Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mike sanoi:Mitä erikoista tuossa on? Ovatko nuo härät jotain mensan jäseniä?
BonBon sanoi:laitan loton perjantaina vetämään ja jos tärppää niin kerron vaikka maanantaina miltä toi maistuu
Kai se tuo lihasten sisäisen rasvan määrä, laatu ja jakauma on suurin yksittäinen erikoisuus tuossa. Lihan pitäisi olla erikoisen mureaa ja maukasta oikein laitettuna.Mike sanoi:Mitä erikoista tuossa on? Ovatko nuo härät jotain mensan jäseniä?
Lukemani perusteella tuo on ilmeisesti aika kysyttyä. Tuotanto ei vastaa lähellekkään kysyntää. Ja ei tuota tosiaan ole usein tarjolla Seilorissakaan. Lihaa saadaan vain harvoin Suomeen. Näiden samojen elikoiden lihasta tehdään myös niitä viidenkympin hampurilaisia.Avernian sanoi:Mahtaa ottaa K-Seilori kovasti takkiinsa, jos tommosta pitää usein myynnissä. Vaikea kuvitella menekkiä olevan.
Mää käyn monta kertaa viikossa syntisten neitsyiden ja vielä rumempien miesten puristeltavana erikoislaatuisissa japanilaistyyppisissä lakanapukuseremonioissa. Dieettini sisältää suuret määrät olutta. Olen Koben härkä.foodreference.com sanoi:Kobe beef is a special grade of beef from (Wagyu) cattle raised in Kobe, Japan. These cattle are massaged with sake and are fed a daily diet that includes large amounts of beer.
RRKalle sanoi:Mutta 150 egee kiloa on kyllä aika tyyristä.