- Liittynyt
- 19.11.2006
- Viestejä
- 2 196
Mä olen ehkäpä maailman huonoin kokki, mutta seuraava kastike ei ole pettänyt ikinä. Itselleni teen ilman sipulia kun en siitä pidä.
Paprikaa kuutioina
Sipulia kuutioina
Kermaa tai kermankorviketta
Mustapekka juustoa
Liraus punaviiniä
Paprikajauhetta
Mä vaan pehmitän nuo rehut pannulla öljyssä tai rasvassa ja lisään juustoa, kermaa ja punaviiniä. Sit keitellään hetki kasaan. Itse en lisää mausteita kun tuossa juustossa on voimakas pippurinen maku.
Ja kalalle en osaa tehdä yhtään oikeaa kastiketta joten otan purkin kermaviiliä johon sekoitan hippusen suolaa, tilliä, sitruunapippuria sekä sitruunamehua (jos teen kavereille niin lisään vähän ruohosipulia) annan maustua puolisen tuntia ja sit vaan kalalle kaveriksi.
Paprikaa kuutioina
Sipulia kuutioina
Kermaa tai kermankorviketta
Mustapekka juustoa
Liraus punaviiniä
Paprikajauhetta
Mä vaan pehmitän nuo rehut pannulla öljyssä tai rasvassa ja lisään juustoa, kermaa ja punaviiniä. Sit keitellään hetki kasaan. Itse en lisää mausteita kun tuossa juustossa on voimakas pippurinen maku.
Ja kalalle en osaa tehdä yhtään oikeaa kastiketta joten otan purkin kermaviiliä johon sekoitan hippusen suolaa, tilliä, sitruunapippuria sekä sitruunamehua (jos teen kavereille niin lisään vähän ruohosipulia) annan maustua puolisen tuntia ja sit vaan kalalle kaveriksi.
