- Liittynyt
- 22.7.2006
- Viestejä
- 2 078
En tiedä mitä paistia te paistatte, jotka kastiketta pihvin päälle vaaditte. Hyvä pihvi vaatii vain suolaa. Jos satun laiskalle päälle en jaksa edes keittää parsaa kylkeen.
Parempaa ei ole. Makuasioista ei tietenkään voi väitellä, mutta jos olet eri mieltä, sinulla ei ole makuaisti ihan kunnossa. Suosittelen tässä tapauksessa pysymään valmiiksi marinoidussa kaslerissa ja pakastekermaperunoissa.
Parempaa ei ole. Makuasioista ei tietenkään voi väitellä, mutta jos olet eri mieltä, sinulla ei ole makuaisti ihan kunnossa. Suosittelen tässä tapauksessa pysymään valmiiksi marinoidussa kaslerissa ja pakastekermaperunoissa.
mutta käytännössä tämä tarkoittaa dippivihanneksia ja muuta kohtuullista herkkua lauantai-iltaisin ja 400 kcal muna-pekoni-papu-aamupalaa sunnuntaisin.