- Liittynyt
- 25.1.2003
- Viestejä
- 50
Amerikkalainen lääkäri Neal Barnard väittää juuston aiheuttavan yhtä suurta riippuvuutta kuin morfiini. Tri Barnardin mukaan juustossa on pieniä määriä morfiinia, jotka ovat peräisin lehmän maksasta. Kyse on kaseiiniksi kutsutusta proteiinista, joka muuttuu ruoan sulaessa morfiineja muistuttaviksi opiaateiksi
Nappasin otoksen iltalehdestä joten eipä taida olla jutulla tieteelllistä todistusvoimaa Ajattelin vain että eikös kaseiinia ole ainakin samoissa mitoissa heraproteiinissa kun juustossakin ja moni palstan lukijoista taitaa heraa nauttia melko mittavissakin määrin.
Nappasin otoksen iltalehdestä joten eipä taida olla jutulla tieteelllistä todistusvoimaa Ajattelin vain että eikös kaseiinia ole ainakin samoissa mitoissa heraproteiinissa kun juustossakin ja moni palstan lukijoista taitaa heraa nauttia melko mittavissakin määrin.