Hyvät sikarit

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja kekexx
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eiköhän se ole paras ettei jää koukkuun. Noi sikarithan on tavallaan tarkotettu juhlakaluiks(?) :)
 
Jotkuthan nuolevat sikareita. Liittyy varmaan siihen, että liian kuivasta tulee älyttömän kitkerät ja pahanmakuiset savut. Näin jos ei omista humidoria. Myös loppuvaiheessa käy näin useammin. Tiedä sitten minkä vesipiipun läpi noitakin pitäisi vedellä.
Mitä minä olen kuulluut työpaikan sikarifriikeiltä, niin oikean sikarin nuoleminen on sen luokan etikettivirhe, jota voisi verrata... no, öh, enpä keksi muuta kuin tennissukat puvun kanssa.

Taitaa olla aika samaa kulttuuria piipun ja sikareiden polttaminen. Molemmat vaativat aikaa itselle. Piippua toki monet vetävät suoraan henkeen.
Joihinkin piippuihin saa asennettua filtterin, jos olen oikein ymmärtänyt. Korjatkoon joku joka asiasta varmasti tietää mikäli olen väärässä.

Piipun sisäänajo on aikamoinen tekniikkalaji, ja ilmeisesti myös polttaminen, mutta piipputupakka on kyllä hyvän tuoksuista ja makuista. Armeija-aikoina joku komppaniastamme kääri piipputupakasta sätkiä, ja tuli pummittua ko. sätkiä toisinaan.
 
Piipun sisäänajo on aikamoinen tekniikkalaji, ja ilmeisesti myös polttaminen, mutta piipputupakka on kyllä hyvän tuoksuista ja makuista. Armeija-aikoina joku komppaniastamme kääri piipputupakasta sätkiä, ja tuli pummittua ko. sätkiä toisinaan.

En tiedä onko faija vanhanpolven keskimääräinen tapaus aiheessa, mutta hänellä on piippu lähes aina suupielessä, vaikka se ei aina palaisikaan. Käytössä on ihan kaikkien varmaan tuntemat maissipiiput. Itse en oikein ymmärrä miten pystyy tekemään duunia jos piippu roikkuu suupielestä. Tässä tapauksessa se ei ole sikarin vaan röökin korvike.

Siitä olen 100%:n varma, että keuhkot on ukolla pikimustat.
 
Sikarit ovat kyllä aika koukuttavia. Viikonloppuisin on mukava pajautella. Monte Cristot on hyviä ja Romeo y Julietat. Ohessa oma pannu muhimassa. Sisällä Filippinotavarata.
 

Liitteet

  • siget.jpg
    siget.jpg
    92,9 KB · Katsottu: 2 991
Ehkä Lemmy tykkää bourbonista sen takia että sitä on helppo blandata cokiksen kanssa, tiedä häntä.

Eihän viskiä tule sekoittaa mihinkään paitsi veteen. Varsinkin kokis vie siitä maun ja varsinkin fiiliksen.
Kuinka moni lukijoista sekoittaa viskinsä johonkin limuun tai mehuun tms?
 
Eihän viskiä tule sekoittaa mihinkään paitsi veteen. Varsinkin kokis vie siitä maun ja varsinkin fiiliksen.
Kuinka moni lukijoista sekoittaa viskinsä johonkin limuun tai mehuun tms?

Mun mielestä bourbon on viskilaaduista paras juomasekoituksiin. Välillä tulee baarista tilattua bourbonia ginger alella. Johonkin laadukkaampaan single maltiin ei toisaalta tulis mieleenkään laittaa muuta kuin liraus vettä.
 
Ite suosin sweetsejä :kuola:
Niin herkullisia että vesi herahtaa kielelle

ei noista voi edes puhua tässä yhteydessä.

omia suosikkeja on yllätys yllätys montecriston 4, ja cohiban siglo 4. ensimmäinen kuitenkin aivan klassikko.
onko kukaan muuten koittanut suomalaisia piano sikareita? kokemuksia?
 
Tällä hetkellä suosiossa Hoyo de Monterreyn Petit Robusto, CAOn Brasilia, Sopranos sekä Mx2, Puros Indioksen Maxima Reservat, Nat Shermanin Omertat ja Clinton. Francot ja Finlandiat on kanssa hyviä. Noi suosikit vaihtelee tosin aika usein...
 
Olisiko kellään tietoa mistä saisi humidorin kosteuttamiseen oikeaa kemikaalia, propyleeniglykoli taisi olla nimeltään? Joskus apteekista kyselin, mutta eivät kuulemma pystyneet hankkimaan. Tätä saa varmaan jostain alan kaupoista pullotettunakin, mutta en ole löytänyt.
 
Romeo y Julieta no 3:sia tulee polteltua, tai voisi oikeastaan sanoa että olen jo liiankin rutiininomaisesti jämähtänyt niihin kun maku koko ja polttoaika miellyttävät kovin. Brysselin lentokentällä on hyvä walk-in humidori josta yleensä nappaan boksini (39e 10kpl).
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom