Kehoilijan juusto

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Cipe
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
17.5.2006
Viestejä
1 050
Jees tsekkasin haulla, jossain "mitä leivän päälle" -threadissä oli viittaus moiseen matskuun.. Eli tänään osui kaupassa silmään Julia10 -juustotuote. Arvot tuntuis olevan kohdallaan.. Maku on mielestäni ihan jees, eli kyllä tota mielummin syö kun turpaansa ottaa.. Hinta liikkuu aika samoissa kun rypsärillä höystetyn oltermannin, eli ikävä kyl kohtuullisen tyyristä on.

Jos et muuta saanut irti tästä threadista, niin nyt ainakin tiedät mitä "HC" Änkkäri leivälleen siipaloi..

Julia10:ä leivälle ja tulokset nousuun! :thumbs:

<3 Cipe
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Perus euroshopperin tiiliskivessä on muistaakseni 36g protskua ja 19g rasvaa/100g. Maku voittaa mielestäni esim. arlan 1.1kg kermajuustoklöntin, eikä hintakaan ole kuin jotain 4€/kg. Suosittelen.
 
Milläs logiikalla just ja vain vähärasvainen juusto olis "kehoa"?

Oliko toi kysymys esitetty mulle vai vaan noin yleensä?

Noh vastaan silti. Säästyypähän ainakin tyydyttyneiltä rasvahapoilta jos on vähärasvanen juusto eikä tule sitten turhaan liikaa kaloreita mistään paskasta. Ellei kyseessä sitten ole joku hyvään rasvaan esim. rypsäriin tehty juusto. Tosin tarviihan niitä tyydyttyneitäkin rasvahappoja, mutta kukapa nyt niitä ei saisi tarpeeksi... :rolleyes: Ei luulis ainakaan olevan vaikeeta. :D :McFeast:
 
Tosin tarviihan niitä tyydyttyneitäkin rasvahappoja, mutta kukapa nyt niitä ei saisi tarpeeksi...

Esim kaikki rypsiöljyä pullon suusta kittaavat ja kengänmakuista kevytjuustoa syövät.

Rasvojen terveellisyys on enempi kiinni safa/mufa/pufa-rasvahappojen saantisuhteesta, ei määristä.
 
Esim kaikki rypsiöljyä pullon suusta kittaavat ja kengänmakuista kevytjuustoa syövät.

Rasvojen terveellisyys on enempi kiinni safa/mufa/pufa-rasvahappojen saantisuhteesta, ei määristä.

OK, hyvä tietää. Eli topic lukkoon vaan, tohtori on puhunut. Kehoilijoiden juustoja ei ole olemassa!

EDIT: Etkö sä muuten syö esim. jauhelihaa koskaan?
 
OK, hyvä tietää. Eli topic lukkoon vaan, tohtori on puhunut. Kehoilijoiden juustoja ei ole olemassa!

EDIT: Etkö sä muuten syö esim. jauhelihaa koskaan?

Onpas:) Mutta ei se vähärasvaisuus niistä siinä roolissa sen pätevämpiä tee, IMO.

Jauhelihaa syön joka viikko ja se on pääasiallinen punaisen lihan lähde. En tosin ymmärrä miten se liittyy aiheeseen.
 
Onpas:) Mutta ei se vähärasvaisuus niistä siinä roolissa sen pätevämpiä tee, IMO.

Jauhelihaa syön joka viikko ja se on pääasiallinen punaisen lihan lähde. En tosin ymmärrä miten se liittyy aiheeseen.

Mietin vaan ku mainitsit tosta, että tyydyttyneitä rasvahappoja on vaikea saada niin onhan ne jauhelihan rasvat sellasia? Tosin itsekin syön sitä 10% paistijauhelihaa missä ei kovin paljoa rasvaa ole, mutta en myöskään tiedä tarkalleen paljon tyydyttyneitä rasvoja tulisi saada mm. testosteronituotannon optimaalisen ylläpidon kannalta.
 
Ingmannin Aamuinen Kevyt 5% yksittäispakattu kevytsulatejuustoviipale.

