- Liittynyt
- 11.8.2005
- Viestejä
- 1 240
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=851&lang=fiLiekö keltuaisessa niin paljoa hyviä rasvoja että tuolla on väliä?
Tuossahan on oikein monipuolisesti hyviä rasvoja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=851&lang=fiLiekö keltuaisessa niin paljoa hyviä rasvoja että tuolla on väliä?
Olen joskus vetänyt kananmunia raakana. Mutta olisi kiva tietää pysyykö kananmunan koostumus saman, jos sen paistaa tai keittää siis onko siinä saman verran ravintoarvoja kuin kiinteänä vai raakana.
Kolesterolimyytti - no joo, tiedetäänhän tuo ruotsalainen. Purematta koko opusta niele...
Itsekin tän threadin innoittamana ja proteiinin tarpeessa nykäsin ton muna-maito-vanilliinisokeri sekotuksen ja yllätyin positiivisesti.Nyt uskalsin minäkin testata. Neljä valkuaista ja kaksi keltuaista lasiin, ja yhdellä huikalla lärviin. Meni yllättävän kivuttomasti. Vähän joutui vettä hörppäämään päälle, mutta mistään yökkäilyistä ei ollut tietoakaan.
Threadissa aikaisemmin mainittu muna-maito-vanilliinisokeri -härdelli tuli myös testattua. Oli aika neutraali. Ei hyvää eikä pahaa.
Ite tykkäisi vetää kans noita iha raakana, mut niistähä voi tulla salmonella?