Mä sanoin ton jo melkein 3 vuotta sitten, haukuttin pystyyn täällä.– Yksi hypoteesi on, että jos samaa rokotetta pistetään tiuhoin välein, immuunijärjestelmä väsyy, eikä tuota enää niin hyvää suojaa virusta vastaan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mä sanoin ton jo melkein 3 vuotta sitten, haukuttin pystyyn täällä.– Yksi hypoteesi on, että jos samaa rokotetta pistetään tiuhoin välein, immuunijärjestelmä väsyy, eikä tuota enää niin hyvää suojaa virusta vastaan.
Onko muuten yksikään näistä pahoitellut ja pyytänyt anteeksi?Mä sanoin ton jo melkein 3 vuotta sitten, haukuttin pystyyn täällä.
Ei yksikään. Kattokaa ketjun alkupäätä, miten mä muka trollasin ja asiantuntijat tietää paremmin ja miten tyhmä blaa blaa.Onko muuten yksikään näistä pahoitellut ja pyytänyt anteeksi?
Eipä ole täälläkään nakki napsahtanut vielä kertaakaan. Huolettomasti olen liikkunut, myös julkisissa kaikenlaisten köhijöiden ja röhijöiden joukossa. Joku juttu siitä kait oli, ettei joihinkin se tartu millään kun on joku geenimutaatio.Mä olen elänyt koko ajan normaalisti, matkustanut, käynyt tapahtumissa, ollut tekemisissä koronapositiivisten kanssa enkä ole sairastunut. Sit joku kököttää kotona viikkoja ja saa sen
Vähä sellaset nopean toiminnan joukot, että tunkeutujat saa turpaan heti ovella.Since the start of the pandemic, scientists have been investigating whether some people are genetically “immune” to COVID-19. This is actually the case with HIV: some have a genetic mutation that prevents the virus from entering their cells. No matter how often they’re exposed, they stay negative.
One in ten people may have a gene mutation that allows antibodies and T cells to be at the ready—which they developed when they contracted other coronaviruses, like the common cold—to immediately fight off COVID-19. Since these antibodies and T cells are already available, and your immune system doesn’t need to take time to develop an immune response, the virus doesn’t have time to spread throughout the body and cause illness.
Ei vittu. Olo oli niin hyvä, että olisi voinut lähteä vetämään intervalliharjoitusta, mutta ei pysty kun kaksi viivaa.Hiihtäjättärelle kaksi viivaa ja järkytys.
Koronakaaos hiihdossa: Olympiavoittaja kertoo järkytyksestään – ”Tämä on todella syvältä”
Olympiavoittaja Jonna Sundling järkyttyi koronatestin tuloksesta.www.is.fi
Vähän mt-ongelmilta haiskahtaa:Ei vittu. Olo oli niin hyvä, että olisi voinut lähteä vetämään intervalliharjoitusta, mutta ei pysty kun kaksi viivaa.
Sama homma täällä. Harrastan viel kamppailulajia missä ollaan kontaktissa. Ja vieläkään en ole saanut koronaa.Mä olen elänyt koko ajan normaalisti, matkustanut, käynyt tapahtumissa, ollut tekemisissä koronapositiivisten kanssa enkä ole sairastunut. Sit joku kököttää kotona viikkoja ja saa sen
Sanos muuta. Mietin skenaarioita: jos asuisi saaressa, jossain erämaassa tai vaikka maa/metsätilalla, näin hiljaiseen aikaan voisi olla mahdollista eristäytyä ”vahingossa”. Mutta toi Linda asuu Helsingissä. On kuulemma vastaanottanut paketteja ovelta, kaalimadolta arvaan ja/tai apteekin mt-lääkelähetyksiä. X:n ketjussa kukaan ei kyseenalaistanut moista. Ei saakaan paxlovidia, eli onko 40-50v? Nämä saa sitten äänestää seuraavissa vaaleissa.3 viikkoo himassa, LOL, ei helvetti nää on sekaisin.
Koskahan me päästään irti tosta ajatuksesta, että joku hoito on tehokas, jos se lieventää jotain mikä on jo lähtökohtaisesti lievä. Meilläkin on skideillä ollut korvatulehduksia vaikka kuinka paljon ja ne on olleet ongelma oikeasti vain joidenkin taaperoiden kanssa, kun on sattunut eikä pysty nukkumaan. Ei tulis mieleenkään antaa mitään rokotetta tollasen takia.Taannoin mietin, että mihin on kadonnut Rämetti. Mikä vois mennä vikaan näiden suunnitelmien kans?
NÄKIJÄ: MIKA RÄMET, TAMPEREEN YLIOPISTO
Koska meillä on flunssarokote?
Tavallista nuhakuumetta ei vielä pystytä estämään rokottein, mutta tutkimus etenee koko ajan, sanoo professori Mika Rämet.
Tilaajille
TEKSTI ILPO SALONEN
Lahjoita juttu
JONNE RENVALL/TAMPEREEN YLIOPISTO
2023
”Influenssaa vastaan tarvitaan uusi rokote joka vuosi, koska virukset muuntuvat jatkuvasti. Influenssarokotteet eivät kuitenkaan auta flunssan eli tavallisen ’räkätaudin’ torjunnassa. Flunssaa aiheuttavia viruksia on noin 200, ja selvästi suurin ryhmä näistä on rinovirukset. Viruksia on niin paljon liikkeellä, että kun edellisestä toivutaan, uusi tartunta voi tulla pian. Tutut keinot – maskit ja ahkera käsienpesu – suojaavat myös flunssilta.”
2033
”Flunssarokotteen kehittämisessä hyödynnetään koronarokotteista kertyneitä kokemuksia ja tietoja. Painopisteenä on etsiä rinoviruksista rakenteita, jotka ovat niille tärkeimpiä ja siksi virusperheen monissa jäsenissä samankaltaisia. Autovertaus: etsitään virusperheen yhteinen ’ohjauspyörä’ ja tehdään se rokotusvasteen avulla toimintakyvyttömäksi.
Vuonna 2033 on flunssarokotteita, jotka eivät täysin estä infektiota, mutta tekevät taudista hyvin lievän vähentäen sairauspoissaoloja ja lapsilla flunssiin yhdistyviä korvatulehduksia.”
Mika Rämet
Suomen rokotetutkimuksen (FVR) lääketieteellinen johtaja, Tampereen yliopiston kokeellisen immunologian professori.
Tekniikan Maailma
tekniikanmaailma.fi