jauheliha dieetillä?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kippari
  • Aloitettu Aloitettu
kodari76 sanoi:
Ei nyt millään pahalla, mutta ei tuokaan käytös kyllä ihan normaalia ole :rolleyes: Ikävä juttu kyllä, jos tuollaista pääsee tapahtumaan. Mutta minkälaista porukkaa ne sitten oikein palkkaavat sinne lihafirmoihin? IMHO tuo on jo poliisiasia.

No tottakai tuo on poliisiasia.. mutta kuka haluaa kutsua poliisit?
- työnantaja? tuskinpa!
- työntekijä? Äiti ei tällöin vielä ollut vakituinen ja oli hiuskarvan varassa että saako jatkaa. Jos siitä olis kauhean haloon nostanu niin oliskohan ottanu vakituiseksi? Turpa kiinni vaan ja tehdään mitä käsketään.
Toivon todella että kukaan ei sairastunut tämän takia..
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Asiaan liittyen. Syötiin eilen vaimon kanssa jauhelihahässäkkää riisin kera ja parin tunnin päästä alkoin itelläni aivan perkeleellinen vatsanvääntäminen ja ripulointi. Vaimo pääsi helpommalla mutta pakki meni hänelläkin sekaisin...

Spekulointi syyllisistä ruoka-aineista kallistui jauhelihan suuntaan... :curs:
 
teemal sanoi:
Spekulointi syyllisistä ruoka-aineista kallistui jauhelihan suuntaan... :curs:

Vaan pesitkö kädet kunnolla ennen ruoanlaittoa? Luulisi bakteereiden kuolevan, jos ruoka vain on kunnolla kuumennettu.
 
Olin Jalostajalla töissä pari kesää sitten... ette uskokaan millasta paskaa niihin purkkeihin tungetaan.

Ja ne bakteerit kuolevat kuumennuksessa, mutta niiden erittämät myrkyt (mädättäjät, liuottajat, solukalvojen hajottajat yms) eivät välttämättä haihdu.
 
kodari76 sanoi:
Vaan pesitkö kädet kunnolla ennen ruoanlaittoa? Luulisi bakteereiden kuolevan, jos ruoka vain on kunnolla kuumennettu.

Pesin kyl. Voihan siinä olla syynä vaikka mikä mutta muistan että tuo jauheliha oli alelihaa eli oli menos päiväysvanhaksi. Eli ittiänsä saa kiittää että osti tota halpiskamaa.
 
timse sanoi:
Olin Jalostajalla töissä pari kesää sitten... ette uskokaan millasta paskaa niihin purkkeihin tungetaan.

Ja ne bakteerit kuolevat kuumennuksessa, mutta niiden erittämät myrkyt (mädättäjät, liuottajat, solukalvojen hajottajat yms) eivät välttämättä haihdu.

Kerro toki. Katsotaan uskotaanko :)
 
Niimpä, joka toinen äijä on ollut jossain Atrialla töissä ja kertoo mit'ä kaikkea paskaa jauhelihaan laitetaan, mutta kukaan ei ole kertonut yhtään enempää. Antakaa nyt tulla tiukkaa faktaa, eikä mitään lässytystä.
 
sumutin123 sanoi:
Mistä saa halpaa/halvinta 5-7% paistijauhelihaa ja minkä merkkistä?

Mitä se kollageeni on? Mitä haittaa??


Kollageeni

sidekudokselle (esim. jänteelle) vetolujuutta antava valkuaisaie
 
Nostampa tätä ketjua.. Olen dietillä ja mulla on pakastin hirven jauhelihaa täynnä (pelkkää hirveä, ei mitään muuta seassa) Kalorilaskurista ei löytynyt hirvenjauhelihaa, osaako joku sanoa paljonko siinä on energiaa, proteiinia yms.? Luulisin että tuo on hyvä diettiruoka, rasvaa on todella vähän (ja sitäkautta energiaa) ja proteiinia paljon. Sitä olen paistellut pannulla, tomaattimurskaa ja mausteita sekaan, niin tulee ihan hyvääkin. Ja sen kanssa makaroonia ja jotain salaattia. Oisko ton makaroonin tilalle olemassa jotain parempaa vaihtoehtoa?
 
no tummamakaroni, täysjyvätuotteet, proteiinipasta...
ja finelin mukaan hirvenlihassa olisi 21g prodee, 3g rasvaa. 112 kaloria /100g
 
Jep, hirvenliha on bodysafkaa sieltä parhaimmasta päästä eli huoletta vaan napaan jonkun esim. tumman pastan kanssa.
 
Jep, hirvenliha on bodysafkaa sieltä parhaimmasta päästä eli huoletta vaan napaan jonkun esim. tumman pastan kanssa.

Mitäköhän mahtaa tuo hirven liha maksaa? vaikkapa nyt kilolta? Vois tyhmänä kuvitella että poronlihassa ois suurinpiirtein yhtä hyvät ravintoarvot, meinaan on toi poronkäristys harvinaista mutta hyvää herkkua :P
 
Vai mahtaako se pannulle jäävä tavara olla vain lihasnestettä? Ja sen saa parhaiten irti lihasta lyömällä kylmän lihan kylmälle pannulle. Eli ts. lihasta irtoaa ensin mehut, ja sen jälkeen kuivat lihankäikäleet keittyvät omissa nesteissään.

Vaan onko se sittenkin sitä rasvaa? Luulisi ettei tuollaisesta 7% tavarasta paljoa irtoa. Ei ainakaan meikäläisellä ole niin käynyt...?

Lihasneste taitaa vaan höyrystyy. Tietääkseni rasva ei näin tee joten kyl se rasva sinne pohjalle jää.

Ja itte tohon aiheeseen. Mie en ruppee siivilöimään jos siitä lähtee 1/4 rasvasta paistamalla.. muutenkaa ei ihan kauheesti oo toi 7%.
 
lattialle tippunut tavara laitetaan vaan menemään eteenpäin jne...

Kaveri on nimeltämainitsemattomalla lohifirmalla töissä ja kerto vaan viimeks ku nähtiin että oli joku työntekijä kaatanu kunnon satsin fileerattuja lohia lattialle. Noh mitäs tuosta. Takas linjalle vaan.
 
ois pitäny jättää loppu tästä tredistä lukematta. Syön meinaa 400g päiväs joka päivä tota 20% nauta-sikaa. Luulempa että jää enskauppareissulla jauhikset ostamatta. Seidillä ja kanalla pitää loppudieetti koittaa vetää.

Olin kyllä kovassa luulossa että siitä pannulta olis saanut ainaki puolet niistä rasvoista pois. En kyllä koskaa ite mittaillu pahemmin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom