- Liittynyt
- 17.2.2004
- Viestejä
- 2 927
No ehkei sentään pilalla...
Suosittu tapa on laittaa "tupperdoriin"(tiivis pakastusrasia, lisää tietoa Sikaritalon forumeilta) muhimaan ennen kuin humi on käyttövalmis. Pakastaminen ei mielestäni ole välttämätöntä, Habanos ymmärtääkseni nykyään pakastaa jo Kuubassa ja sikarikuoriainen on varsin harvinainen ilmestys noin muutenkin.
Noin pienen humin käyttöönotto kestää 1-2 päivää, tekniikasta riippuen.
Suosittu tapa on laittaa "tupperdoriin"(tiivis pakastusrasia, lisää tietoa Sikaritalon forumeilta) muhimaan ennen kuin humi on käyttövalmis. Pakastaminen ei mielestäni ole välttämätöntä, Habanos ymmärtääkseni nykyään pakastaa jo Kuubassa ja sikarikuoriainen on varsin harvinainen ilmestys noin muutenkin.
Noin pienen humin käyttöönotto kestää 1-2 päivää, tekniikasta riippuen.