- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 320
- Ikä
- 47
Tämä on ultimate-miehisyyden-mittaamis thread! miksei myös naisellisuudenkin;)
Kysymys kuuluu, että mikä on TULISIN raaka-aine mitä olette koskaan maistaneet? jollekin se voi olla tietenkin mummon vanha chiliketsuppi ja toiselle meksikolainen jálapeno. Ei siis tulisin mitä löydätte netistä vaan tulisin, joka on vieraillut omassa suussa. Vastaukseksi ei riitä pelkkä chili, koska chilipaprikoita on tuhansia. Ottakaa selvää mitä ootte syöny, vaikka etiketistä tai googlen avulla.
Eilen sain käsiini ruokakaupasta Capsicum annuum- suvun chilipaprikan eli virallisesti Capsicum annuum- Thai. Thaimaalainen, punainen chilipaprika, tulisuusaste 9!, ja jumaleisson, söin yhden paprikan ihan pureskelemalla. tämän jälkeen oli vuorossa verta, hikeä ja kyyneleitä, osa XIV!, puoli tuntia valui vedet silmistä, ja lopuksi juoksin lumihankeen ja työnsin suun sinne... Huh!
Pidän ite tulisista ruoista, mutta esim. vihreät jálapenot ja tabasco-kastike ovat lastenleikkiä tämän rinnalla.
Tulisin chilipaprika on ilmeisesti vielä Capsicum chinese- suvun Habanero ja sen minimalli Red Savina. En oo koskaan vielä näitä maistanut, mutta hattua nostan ukolle/akalle, joka vetää jommankumman näistä pureskelemalla.
Tässä pari linkkiä, mistä voi löytää omansa:
chili
chileistä
Kysymys kuuluu, että mikä on TULISIN raaka-aine mitä olette koskaan maistaneet? jollekin se voi olla tietenkin mummon vanha chiliketsuppi ja toiselle meksikolainen jálapeno. Ei siis tulisin mitä löydätte netistä vaan tulisin, joka on vieraillut omassa suussa. Vastaukseksi ei riitä pelkkä chili, koska chilipaprikoita on tuhansia. Ottakaa selvää mitä ootte syöny, vaikka etiketistä tai googlen avulla.
Eilen sain käsiini ruokakaupasta Capsicum annuum- suvun chilipaprikan eli virallisesti Capsicum annuum- Thai. Thaimaalainen, punainen chilipaprika, tulisuusaste 9!, ja jumaleisson, söin yhden paprikan ihan pureskelemalla. tämän jälkeen oli vuorossa verta, hikeä ja kyyneleitä, osa XIV!, puoli tuntia valui vedet silmistä, ja lopuksi juoksin lumihankeen ja työnsin suun sinne... Huh!
Pidän ite tulisista ruoista, mutta esim. vihreät jálapenot ja tabasco-kastike ovat lastenleikkiä tämän rinnalla.
Tulisin chilipaprika on ilmeisesti vielä Capsicum chinese- suvun Habanero ja sen minimalli Red Savina. En oo koskaan vielä näitä maistanut, mutta hattua nostan ukolle/akalle, joka vetää jommankumman näistä pureskelemalla.
Tässä pari linkkiä, mistä voi löytää omansa:
chili
chileistä