- Liittynyt
- 21.10.2005
- Viestejä
- 10 950
Ei uskoisi, että vasta näin 27-vuotiaana on oppinut keittämään kananmunan oikein. Paikallisen kanalan omistaja oli kirjoittanut vinkin paikallislehteen. Ehkäpä tämä on siis jollekin muullekin uutta tietoa.
Kananmunat laitetaan kiehumaan.
Annetaan kiehua ~4min, ehkä hieman vajaa.
OBS!!! Otetaan kananmunat pois vedestä, mutta ei kuitenkaan laiteta niitä vielä kylmään veteen. Näin ne saavat olla vaikka 10min. Tämä auttaa siihen, että niistä lähtee kuoret helpommin ja, että se kypsyy tasaisemmin.
Laitetaan kylmään veteen viilenemään.
Näin munista tulee joka kerta lähes täydellisiä.
Kananmunat laitetaan kiehumaan.
Annetaan kiehua ~4min, ehkä hieman vajaa.
OBS!!! Otetaan kananmunat pois vedestä, mutta ei kuitenkaan laiteta niitä vielä kylmään veteen. Näin ne saavat olla vaikka 10min. Tämä auttaa siihen, että niistä lähtee kuoret helpommin ja, että se kypsyy tasaisemmin.
Laitetaan kylmään veteen viilenemään.
Näin munista tulee joka kerta lähes täydellisiä.