P24%, R5%, HH4%. Helppo laskea kalorit kun on viipaleina, jos on robodietillä tms. Valiolla on vastaava myös, mutta on muistaakseni kalliimpaa.
 
Mietin vaan ku mainitsit tosta, että tyydyttyneitä rasvahappoja on vaikea saada niin onhan ne jauhelihan rasvat sellasia? Tosin itsekin syön sitä 10% paistijauhelihaa missä ei kovin paljoa rasvaa ole, mutta en myöskään tiedä tarkalleen paljon tyydyttyneitä rasvoja tulisi saada mm. testosteronituotannon optimaalisen ylläpidon kannalta.

Paistijauhelihaa syön itsekin, kun se on paremman makuista ja yleensä laadukkaampaa(enemmän prodea ja vähemmän sidekudosta).
Viralliset suositukset tyydyttyneen rasvan osuudeksi ovat muistaakseni 10-30% ravinnon rasvoista. Tuon ylärajan näkisin parhaana kompromissina safan hyödyllisten ja haitallisten ominaisuuksien välillä mutta siihen pääsemiseksi ei ainakaan mulla riitä kolme munaa päivässä vaan mukana pitää olla myös täysrasvaisia maitotuotteita ja lihaa. Paistamiseenkin käytän yleensä voita. Rasvan osuus kaloreista vaihtelee 25-35%:ssa.
Ja tämä on tietysti laskettua, ei mutua;)
 
Cipe sanoi:
Jos et muuta saanut irti tästä threadista, niin nyt ainakin tiedät mitä "HC" Änkkäri leivälleen siipaloi..
LOL! :lol2:
Itse laitan 5% polaria tai tätä Arlan delightia 5%, joskus menee tosin Arlan sitä 10% leivän päälle.
 
ite syön lähes aina arlan kadett 5% vaikken ruoassa hifistelekään. minusta ihmeen hyvänmakuista juustoa. roteiinia 34g/100g. kilo viikossa menee tuota.

Tää on just hyvä juusto. On ravintoarvotkin aika kohillaan.:)
 
hyi hitto noita kengänpohjajuustoja... 10% versioita saattaa pystyä maistamaan jopa vapaaehtoisesti... mutta eipä noi kummoisia ole. esimerkiks 30% rasvaa - versiot on käteviä kun niitä voi syödä sinäänsä ja tietää että jos pelkästään niitä syödään, ei tartte miettiä makroravinnejakaumia...
 
Mä oon sitä mieltä, että kun syödään juustoa, niin se pitää maistua juustolta.
Yleensä menee eurosopperin yms. halpaa juustoa. Joskus myös goudaa.
 
Milläs logiikalla just ja vain vähärasvainen juusto olis "kehoa"?

No joskus on tarvetta vähemmille kaloreille ja leipäkään ei maistu puulle, jolloin on hyvä käyttää kevyttä vähäkalorista juustoa:)
 
jos vähän syö juustoa niin silloin se on sama mitä syö, mutta jos menee kilo viikossa niin kuin itselläni niin silloin on jo oikeastikin merkitystä mitä syö. jostain kermajuustosta tulee aivan tolkuttomasti paska rasvaa. sama se on maidon kohdalla. mielummin sitäkin rasvattomana juo kuin kevyenä versiona kun 2-3litraa päivässä juo, jos taas muutaman lasin juo niin ei siinäkään niin merkitystä ole kumpaa se on.
 
jos vähän syö juustoa niin silloin se on sama mitä syö, mutta jos menee kilo viikossa niin kuin itselläni niin silloin on jo oikeastikin merkitystä mitä syö. jostain kermajuustosta tulee aivan tolkuttomasti paska rasvaa. sama se on maidon kohdalla. mielummin sitäkin rasvattomana juo kuin kevyenä versiona kun 2-3litraa päivässä juo, jos taas muutaman lasin juo niin ei siinäkään niin merkitystä ole kumpaa se on.

Olet oikeassa, ei mulla ihan kiloa mee viikossa:D, joten syön sitä mikä maistuu hyvältä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom