Ei mitään havaintoa siitä, mikä kastike voisi olla kyseessä. Käyn aika harvoin kiinalaisessa, koska se on aika mautonta noin ylipäätään.
Auttaisi ehkä, jos saisit selville annoksen nimen. Onko näillä ravintoloilla nettisivuja tai pystytkö tarkistamaan menun jotenkin muuten? Ja tietty helpointahan olisi kysyä kastikkeen nimi itse ravintolasta.
Joo, "kanaa sitruunakastikkeessa" :D. Mun makuun kiinalainen keittiö on kyllä ihan kärkisijoilla, riippuu toki annoksesta. Näitä perinteisiä taikinaan käärittyjä + friteerattuja ei voi oikein verrata niihin "oikeisiin" annoksiin. Makuasia toki.
Se on ihan helppo tehdä! Keität kokoon sitruunan kuorta & mehua, kanalientä/vettä (jätä pois jos haluat sellaista dipattavaa kastiketta), valkoviinietikkaa, inkivääriä, valkosipulia ja hunajaa. Joskus laitan myös ananasmehua jos on purkki just sopivasti avattuna. Suurustus maissijauholla. Mittasuhteet..nooh fiilispohjalta Enemmän sitruuna ja hunajaa kuin etikkaa... eiks se kokeileminen oo just hauskointa
Kiitosta, kokeillaan! Ja totta, kokeileminen tosiaan on hauskinta. Jotenkin se oli vaan niin huomiotaherättävän keltaista. Saa nähdä, alkanko päästää jotain ydinsäteilyä.