Ironbutt
Mode/Punttimimmit
- Liittynyt
- 17.2.2003
- Viestejä
- 2 507
On tosi hyvää! Tein nyt toista kertaa ja aina paranee. Pohja kannattaa maustaa kunnolla - laittaa suolaa ja pippuria + oreganoakin jottei ole niin "puiseva".
Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa
- Koko satsi taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaseksi. Tää satsi riittää peittämään koko uunipellin. Pohjaa paistetaan itsekseen joku 5 min. Sitten vasta täyttö.
Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa
- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.
Laskeskelin valmiin pitsan ravintoarvoiksi per 100 g:
Proteiinia 32 g
Rasvaa 10 g
Hiilareita 4 g
Tää on niin hyvää että päivän tavoiteprotskut tulee äkkiä täyteen!
Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa
- Koko satsi taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaseksi. Tää satsi riittää peittämään koko uunipellin. Pohjaa paistetaan itsekseen joku 5 min. Sitten vasta täyttö.
Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa
- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.
Laskeskelin valmiin pitsan ravintoarvoiksi per 100 g:
Proteiinia 32 g
Rasvaa 10 g
Hiilareita 4 g
Tää on niin hyvää että päivän tavoiteprotskut tulee äkkiä täyteen!
Toi on erittäin perussatsi, mutta ainakin pitäisi hyvin maustettuna olla hyvää ja protupitoista ruokaa. Toi Mustaleima emmental on mun makuun parasta juustoa, myös pitsan päälle. Siinä on sentäs makuakin, eikä ole semmoista mautonta mössöä, kuten esim. edam.
, tässä ohje.
