Hyvä ja edullinen kaasugrilli?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
Parvekegrillaajat :face:, ne on perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä grillaamisessa niin kiehtoo että parveekkeela pitää grillailla?

Me grillattiin ennen aina partsilla vaikka kuinka naapureita vitutti. Vaikka grillinä oli silloin Sähkö-Simo niin kunnon lieskat saatiin monesti aikaan. Yksi alakerran kerrostalokyylääjistä roudasi aina pikkiriikkisen pallogrillinsä kerrostalokompleksin betoniselle sisäpihalle ja paistoi siinä makkaraa roskakatoksen vieressä. Tällä oli alakerran kämpässään oma betonipiha, mutta kun kerrostalossa ei saa grillata... Vitun urpo.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Parvekegrillaajat :face:, ne on perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä grillaamisessa niin kiehtoo että parveekkeela pitää grillailla?

Parveketupakoitsijat :face: ne on niin perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä röökin vetämisessä niin kiehtoo, että parvekkeella pitää tupakoida? Mieluummin minä grillisafkan tuoksua haistelen, kun jotain paskaa tupakanhajua. Jos joku tulee grillailuistani motkottamaan, niin virittelen jonkun sikarinpolttotehtaan tuohon parvekkeelle, ja tupruttelen siinä 24/7.
 
Parveketupakoitsijat :face: ne on niin perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä röökin vetämisessä niin kiehtoo, että parvekkeella pitää tupakoida? Mieluummin minä grillisafkan tuoksua haistelen, kun jotain paskaa tupakanhajua. Jos joku tulee grillailuistani motkottamaan, niin virittelen jonkun sikarinpolttotehtaan tuohon parvekkeelle, ja tupruttelen siinä 24/7.

Täysin samaa mieltä. Muutema alakerran naapuri tupruttelee jatkuvasti ja haju tulee sisään olipa ovi kiinni vai ei. Toinen vituttava asia on naapurin spurgu akka. Viikonlopun jälkeen koko rappukäytävä haisee tupakan/viinan/paskan sekotukselta. Onneks ei tunge haju sentään sisälle asti. Tuo weberin q120 on ollut hankintalistalla. Pitäs päästä vaan jossain livenä näkemään ja räpläämään sitä.
 
Täysin samaa mieltä. Muutema alakerran naapuri tupruttelee jatkuvasti ja haju tulee sisään olipa ovi kiinni vai ei. Toinen vituttava asia on naapurin spurgu akka. Viikonlopun jälkeen koko rappukäytävä haisee tupakan/viinan/paskan sekotukselta. Onneks ei tunge haju sentään sisälle asti. Tuo weberin q120 on ollut hankintalistalla. Pitäs päästä vaan jossain livenä näkemään ja räpläämään sitä.

Molemmat on yhtä lailla perseestä, sekä parveketupakoitsijat, piiputtelijat, sikarinpolttajat sekä grillaajat:jahas:
 
itse ostin viime kesänä jonkun futuren grillin kahdella polttimella. tais maksaa alennuksessa 40e ja oli valmiiksi kasattu. kilowatteja oli yllättävän paljon mutta nyt en muista paljon tarkalleen. hyvin grillaa meidän perheen grillaamiset tuolla =)
 
Parveketupakoitsijat :face: ne on niin perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä röökin vetämisessä niin kiehtoo, että parvekkeella pitää tupakoida? Mieluummin minä grillisafkan tuoksua haistelen, kun jotain paskaa tupakanhajua. Jos joku tulee grillailuistani motkottamaan, niin virittelen jonkun sikarinpolttotehtaan tuohon parvekkeelle, ja tupruttelen siinä 24/7.

Joku jos tulis vittuilemaan niin kävisin ison ja paksun sikarin ja kysyisin maistusko sikari niin keskustellaan asiasta.
 
Yääääh. Perkuleen halpisgrillien haukkujat ja Weberin kehujat. Tulee kalliiksi tämä parvekegrillin hankinta. Nyt harkinnan alla Weber Q120 (235e+20e letku Gigantista) ja Spirit Classic E-210 (449e Plantagenista). Tuohon kun tunkisi vielä huntin lisää, niin saisi kolmannen polttimon Spirit Classic E-310:n muodossa. Siihen vielä kaasupullon hankinta, niin eihän tässä ole mitään järkeä :D

Meillä oli kans nuo 210 ja 310 vaihtoehdot, otettiin 210 niin paljon halvemman hinnan takia. Toivottavasti sillä pärjää.
 
Onko kellään tämmöstä:

Kesäkeittiö : Kesäkeittiö kaasu, RUSKEA

Onko hyvä?

Tähän mennessä grillailut hoideltu sellaisella nuotion päälle nakattavalla jalallisella muurikalla, tämmönen kaasusysteemi saattaisi olla hieman kätevämpi. :D Vaikka onhan tuossa klapien kanssa lämmön säätämisessä ja savun seassa polvillaan konttaamisessakin oma hohtonsa. :D
 
Eiköhän se nyt ole aivan sama millä tommosen "paistinpannun" lämmittää, kaasulla, tulella tai sähköllä, lopputulos on aivan sama. Ei tuolla ole mitään tekemistä grillauksen kanssa.
 
Toi on ihan jees, sillä käristää pihvit ja kasvikset siinä kuin lätytkin. Aika lailla kätevämpi IMO kuin jotkut tonnin weeberiparilat, kunnon rautapannu ja sen voi pestä kätevästi vaikka painepesurilla. Grillaukseen kannattaa hommata pallogrilli, millään kaasutoholla ei ole grillauksen kanssa mitään tekemistä.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Toi on ihan jees, sillä käristää pihvit ja kasvikset siinä kuin lätytkin. Aika lailla kätevämpi IMO kuin jotkut tonnin weeberiparilat, kunnon rautapannu ja sen voi pestä kätevästi vaikka painepesurilla. Grillaukseen kannattaa hommata pallogrilli, millään kaasutoholla ei ole grillauksen kanssa mitään tekemistä.

Kätevämpi paistaa pihvit ja kasvikset paistinpannulla sisällä. Ei tarttee edes painepesuria.
 
Ostin kaasupullon (115€) ja rengaspolttimen 15€. :) Pitää muurata mökille tolle polttimelle ja muurikalle sopiva "kesäkeittiö" jossa voi sitten grillailla mielin määrin.
 
Ostin kaasupullon (115€) ja rengaspolttimen 15€. :) Pitää muurata mökille tolle polttimelle ja muurikalle sopiva "kesäkeittiö" jossa voi sitten grillailla mielin määrin.

Semmoisen valurautaisen kiinalaisen rengaspolttimen millä ei tee mitään, niinkö?
Oma pitäs heittää roskiin ja ostaa vaikkapa tämä tilalle:

https://www.toknet.fi/grillit/kaasupoltinrengas-emaloitu-35-cm/6410412332820/dp

- - - Updated - - -

Kätevämpi paistaa pihvit ja kasvikset paistinpannulla sisällä. Ei tarttee edes painepesuria.

Lidlistä saa niitä valmiiks paistettuja pakastepihvejä. Ne ois kätevii myös, lämmittää vain mikrossa. Atrian "Grillaamo" einesaltaasta saa muös valmiiksi paistettua oranssia lihaa. Ei mene edes se pannu likaiseksi! :lol2:

Joo, mä en voi ymmärtää tota muurikka"grillausta". Muurikalla paistetaan muurinpohjaletut, ei muuta. Sama ku hommais ulos induktiolieden ja lämmittäis muurikan siinä. Paistinpannun lämmönlähdettä muutettaessa induktiosta kaasuksi, ei tee paistamisesta grillausta.
 
Semmoisen valurautaisen kiinalaisen rengaspolttimen millä ei tee mitään, niinkö?
Oma pitäs heittää roskiin ja ostaa vaikkapa tämä tilalle:

https://www.toknet.fi/grillit/kaasupoltinrengas-emaloitu-35-cm/6410412332820/dp

Tämmönen:
182679.jpg


Hyvinhän tuo pelasi kun viikonloppuna paistelin melkein kaikkea mitä voi paistaa. Se korvausilmarako-systeemi ei tuossa kyllä luottamusta herätä, ei uskalla missään suljetussa tilassa tuolla alkaa värkkäämään.

edit. Grillausta on kaikki ruoanlaitto mikä tapahtuu ulkona. Piste. :D Ja tuo muurikka on pirun hyvä, sillä paistaa kaikki letusta pihveihin ja makkaroihin jne.
 
Tämmönen:
182679.jpg


Hyvinhän tuo pelasi kun viikonloppuna paistelin melkein kaikkea mitä voi paistaa. Se korvausilmarako-systeemi ei tuossa kyllä luottamusta herätä, ei uskalla missään suljetussa tilassa tuolla alkaa värkkäämään.

Joo. Sama mulla. Taisin ostaa Tokmannilta tms. Onhan toi asiansa ajanut tosin...
 
Joo, mä en voi ymmärtää tota muurikka"grillausta". Muurikalla paistetaan muurinpohjaletut, ei muuta. Sama ku hommais ulos induktiolieden ja lämmittäis muurikan siinä. Paistinpannun lämmönlähdettä muutettaessa induktiosta kaasuksi, ei tee paistamisesta grillausta.

Eroaa hifiweeberillä lämmittämisestä miten? :)
 
Eroaa hifiweeberillä lämmittämisestä miten? :)

Jaa paistinpannu vs. epäsuora grillaus? Kyllähän se aika paljon eroaa, helpompi varmaan verrata uunia ja weberiä; weberissä mukaan tulee hyttyset, palanut ruoka, kaasun kanssa sohlaaminen ja mulkvistin maine. Muurikat on kyllä aika huuhaata, trangia mikä trangia.
 
No Weberissä on ensinnäkin flavorizer bar -pellit polttimien päällä joihin tippuu rasvaa ja se taas aiheuttaa savua ja grillauksen makua ruokaan. Sitten vaikka savulastuja peltikippoon ja sisään niin saat savuakin. Puhumattakaan epäsuorasta grillauksesta jolla teet vaikka beer-butt-chickenin jne. Turha tässä on tapella paistinpannumiesten kanssa, jokainen tehköön safkansa vaikka mikrossa muovikipossa jos siltä tuntuu.
 
Parvekegrillaajat :face:, ne on perseestä ja pilaavat muitten asumisen. Mikä vittu siinä grillaamisessa niin kiehtoo että parveekkeela pitää grillailla?

Saatanan kerrostalokyttääjät, hankkikaa elämä ettei tarvitse hakea ihmiskontaktia valittamalla naapureille. Tai jos teille on tullut yllätyksenä, että kerrostalossa on muita ihmisiä ja niitä täytyy sietää, niin sitten vain kämppä myyntiin ja tästä uutta tilalle:
Myytävät Asunnot, omakotitalo, 4 huonetta, Kilpisjärvi, Enontekiö, Lappi, 941015 - Etuovi.com
 
Zone-sarja -42%
No Weberissä on ensinnäkin flavorizer bar -pellit polttimien päällä joihin tippuu rasvaa ja se taas aiheuttaa savua ja grillauksen makua ruokaan.

Ai saakeli, kun ovat muuten komean nimen keksineet Weebärillä noille polttimien rasvasuojille :D Fireplussassa ne on myös hienosti nimetty lämmönjakopelleiksi, mutta eiköhän niiden pääasiallinen tarkoitus ole suojata polttimia rasvalta ja muulta tippuvalta shitiltä.
 

Latest posts

Back
Ylös Bottom