Hot, Hot, Hot

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Iceman
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kokeilkaas piripiriä ( ei A-vitamiini ), sitä saa monista tex mex ravintoloista jos pyytää.

Piri Piriä sai ainakin stokkan herkusta, sellanen lasipurkki. Ja totisesti se purkki kesti muuten kauan. Ekan kerran kokatessa maistoin vain pienen palan ja totesin että jahah, ei mitenkään ihmeellistä. Heitin sitten kaksi sellasta bolognesen sekaan. En tiiä mitä niille tapahtui kypsyessä, mutta kun safka oli hetken rauhassa porissut, kämppä täyttyi höyrystä joka sai silmät turpoamaan ja nenän valumaan... ja itse ruoka - roskiinhan meni hyvät jauhelihat parin haarukallisen jälkeen.
 
Omat kokemuskseni tulisiin chileihin ei ole niin mielekkäitä.

Kerran löysin talonyhtiön pihalta pippurikaasun, päätin kokeilla miltä se tuntuu kielellä.. laitoin sitä paperiin, siihen kastoin sormen päätä niin että hädintuskin kostui.. sormella sitten sörkkäsin kieltä.. meni joku 4 sekunttia ja kuolaa rupesi tulemaan katkeamattomana virtana seuraavat 10 minuuttia. Se ei ollut samanlaista poltetta kuin chiliä purastessa, vaan enimmäkseen kuolaamista ja kohtalaista tuskaa.. ei mitään mitä ei kestäisi mutta pelotti vähän et tuleeko nestehukka.

Ostin kerran bauhaussista chili pensaan ja kasvatin partsilla, lajike oli piripiri.. kuivasin sitten kodat ja laitoin jemmaan. Kerran kun tein jotain pata ruokaa päätin hienontaa vähän chiliä joukkoon sormillani. Jätin ruuan kypsymään levylle ja menin laskemaan virtsaa.. kerkesin ravistaa heppiä ja kävellä takas kohti keittiötä kun kulliin iski sellainen tuska että itku pääsi heti kättelyssä, koitin siinä sitten huljuttaa lerssiä maidossa ja hypin tuskissani tasajalkaa sellaisen 20 minsaa joka tuntui ainakin kahdelta tunnilta.

Tälläisiä kokemuksia.
 
Omat kokemuskseni tulisiin chileihin ei ole niin mielekkäitä.

Kerran löysin talonyhtiön pihalta pippurikaasun, päätin kokeilla miltä se tuntuu kielellä.. laitoin sitä paperiin, siihen kastoin sormen päätä niin että hädintuskin kostui.. sormella sitten sörkkäsin kieltä.. meni joku 4 sekunttia ja kuolaa rupesi tulemaan katkeamattomana virtana seuraavat 10 minuuttia. Se ei ollut samanlaista poltetta kuin chiliä purastessa, vaan enimmäkseen kuolaamista ja kohtalaista tuskaa.. ei mitään mitä ei kestäisi mutta pelotti vähän et tuleeko nestehukka.

Ostin kerran bauhaussista chili pensaan ja kasvatin partsilla, lajike oli piripiri.. kuivasin sitten kodat ja laitoin jemmaan. Kerran kun tein jotain pata ruokaa päätin hienontaa vähän chiliä joukkoon sormillani. Jätin ruuan kypsymään levylle ja menin laskemaan virtsaa.. kerkesin ravistaa heppiä ja kävellä takas kohti keittiötä kun kulliin iski sellainen tuska että itku pääsi heti kättelyssä, koitin siinä sitten huljuttaa lerssiä maidossa ja hypin tuskissani tasajalkaa sellaisen 20 minsaa joka tuntui ainakin kahdelta tunnilta.

Tälläisiä kokemuksia.

Joitko maidon vai heititkö makaroonilaatikkoon ns munamaitona?
 
Habaneroja olen kuivattanut ja jauhanut jauheeksi. Samalla taisin tuoretta maistaa palasen. Tein jauhetta joskus 2005 ja sitä on vieläkin enemmän kuin tarpeeksi. Se tuppaa olemaan aika... riittoisaa. Kuivia chilejä jauhaessa syntyy myös hienojakoisempaa pölyä, joka jää leijumaan ilmaan. Kokemus oli sekin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom