiä tällä mielipiteellä, kun konteksti on oikea:

IMG_20190730_115129.png
 

Kuli

VIP
Liittynyt
29.8.2005
Viestejä
2 881
Huonoa journalismia siis ei mitään älyllistä pohjaa koko jutussa.

Mites kaukalopalloilijat hekään eivät saa siitä ammattia ketäs syytetään?

Tai timo soinin näköisen stripparin on ansaittava sama palkka entä naispuolisten kollekoiden täsmälleen sama.
Mä googletin tolla nimellä eikä sieltä mitään journalistia löytyny,joku tyttökiekkoilija Pellossa on ton niminen.Eiköhän toi ole yleisönosasto kirjoitus,luulisin.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 136
Liittynyt
28.3.2014
Viestejä
387
HBO Nordicin uusi sarja Beforeigners, jossa ilmeisesti maailman merille ilmestyy mystisen valon saattamana ihmisiä menneisyydestä. Nämä menneisyyden ihmiset eli "aikapakolaiset" pitää pelastaa ja integroida nykypäivän maailmaan. Jotain kovin tuttua tässä on. Ihan kuin viihdeteollisuus yrittäisi taas kertoa meille jotain. "Multi-temporal background" indeed. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

 
Ylös