Deleted member 20129
Onkohan kellään kokemusta/tietoa kyseisestä asiasta.
Ajattelin tässä vaan kun olen nyt kuivannut jauhelihaa 1 kg:n. Ja siitä tuli noin 5 dl kuivattua korppua, jota pystyy napostelemaan vaikka iltapalaksi.
Eli paistoin jauhelihan ensin, sitten talouspaperilla vielä "imin" rasvaa pois. Sitten uuniin n80 celsiusta ja annoin olla kuutisen tuntia...
Ja tässähän siis pitäisi tässä valmiissa kuivatussa jauhelihassa olla ainoastaan proteiinia, hiukan rasvaa ja pirun vähän hiilihydraattia??? Loisto iltapala. vettä vaan pirusti päälle. :thumbs:
Ajattelin tässä vaan kun olen nyt kuivannut jauhelihaa 1 kg:n. Ja siitä tuli noin 5 dl kuivattua korppua, jota pystyy napostelemaan vaikka iltapalaksi.
Eli paistoin jauhelihan ensin, sitten talouspaperilla vielä "imin" rasvaa pois. Sitten uuniin n80 celsiusta ja annoin olla kuutisen tuntia...
Ja tässähän siis pitäisi tässä valmiissa kuivatussa jauhelihassa olla ainoastaan proteiinia, hiukan rasvaa ja pirun vähän hiilihydraattia??? Loisto iltapala. vettä vaan pirusti päälle. :thumbs: