- Liittynyt
- 6.7.2011
- Viestejä
- 1 171
Ei jaksais ...
No anyway , evira noita pistokokeita Suomeen tuoduille lihoille tekee ja valmistajakin käsittääkseni. Lihaerät pitää olla tarkastettu maassa jossa eläimet teurastettu ja siihen valmistajat luottavat. Pistokokeilla tarkastetaan siis satunnaisia lihaeriä , että ovat juurikin sitä mitä pitää olla ja tautivapaita, kaikkea ei kukaan ehdi tarkastamaan.
Ihmiset ei tunnu tajuavan millaista bisnestä toi on. Se makaronilaatikko tms. tehdään niin halvalla kuin mahdollista ja ostetaan siis raaka-aineet sieltä mistä halvimmalla saadaan ja välillä paljastuu tämänkaltaisia episodeja. Ei ole ensimmäinen , eikä varmasti viimeinen.
Kotimaisen hevosenlihan huono saanti ja se kuinka paljon niitä ruhoja menee täysin hukkaan on aika surullista. Ulkomailta tuodut hevosenlihat ei varmasti ole yhtä pikkutarkan syynin alla kuin kotimaiset. MMM kusee tässä omaan nilkkaan.
Hevosenliha erät Suomessa on pieniä kuten mainitsit , siksi ei ole mikään ihmekään että kaikki hepat tarkistetaan ennen teurastusta.
Kannattaa tsekata suht tuore kotimainen dokkari jossa selvitettiin näiden tölkkiruokien matkaa alusta loppuun. En nyt muista nimeä enkä edes googlata. Siinä näki vähän miten pitkä matka on raaka-aineilla itse valmiiseen tuotteeseen.
Mun puolesta tää asia saa nyt olla tässä , mut sen verran sanottava että älkää nyt ihmiset sokeana luottako kaikkeen. Ruoka on samalla tavalla bisnestä kuin mikä tahansa muu , eli huijauksia tulee. Ostakaa lihat paikalliselta tilalta suoraan niin säästyy moni itku ;)
No anyway , evira noita pistokokeita Suomeen tuoduille lihoille tekee ja valmistajakin käsittääkseni. Lihaerät pitää olla tarkastettu maassa jossa eläimet teurastettu ja siihen valmistajat luottavat. Pistokokeilla tarkastetaan siis satunnaisia lihaeriä , että ovat juurikin sitä mitä pitää olla ja tautivapaita, kaikkea ei kukaan ehdi tarkastamaan.
Ihmiset ei tunnu tajuavan millaista bisnestä toi on. Se makaronilaatikko tms. tehdään niin halvalla kuin mahdollista ja ostetaan siis raaka-aineet sieltä mistä halvimmalla saadaan ja välillä paljastuu tämänkaltaisia episodeja. Ei ole ensimmäinen , eikä varmasti viimeinen.
Kotimaisen hevosenlihan huono saanti ja se kuinka paljon niitä ruhoja menee täysin hukkaan on aika surullista. Ulkomailta tuodut hevosenlihat ei varmasti ole yhtä pikkutarkan syynin alla kuin kotimaiset. MMM kusee tässä omaan nilkkaan.
Hevosenliha erät Suomessa on pieniä kuten mainitsit , siksi ei ole mikään ihmekään että kaikki hepat tarkistetaan ennen teurastusta.
Kannattaa tsekata suht tuore kotimainen dokkari jossa selvitettiin näiden tölkkiruokien matkaa alusta loppuun. En nyt muista nimeä enkä edes googlata. Siinä näki vähän miten pitkä matka on raaka-aineilla itse valmiiseen tuotteeseen.
Mun puolesta tää asia saa nyt olla tässä , mut sen verran sanottava että älkää nyt ihmiset sokeana luottako kaikkeen. Ruoka on samalla tavalla bisnestä kuin mikä tahansa muu , eli huijauksia tulee. Ostakaa lihat paikalliselta tilalta suoraan niin säästyy moni itku ;)