Läheinen ystävä on ollut Heses töis, ja yks asiakas oli avautunut tiskillä tilattaessa että hänellä menee joka kerta vatsa sekaisin ja saa ruokamyrkytyksen kun käy Heses. Kumma kun hänellä on noin paska tuuri, eikä siltikään ole oppinut olla käymättä. Kuukausittain heille soitti aina joku asiakas, joka valitti että ruoka olisi aiheuttanut hänelle vatsataudin, mutta ihme kun samoista aineksista vain hän eikä muut asiakkaat ole sairastuneet... Vika on siis joka kerta ravintolassa.
Olen syönyt lähes tulkoon jokaikisen kaupunkin ja kirkonkylän "karvakäsi" pizzerioissa, jossa olen käynyt, eikä kertaakaan - siis kertaakaan - ole tullut yhtään epäilyttävää ruuan suhteen vastaan. On tullut mätettyä umpitunnelissa festarikepsuakin. Ei ole ollut munakarvoja, matoja, etanoita, hiiriä tahi muutakaan epäilyttävää. Ja siis syön viikoittain näissä paikoissa. 123jipon tapauksessa uskon, että salaatit ja etanat on tullut tukusta suoraan pussista, kun on koneellisesti käsitelty. Ihan loogisesti ajatellen, oikeasti saa kaupunkioloissa ihan hakemalla hakea, että löytää sen etanan jota vartavasten laittais sinne salaattiin... vahinkoja sattuu.
Sen uskon, ettei 100% laillisesti pyöri nämä paikat. Varmasti siellä leikataan työntekijöiden maksussa ja palkassa, käytetään hyväksi sukulaisia, tingitään ympäristöasioissa/-maksuissa. Esim. jollekin serkun kummin kaimalle maksetaan kotimaan tasoista palkkaa tai jopa pikkuisen paremmin, tarjotaan ruuat ja majoituksen, niin luultavasti se on parempi kuin työttömänä olo kotimaassaan jossain pienes kyläs. Tällä tavoin hyvin säästäen nämä serkut voivat lähettää koko palkan takaisin kotimaahan muille sukulaisille, ja mestan omistajan bemu sekä useat suomalaitset asiakkaat kiittää. Eräällä tapaa kunnioitan näitä kavereita. Ne tekee älyttömän pitkiä päiviä, aamusta iltaan ja joka päivä. Ja aina parempi tuo on kun sossusta leechaaminen.
Tosta aloituspostin kuvasta ei ihan suoraan voi päätellä, että ravintoloitsijat ovat itse syyllisiä. Ihan ei mene jakeluun, miksi avaamattomia ja käyttämättömiä pahveja on metsään dumpattu. Ne kun on kaikissa näissä pizzeroissa sama, varmaan olisi saanut myytyä halvalla toiseen paikaan - ja varmasti omistajat ovat olleet rahoistaan tarkkana. Mitään ei noissa paikoissa varmaan mene roskikseen ellei ole täysin pakko. Mene ja tiedä...
Täytyy vielä kompata Karttusta, Kebab-House Jyväskylän Kauppakadulla on tämän kaupungin paras mesta - palvelu paras kaikista ja ruoka taivaallista. Ainut huono puoli on että istumapaikkoja on niukasti, mutta kotiin kun ottaa. Avot! :hyvä: