ilkka2
Banned
- Liittynyt
- 29.3.2007
- Viestejä
- 428
http://search.lef.org/cgi-src-bin/M..._id=5797&query=daggers&hiword=DAGGER daggers
monet muutkin arvot kuin kolesteroliarvot vaikuttaa. tuossa on listattu 13 arvoa, jotka vaikuttaa.
"Additional endothelium-damaging factors include high-normal levels of glucose, insulin, iron, homocysteine, and fibrinogen, low free testosterone (in men), and any level of C-reactive protein that is higher than optimal."
neljästoistakin arvo löytyy. nimittäin EPA ja DHA -rasvojen pitoisuus veressä:
http://search.lef.org/cgi-src-bin/M..._id=5799&query=daggers&hiword=DAGGER daggers
http://search.lef.org/cgi-src-bin/MsmGo.exe?grab_id=0&page_id=353&query=LDL HDL&hiword=HDL LDL
monet muutkin arvot kuin kolesteroliarvot vaikuttaa. tuossa on listattu 13 arvoa, jotka vaikuttaa.
"Additional endothelium-damaging factors include high-normal levels of glucose, insulin, iron, homocysteine, and fibrinogen, low free testosterone (in men), and any level of C-reactive protein that is higher than optimal."
neljästoistakin arvo löytyy. nimittäin EPA ja DHA -rasvojen pitoisuus veressä:
http://search.lef.org/cgi-src-bin/M..._id=5799&query=daggers&hiword=DAGGER daggers
http://search.lef.org/cgi-src-bin/MsmGo.exe?grab_id=0&page_id=353&query=LDL HDL&hiword=HDL LDL
Mutta kysymys onkin, jotta tähän mennessä proteiinia on osittain ehramin maitorahkasta, mutta mitäs nyt? Millaisia proteiinin lähteitä voisi käyttää jatkossa? Soija jauheet ovat hyviä, mutta onko esim maitorahkoissa tai vastaavissa hyviä proteiinin lähteitä, mutta ilman maitorasvoja?