Osaatko heittää hyviä ruokavinkkejä työviikolle majoitus hotellissa, jossa ei ole keittiötä/ruuanlaitto mahdollisuutta?
En ole Vatanen, mutta reissuhommia tehnyt ja yrittänyt sivussa vähän podata. Ite näitä variaatioita testaillu.
1) Ruuan säilytys
- minibaarista kamat ulos ja safkat sisään
- auto on näillä keleillä myös hyvä/ok jääkaappi
- jos edellä olevat ei onnistu
a) ostat lihatiskeiltä kamaa tai isommissa kaupoissa on kyllä esivalmistettuja kanoja/lihoja (ei eineksiä siis). Ostat päivän tarpeen.
b) syöt ravintolassa, mutta ilmoitat kamat mitä tarvit. Yllättävän hyvin ne tekee kuten sanot (esim. asiakastilaisuudet menee ok)
c) on myös ravintoloita, jotka tekee just miten haluat esim. fitwok (riippuu tietysti missä majailet)
2) Ruuan lämmitys
- hotellien aamupalatilassa on varmaan aina mikro, yleensä kerroskäytävilläkin. Usein myös vedenkeitin, jolla saat puurot.
- ruoka lämpiää mahassa, ihan hyvin menee kylmänäkin.
Jotkuthan rehaa mukanaan munankeittimiä ja vedenkeittimiä mukanaan tms / jne.
Kannattaa esivalmistella mahdollisimman hyvin reissun eväät.
Varmaan oleellisinta on tässäkin touhussa pitää suunta oikeana ja jos meneekin 5g jokin pieleen, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Toki dieettien tai kisoja ennen tuollaiset extra-reissut kannattaa varmaan pitää minimissä ja suunnitella etukäteen hyvin.
Edit:
IMO:Enemmän sillä ressaamisella / reissun ajan reenaamattomuudella tehdään hallaa kuin sillä, että joku yksittäis-safka menee marginaalisesti pieleen.