- Liittynyt
- 18.7.2007
- Viestejä
- 97
Morjensta!
Kuinkahan helposti olisi toteutettavissa sellanen makroiltaan suht optimaalinen "vuoka-/kattilaruoka" eli kaikki kiusaukset, lasagnet, keitot yms. Voisi tehdä kerrallaan aina ison satsin muutamaksi päiväksi ja siitä mättäisi menemään. Eihän ne makrot ihan nappiin joka aterialla osuisi, mutta jos sinne vuokaan mättäisi oikeita asioita ja oikean kokoisia määriä, ni kai se riittävän lähelle menisi. Tarkoitus on siis tehdä helppoa, nopeaa, hyvänmakuista ja makroiltaan suht tasapainoista kotiruokaa.
Kokeilin jo perinteistä tapaa, että valmistelen lihat, kasvikset ja riisit/perunat ja pakkailen ne rasioihin valmiiksi, mutta se tuntui aikaa vievältä, eikä motivaatio riittänyt. Ruuasta tuli usein myös kuivaa ja syömisestä pakkopullamaista suorittamista.
Miltäs tälläinen lähestyminen ruokajuttuihin kuullostaisi?
T. laiska kokki, mutta ahkera treenaaja
Kuinkahan helposti olisi toteutettavissa sellanen makroiltaan suht optimaalinen "vuoka-/kattilaruoka" eli kaikki kiusaukset, lasagnet, keitot yms. Voisi tehdä kerrallaan aina ison satsin muutamaksi päiväksi ja siitä mättäisi menemään. Eihän ne makrot ihan nappiin joka aterialla osuisi, mutta jos sinne vuokaan mättäisi oikeita asioita ja oikean kokoisia määriä, ni kai se riittävän lähelle menisi. Tarkoitus on siis tehdä helppoa, nopeaa, hyvänmakuista ja makroiltaan suht tasapainoista kotiruokaa.
Kokeilin jo perinteistä tapaa, että valmistelen lihat, kasvikset ja riisit/perunat ja pakkailen ne rasioihin valmiiksi, mutta se tuntui aikaa vievältä, eikä motivaatio riittänyt. Ruuasta tuli usein myös kuivaa ja syömisestä pakkopullamaista suorittamista.
Miltäs tälläinen lähestyminen ruokajuttuihin kuullostaisi?
T. laiska kokki, mutta ahkera treenaaja