Hera proteiini - WHEY

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja viikinki_84
  • Aloitettu Aloitettu
  • Tags Tags
    hera
Meta title: 🔥 HERA PROTEIINI – WHEY VOIMAA JA PALAUTUMISTA 🔥

Meta description: Nopeasti imeytyvä proteiinilähde, joka tukee lihaskasvua, palautumista ja laadukasta päivittäistä proteiininsaantia.


Perhana, tänään vasta luin kokonaan läpi pakkiksen historian varmaan parhaimman threadin. Perhanan armeija, sen takia tämäkin mahtava eepos jäi aikanaan lukematta.:)
 
Hehe, empä oo tähänkään threadiin ennen törmänny.
Tämän täytyy olla vuosisadan offtopic, proteiinin huonosta mausta -> oikeusjuttu?
Täytyy alkaa hieman varomaan minkälaisia threadeja tänne laittaa, tai kohta on puolet jippiiläisistä putkassa :D
 
Driamer sanoi:
Ajattelin tässä olla ovela ja hiukan säästää rahaa, joten ostin paikallisesta kaupasta leaderin maustamatonta heraproteiinia. Oli niin halpaa että otinpa toisenkin pussin samalla. Siinä samassa ostin Fastin Malto 6 pusssin. Kävin sitten eilen salilla ja heitin vettä palautusjuomaan ja hetken sekottelun jälkeen purkissa ei ollut kuin vaahtoa. Lisäsin hiukan vettä sekottelin taas hetken ja taas pelkkää vaahtoa. Jätin vaahdot pukuhuoneeseen ja kävin saunassa ajatellen että kyllä ne vaahdot sieltä kaikkoaa sillä aikaa. Mutta kun tulin katsomaan niin purkin pohjalla oli noin 2 senttiä nestettä ja loput oli edelleen sellaista kovaa vaahtoa. Se nestekin oli sellaista kusen väristä litkua ettei uskaltanut edes maistaa... Onko valmistajalla tullut joku kämmä vai kuuluuko tuon olla tuollaista hirveän väristä vaahtolitkua? Elikkä kannattaako lähettää valmistajalle takaisin vai itkeä ja heittää roskiin?



jos tarkotat sitä leaderin whey 100% niin ite oon sitä mieltä että on helvetin hyvää eikä ole ikinä moista tullu eteen, siinä on ollu jokin valm virhe tai sitten parasta ennen leimaus mennyt aikoja sitten umpeen.
 
ei vittu mitä threadeja luin ensimmäisen ja vastasin ilman sen pitempää lukemista mutta, oikeesti vaikuttaa siltä kun joku erittäin katkeroitunut apina syyllistää koko foorumia siitä ettei ole kehittynyt ollenkaan.
 
voi vittu jippiin voimailuforum on suljettu ja mä olin niiin innoissani menossa lukemaan lisää draamaa plääh
 
Olen tullut pitkällisten tutkimusten jälkeen lopputulokseen, kaikki proteiinit maistuvat oikeasti suhteellisen kyrvälle, väliä on vain hinnalla.


Tässä oma mielipiteeni joten repikää kermaperseet iloa siitä ;)



Oravaa väsyttää.
 
Ostin äskettäin Leaderin suklaanmakuista heraa ja sehän oli aivan törkeän hyvää! Sekoittuu myös paremmin kuin Fastin vastaavat. Ja kun kilohintakin on ihan kohtuullinen, niin :kippis1:
 
Mietityttää vaan se noissa halppis heroissa se, että esim. hera 80 on oikeestaan tarkoitettu teollisuuden raaka-aineeksi samoin kun muutkin halppis herat. Sama jatkuu malto jauheissa erinäisiin muihin paitsi urheiluun on nekin yleensä suunnattu.
 
Hera 80 on ihan laadukasta tavaraa verrattuna vaikka sf:n halpikseen. Toi fastin pöly sekoittuu ihan helvetin hyvin eikä se vaahtoa ollenkaan. Aika pahaahan se on jos ei ole tottunut enkä minäkään sitä nyt mitenkään maistele juodessa.
 
ribu sanoi:
voi vittu jippiin voimailuforum on suljettu ja mä olin niiin innoissani menossa lukemaan lisää draamaa plääh
Vastaan vähän vanhaan postiin, mutta kävimpä tarkistamassa. Se on tosiaankin suljettu, mutta nyt bodaus keskustelu on siirtyny muille osioille, kun ei tuol näytä olevan mitään moderointia :D .
 
Nami rotskua

Aika thread ollu kyllä..
Mutta protskujen mausta se, että veteen sekotettua soijjapuluveria aikanaan kiskoneena kaikki_nykyprotskut ovat kyllä jos ei maukkaita, niin käyttökelpoisia.
Se on vain asennekysymys. Ei sen välttämättä tarvitse hyvää olla, jos se tekee hyvää.

P
 
Aihetta ei ilmeisesti ole aiemmin täällä puitu, joten otetaanpa asia esille. Kyseessä on(ainakin voisi olla) varsin mielenkiintoinen ilmiö, kyseisten tutkimusten vielä ollessa melko uusia ja sarjassaan ensimmäisiä.
Aiheeseen ei ole juurikaan lisättävää tässä vaiheessa, kaivakaapa kokonaisartsut esille... ;)

"Total glycogen synthase activity in the skeletal muscle in the whey protein group was significantly higher than that in the casein group. The present study is the first to demonstrate that a diet based on whey protein may increase glycogen content in liver and skeletal muscle of exercise-trained rats. We also observed that whey protein regulated glycogen metabolism in these two tissues by different mechanisms."

British Journal of Nutrition 2005 Apr;93(4):439-45
Dietary whey protein increases liver and skeletal muscle glycogen levels in exercise-trained rats
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/...&dopt=Abstract&list_uids=15946405&query_hl=11


"these results demonstrate that the whey protein diet in exercise-trained rats results in significantly higher levels of liver glycogen, because of the combined effects of regulation of rate limiting glycolytic and gluconeogenic enzyme activities and activation of glycogenesis from alanine via alanine amino-transferase."

Exp Biol Med (Maywood). 2005 Jan;230(1):23-30.
Dietary whey protein modulates liver glycogen level and glycoregulatory enzyme activities in exercise-trained rats.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/...&dopt=Abstract&list_uids=15618122&query_hl=15
:kippis1:
 
Jahas, aikast mielenkiintoinen juttu sinänsä. Kun tässä nyt rupesin miettimään juuri noita mekanismeja niin mitä ne sitten olivat? Jos hera mahdollistaa glukoosin paremman sisäänlyönnin kohdesoluihin, onko sillä jotain tekemistä insuliinin kanssa? Verrattuna siis kaseiiniin?
 
Mikäs ton käytännön merkitys on?
 
Back
Ylös Bottom