BB PRO James "Flex" Lewis

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 233

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 233

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 233
Liittynyt
15.10.2006
Viestejä
84
Mikä tästä kaverista tekee oikeasti 202-mestarin? Laihat jalat, törkeät vatsat ja kireyskään ei millään tapaa kyllä ole sellaista mihin muut ei pystyisi.
Esim. British GP:ssä oli todella kovatasoisia kilpailijoita; Branch Warren, Roelly Winklaar, Ronny Rockel, Johnny Jackson jne. Ainoa, joka juuri kireydellään teki vaikutuksen minuun, Tapani Valkoseen ja Sami Jääskeläiseen oli juuri Flex Lewis. Sinunkin pitäisi ehkä joskus käydä katsomassa kisoja paikan päällä. Tuo kireys kun ei juuri kaikista valokuvista näy :-) Täytyy olla huippukuvaaja kuten esim. Mike, että pystyy tallentamaan kilpailijan todellisen kunnon kuvaan. Pelkistä kuvista arvosteleminen on siis aivan per****tä :-)
By the way Flexillä ei ole juuri mitään mainittavia puutteita. Vatsa ok (ei pullota kuten monilla ammattilaisilla), hyvät jalat (myös pohkeet), pienet polvet, pakarat revityn kireät, isot kädet ja leveä hartialinja. Mitä muuta siis kehonrakentajalta vaaditaan..? Luulisin, että juuri Flex on vahvin ehdokas voittamaan 202 lbs Mr Olympian, mikäli menee sinne kunnossa. Ainoat haastajat ovat hänelle Kevin English ja David Henry. English on iso, mutta lihakset eivät erotu kisakunnosaa riittävän hyvin (mistä sitten johtuukin) ja Henryllä taas mallikkaat, pyöreät ja erottuvat lihakset, mutta hartialinja selvästi kapeampi kuin Flexillä... Tämä tietysti minun näkemys ja arvostelulajihan tämä on :-) Joo, eipä sieltä Jenkkilästä sitten muita kovia 202 lbs kilpailijoita tulekaan mieleen. Seuraava kova kaveri, joka tulee mieleen, on Eduardo Correa ja hän on brasilialainen...
 
Liittynyt
21.2.2005
Viestejä
11 001
Ikä
33
Kaupunki
Lahti
Komiasti lohkeaa reidet sivulta päin. Ja toi litteä vatsa on vaan plussaa. Monella ammattilaiselle tekee tiukkaa hallita ja pitää kontrollissa sitä vattaa niin, että se ei pullota silmiinpistävästi.
 

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 233
Flex tulevan Flexin kannessa:
big1.jpg big2.jpg big3.jpg
 

TLP

Eva: "Timo the siperfly"
Mode
Liittynyt
31.3.2006
Viestejä
4 919
By the way Flexillä ei ole juuri mitään mainittavia puutteita. Vatsa ok (ei pullota kuten monilla ammattilaisilla), hyvät jalat (myös pohkeet), pienet polvet, pakarat revityn kireät, isot kädet ja leveä hartialinja. Mitä muuta siis kehonrakentajalta vaaditaan..? .
Tiedätkö Jerry, kuinka lähellä 202:ta Flex on kisapunnituksessa ?
 
Ylös