Hyvä ja edullinen kaasugrilli?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
Otsikossa kysytään hyvää ja edullista, omalta takapihalta löytyy mielestäni sellainen.
Kolmatta kesää nyt käytössä Barbecin kolmella polttimolla oleva grilli, toiminut moitteettomasti, edelleen siistissä kunnossa ja ruoka kypsyy tasaisesti.
Hintaa oli uutena noin 200€.

Aika lailla samannäköinen kuin tuolla oleva Family 3 (saattaa olla, että tuo on joku uudempi malli, kun omassa on hiukan kulmikkaampi tuo kansi):
Barbec, grillit ja varusteet - ja kaikki grillaa
 
Zone-sarja -42%
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Tämmönen:
182679.jpg


Hyvinhän tuo pelasi kun viikonloppuna paistelin melkein kaikkea mitä voi paistaa. Se korvausilmarako-systeemi ei tuossa kyllä luottamusta herätä, ei uskalla missään suljetussa tilassa tuolla alkaa värkkäämään.

edit. Grillausta on kaikki ruoanlaitto mikä tapahtuu ulkona. Piste. :D Ja tuo muurikka on pirun hyvä, sillä paistaa kaikki letusta pihveihin ja makkaroihin jne.

Täysin riittämätön teho tuollaisessa polttimessa, sopii hyvin ruuan lämmittelyyn, mutta ei paistamiseen tai mihinkään vaativampaan kuten vaikkapa muurinpohja lättyjen tekoon. Joko kunnollinen poltin taikka sitten hiilillä tai puilla muurikka kuumaksi, tuollainen räpellys ei ole mikään vaihtoehto.
 
Täysin riittämätön teho tuollaisessa polttimessa, sopii hyvin ruuan lämmittelyyn, mutta ei paistamiseen tai mihinkään vaativampaan kuten vaikkapa muurinpohja lättyjen tekoon. Joko kunnollinen poltin taikka sitten hiilillä tai puilla muurikka kuumaksi, tuollainen räpellys ei ole mikään vaihtoehto.

Tuota noin. Mitä vittua? Teho ei riitä? Viime viikonloppuna GRILLASIN ;) tuolla kanafileitä, pihvejä ja vaikka mitä shittiä, mukavan rapsakan pinnan tuolla sai pihveihin fileisiin ihan pikkuteholla. Lettujakin paistoin ja osa kyrvähti vituiksi kun oli nuppi säädetty väärään kohtaan. Hitto jos tuon lyö täydelle teholle ja kaataa lättytaikinaa siihen muurikalle niin se kastikehan muuttuu hiileksi samantien!? Toki tuuli vaikuttaa heti polttimen tehoon jos se tuuli pääsee sinne muurikan alle mutta jumalauta, millaisilla pätseillä te grillaatte jos tuossa mun polttimessa ei teho riitä edes lettujen paistamiseen? :D

Tää taitaa olla joku kurmee-grillaajien ja pro-jätkien ketju, pitää perustaa joku tavisten ruoanlämmitysketju tänne... :D
 
Hyvä että tuli polttimista puhetta ja että niissä on eroa. Pitänyt tässä ostaa muurinpohjalättytouhuja varten joku ja kierrän siis nuo valurautaiset kaukaa. Onkos muurikoissa eroa? Paras varmaan valurautainen ja ei saa pestä pesuaineella? Tarviiko polttaa silavalla kuten pannut?
 
Tuota noin. Mitä vittua? Teho ei riitä? Viime viikonloppuna GRILLASIN ;) tuolla kanafileitä, pihvejä ja vaikka mitä shittiä, mukavan rapsakan pinnan tuolla sai pihveihin fileisiin ihan pikkuteholla. Lettujakin paistoin ja osa kyrvähti vituiksi kun oli nuppi säädetty väärään kohtaan. Hitto jos tuon lyö täydelle teholle ja kaataa lättytaikinaa siihen muurikalle niin se kastikehan muuttuu hiileksi samantien!? Toki tuuli vaikuttaa heti polttimen tehoon jos se tuuli pääsee sinne muurikan alle mutta jumalauta, millaisilla pätseillä te grillaatte jos tuossa mun polttimessa ei teho riitä edes lettujen paistamiseen? :D

Tää taitaa olla joku kurmee-grillaajien ja pro-jätkien ketju, pitää perustaa joku tavisten ruoanlämmitysketju tänne... :D

Sä oot PAISTANUT kanafileitä, pihvejä ja vaikka mitä shittiä.
 
mulla on 4200 watin induktio ja siihen ku laitan paistinpannun ja kaadan lettukastiketta niin se muuttuu hiileks heti!
 
Kyse olikin varmaan siitä että tuo ruuanvalmistustapa ei ole grillaamista. Vaikka se ruoka olisikin hyvää ja tekisit sen pihalla lämmittäen muurikan kaasulla niin silti se on paistamista. Samaan tapaan voit valupannua lämmittää sisällä kaasuliedellä. Ei sitäkään kukaan sano grillaamiseksi, vaan paistamiseksi. Kuten sillä muurikalla paistetaan lättyjä eikä grillata lättyjä.

Eli hyvää voi olla, mutta ulkona paistamista se oikealta nimeltään on ;)


Tuollaisella multi-fuel -versiolla intissä vai. Eipäs nyt lähdetä laukoille tässäkään :D Vai ihan perus spriipolttimella? En ainakaan oo ikinä kuullut että pv:llä ois muita kuin sriipolttimellisia. Voi toki olla, vastaan en väitä mutta epäilen.
 
Kyse olikin varmaan siitä että tuo ruuanvalmistustapa ei ole grillaamista. Vaikka se ruoka olisikin hyvää ja tekisit sen pihalla lämmittäen muurikan kaasulla niin silti se on paistamista. Samaan tapaan voit valupannua lämmittää sisällä kaasuliedellä. Ei sitäkään kukaan sano grillaamiseksi, vaan paistamiseksi. Kuten sillä muurikalla paistetaan lättyjä eikä grillata lättyjä.

Eli hyvää voi olla, mutta ulkona paistamista se oikealta nimeltään on ;)

Okei, nyt on sitten käsitteet hallussa. Kiitoksia! :) Pitää läppästä emäntää takaraivoon jos se puhuu jotain grillaamisesta kun mennään tänään prismaan osteleen pihvejä ja muita paistettavia juhannusta varten. :D

trangia_multifuel.jpg


Tollasella tuli grillattua intissä nödee ja hernarii...

Mulla on sama setti jossa on non-stick pannu, sillä mä oon aina kalareissuilla harrifileet grillannu. ;)
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Kyse olikin varmaan siitä että tuo ruuanvalmistustapa ei ole grillaamista. Vaikka se ruoka olisikin hyvää ja tekisit sen pihalla lämmittäen muurikan kaasulla niin silti se on paistamista. Samaan tapaan voit valupannua lämmittää sisällä kaasuliedellä. Ei sitäkään kukaan sano grillaamiseksi, vaan paistamiseksi. Kuten sillä muurikalla paistetaan lättyjä eikä grillata lättyjä.

Eli hyvää voi olla, mutta ulkona paistamista se oikealta nimeltään on ;)


Tuollaisella multi-fuel -versiolla intissä vai. Eipäs nyt lähdetä laukoille tässäkään :D Vai ihan perus spriipolttimella? En ainakaan oo ikinä kuullut että pv:llä ois muita kuin sriipolttimellisia. Voi toki olla, vastaan en väitä mutta epäilen.

:D En löytäny kuvaa niistä neekerimalleista

Mä en tiedä onko muurikan poltin parempi kuin mustangin mutta onko se grillaamista ole jos korpeaa tuulelta suojaamattomalla kosaanilla jotain kanan palaa?
 
Mitäs se on jos on grillissä valurauta parila ja siinä laittelee pihvejä, paistamista vai grillaamista?

Mikäs nyt on grillaamisen määritelmä? Oisko se jotain, että ruoan ja lämmön välissä ei saa olla mitään muuta kuin ilmaa, mitä pitkin lämpö siirtyy, niin ja lämmön tuottajan pitää olla jonkin asteinen grilli...
 
sitäkään ei sitten nähtävästi voi sanoa grillaamiseksi, jos erehtyy käyttämään foliota? tarkkaa on ku täin nussiminen.
Tänne pitää perustaa "Hyvä ja edullinen kaasupaistin" -ketju myös
 
"Grilli on paahdin, jossa korkea lämpö nopeasti kypsentää ruoan, tavallisesti ilman rasvaa. Grillissä ruoka kypsennetään paistoritilällä, jossa liika rasva tippuu pois. Paahdettaessa käytetään säteilylämpöä, mutta pariloitaessa ruoka kypsytetään parilan kuumalla pinnalla."

Grilli ? Wikipedia
 
sitäkään ei sitten nähtävästi voi sanoa grillaamiseksi, jos erehtyy käyttämään foliota?

Mun puolesta saa jos laitat esim. folionyytin kypsymään grilliin ritilälle. Jos kypsennät sen muurikkapannulla se on folionyytin paistamista.

Laitetaan vielä tähän rautalankaa, ei ole kovin vaikeata:

Grillaaminen
Paistaminen
Keittäminen
 
Back
Ylös Bottom