- Liittynyt
- 13.10.2004
- Viestejä
- 1 010
jpm sanoi:jättää ne voit, juustot yms. sitten vähemmälle.
jaa...
Ei mennä taas tähän, sanoi mies vedettyään toista turpaan nakkijonossa
:piis:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
jpm sanoi:jättää ne voit, juustot yms. sitten vähemmälle.
:piis:astro sanoi:Juu kyllä ne rasvakuplat voi nähdä siitä nesteestä mikä jää yli paistaessa. Joku kerää sen kuppiin ja laittaa jääkaappiin ja katsoo kuinka paljon rasvaa jää pinnalle.
Itsellä ei ole tuota ongelmaa. Leivän päällä ei tule käytettyä voita ja leipää ei tule syötyä kotona juuri koskaan. Aina homehtuvat. Silloin tällöin koulussa syön. Ravinto on suurelta osalta rahkaa/raejuustoa/rypsäriäCockton sanoi:

Kateeks käy kun saat ihan helevetisti kuituja;)Lynski sanoi:Ravinto on suurelta osalta rahkaa/raejuustoa/rypsäriä![]()
kodari76 sanoi:Vai mahtaako se pannulle jäävä tavara olla vain lihasnestettä? /.../
Vaan onko se sittenkin sitä rasvaa? Luulisi ettei tuollaisesta 7% tavarasta paljoa irtoa.
Osa jäi pannuun. Rasvaa sain vähennettyä jauhiksesta siis arviolta n. 65g. Laitoin homman jääkaappiin ja se jähmettyi kauniisti, veden olisi kaiketi pitänyt erottua rasvasta selvästi mutta sitä ei näkynyt. Oletan että lähes kaikki siivilöidystä kamasta on rasvaa. Paistamisen aikana haihtui toki vettä. Alunperin satsissa oli 240g rasvaa josta nyt jäljellä noin 175g eli huomattavasti rasvaisempaa kuin paistijauhis: 5,7% vs. 15,4%. <b>Tästä voi sen verran vetää johtopäätöksiä että neste on tosiaan rasvaa ja siivilöimällä saa vähennettyä jauhiksen rasvamäärää arviolta seuraavasti: 7%->5,7% ja 20%->15,4%</b>Oon kokeillut vetää 30g/d kuituja. Ei niin mitään eroa. et voivoi ;)Tylerd sanoi:Kateeks käy kun saat ihan helevetisti kuituja;)
astro sanoi:<b>Tästä voi sen verran vetää johtopäätöksiä että neste on tosiaan rasvaa ja siivilöimällä saa vähennettyä jauhiksen rasvamäärää arviolta seuraavasti: 7%->5,7% ja 20%->15,4%</b>
niin no se, enpä ajatellutkaan tuota pointtia kun ei tuu itellä kateltua hintoja kun käyn ruoka ostoksilla.kooma sanoi:Johtuisko tuo hifistely siitä että rasvainen sika-nauta on yleensä tosi paljon halvempaa kuin vähärasvainen paistijauhis? .

Orid sanoi:Ja tavallista nauta-sikaa en oo voinut kunnolla sen jälkeen syödä, kun minulle on kerrottu näitä tornihuhuja, mitä kaikkea sinne sekaan jauhetaan![]()
Orid sanoi:Iteki kauhon aina lusikalla ne ylimääräset nesteet sieltä pannulta lavuaariin. Sitä nestettä kertyy sinne aika paljon. Ja teen tämän siksi, että jauheliha on paljon paremman makuista näin "kuivana" paistettuna kuin siinä nesteessä lilluvana.
Orid sanoi:Ja tavallista nauta-sikaa en oo voinut kunnolla sen jälkeen syödä, kun minulle on kerrottu näitä tornihuhuja, mitä kaikkea sinne sekaan jauhetaan![]()