- Liittynyt
- 12.3.2007
- Viestejä
- 7 193
Suosittelen kokeilemaan frikadelleja, eli kypsennä pullat tuossa kastikkeessa. On nimittäin myös todella herkullista.
Olen sitäkin kokeillut, mutta jostain syystä suosin tuota mainitsemaani vaihtoehtoa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Suosittelen kokeilemaan frikadelleja, eli kypsennä pullat tuossa kastikkeessa. On nimittäin myös todella herkullista.
Frikadelle on saksankielinen nimitys jauhelihapihville...Suosittelen kokeilemaan frikadelleja, eli kypsennä pullat tuossa kastikkeessa. On nimittäin myös todella herkullista.
Frikadelle on saksankielinen nimitys jauhelihapihville...
Frikadelle on saksankielinen nimitys jauhelihapihville...
Jaa, aina oppii jotain uutta.No vaikka sekin, mutta; Frikadelli, pieni, keitetty kala- tai lihapulla.
Törmäsin paikallisessa turkkilaisessa kebab paikassa salaattipöydässä kummalliseen eväkseen, osaisko joku sanoa mitä tuo oli ja miten sitä valmistetaan.. eli koko luokka kuin iso perunalastu, muotokin perunalastumainen, pyöreähkö, paksuus n 3mm, väri valkoinen, suutuntuma ihan kun olisi rouskuttanut pakkausstyroksi lastuja (ilmava) mutta suussasulava ja hieman mausteinen vivahde.
Ihan ufo "naksu" mutta kyllä noita popsisi
Katkarapusipsejä tai vastaavaa... Esim tommosia:Törmäsin paikallisessa turkkilaisessa kebab paikassa salaattipöydässä kummalliseen eväkseen, osaisko joku sanoa mitä tuo oli ja miten sitä valmistetaan.. eli koko luokka kuin iso perunalastu, muotokin perunalastumainen, pyöreähkö, paksuus n 3mm, väri valkoinen, suutuntuma ihan kun olisi rouskuttanut pakkausstyroksi lastuja (ilmava) mutta suussasulava ja hieman mausteinen vivahde.
Ihan ufo "naksu" mutta kyllä noita popsisi
Oliko näitä? Katkarapu "sipsejä".
Osta valmiina...No nuitapa hyvinkin ! Tanks! Nyt metsästämään teko ohjetta
Osta valmiina...
Anonymity? Ps. en etsinyt ketjusta, teen sen nyt.
Söin pari viikkoa sitten kiinalaisessa ravintolassa niin tajuttoman hyvää sitruunakastiketta, että meinasi järki lähteä. Olen yrittänyt etsiä ohjetta, jolla voisi itse kokeilla, mutta mitään sellaista ei ole tullut vastaan että uskoisin pääseväni samanlaiseen lopputulokseen. Kaikissa löytämissäni ohjeissa oli jotain maitotuotetta ja sitruunaa tuntui olevan aika vähän. Syömäni kastike oli kirkasta ja todella voimakkaan keltaista, varmaankin sisälsi sokeria ja oli jollakin suurustettu (maissi- tai perunajauholla, mutta suuruste ei maistunut). Maku oli todella sitruunainen, mutta ei hapan, ts. ikenet eivät alkaneet vetäytyä eikä suuhun tullut samanalaista sylkihyökkäystä kuin tuoretta sitruunaa napostellessa.