Hearthstone

henki

VIP
Liittynyt
15.9.2009
Viestejä
5 040
Kaupunki
Helsinki
Pelaako tätä enää kukaan? Itse olen pyrkinyt 2-3 krt viikossa pelaamaan edes daily questit läpi, mutta ladderia en hirveästi ole jaksanut tahkota. Nyt ensi viikolla tulee onneksi uutta sisältöä Naxxramas-lisäosan myötä:

Curse of Naxxramas? Creeps Out on July 22! - News - Hearthstone

Jos sitä pikkuhiljaa alkaisi saada aikaiseksi toimiva kikkapakkojakin, kun korttimäärä lisääntyy, vaikkakin suht vähän. Tein jo pari kk sitten druidilla mill-pakan, jolla olen järjestelmällisesti tuhonnut muut control-pakat. Uusilla korteilla voisi sitäkin pikkuhiljaa parannella.
 
Liittynyt
13.6.2014
Viestejä
34
Jos välittää jostain constructed rankistä ni eihän siel kannata ku miracle roguee vetää 24/7.
Niin.. Tai Zoota, Handlockia, Control Magea, Molten Ducks, Aggro Mage, Aggro Rogueta, Control Warrioria, Windfury Shamania, Control Priestiä, Mid-Hunteria, Rushadinia.. Onhan näitä =) Ei taida tällä hetkellä olla legend top10:ssä kuin pari kappaletta Miracleja. Eli argumenttisi on varsin invaliidi tässä.

Ja niille jotka valittavat tuurista. Kyllä, yksittäisissä peleissä on jonkin verran tuuria. Yleisesti katsottuna taito > tuuri^10. Aluksi itsekin luulin, että HS on täysin Pay-to-Play -peli ja todella tuuripohjainen, mutta toisiin ajatuksiin pääsin. Kun tajuaa miten deckejä kannattaa tehdä / mitkä omaan pelityyliin sopii / millä tykkää pelata, ja tajuaa MITÄ kortteja pelata MILLOIN, niin huomaa että tuurilla on todella pieni merkitys. Matematiikka pitää siitä huolen, niinkuin Oppa100 sen hienosti selitti. Ne jotka itkee täällä tuurista niin.. noh, vaihtakaa vaikka peliä ja itkekää siinä toisessa pelissä. Jos on huono niin on huono, ei siitä tuuria voi syyttää :)
 
Liittynyt
15.1.2014
Viestejä
2
Olkoon Hearthstone ketju ensimmäinen johon viestiä laitan;eli moi vaan kaikille:) Itsellä tulee pelattua satunnaisen ahkerasti. Seasoneiden lopussa rank on yleensä ollut siellä 10-15,eli mistään shakkimestarista ei minun tilanteessa ole kyse. Keskiviikkonahan pistetään ilmoille uus Patch,jonka mukana tulee mukava satsi uusia kortteja (kummallisen paljon deathrattlea) ja adventuremodea yms. Innolla odottaen.

Btw: Jos haluaa lisätä kaveriksi niin Elwiz#2639 :)
 
Liittynyt
5.11.2005
Viestejä
7 782
Ikä
32
Alle tunti ja Naxxramasin eka wing pelattu, 6 uutta korttia sai. Aikamoista rahastusta, kun noista pitää jatkossa maksaa 5,99e per viikko, ellei halua viikkotolkulla kerätä kultaa.
 

r0g3r_m00r3

Sgt. Nonsense
VIP
Liittynyt
21.4.2005
Viestejä
457
Ikä
35
Pelailin paljonkin kun peli ilmestyi Beta-testaukseen. Sittemmin pelaaminen jäänyt kokonaan. Voisikin kokeilla uudemman kerran.

e. Joko tämän saa androidille?
 
Liittynyt
22.2.2012
Viestejä
8
2014 vuoden loppupuolella on lupailtu tulevan n. 100 kortin lisäys hearthstoneen. On kyllä vaikea nousta rankedissä, joka toinen pakka vastassa on secret hunter. Taitaa jäädä kutoseen tämän kauden ränkki
 
Liittynyt
17.2.2004
Viestejä
2 927
Tykkään kovasti pelistä mutta haisen...duunasin ton Kolenton legendary hunterin enkä voita sillä kun ihan sählääjät unrankedissa, omalla control paladinillä en pääse 18. rankkia ylemmäs...ehkä oon vaan tyhmä :(
 
Liittynyt
8.1.2014
Viestejä
346
Tykkään kovasti pelistä mutta haisen...duunasin ton Kolenton legendary hunterin enkä voita sillä kun ihan sählääjät unrankedissa, omalla control paladinillä en pääse 18. rankkia ylemmäs...ehkä oon vaan tyhmä :(
Etsi youtubesta joiden hyvien pelaajien pelejä samoilla pakoilla (valitse 1kk sisään ladatut videot mieluiten). Katsele heidän pelejään niin opit. Sitten voit kokeilla esim. siten, että jokaisella turnilla pysäytät videon ja mietit ratkaisusi ja vertaat ratkaisuasi sen pelaajan ratkaisuun. Muista myös mulligan-vaihe (eli alkukorttien valinta), koska se on oikeasti yllättävän tärkeä ja jos sen kädetät niin drawaat todella herkästi huonosti = häviät turhaan pelejä "koska käy huono tuuri drawien kanssa".
 
Liittynyt
27.2.2004
Viestejä
5 832
Melkeinpä alan jo toivoa ettei tätä tulisi Androidille, koska saattaisi mennä sitten jo liikaakin aikaa pelaillessa, kun sitä voi tehdä missä vain. :)

Omasta mielestä kyllä hearthstone on enemmän tuuripeli ku pokeri. Jokainen veto deckistä on tuurista kii mitä sieltä tulee. Jos vetelet vaan kortteja joilla ei tee kyseisessä tilanteessa mitään niin ei siinä oikeen taidonpuutteesta oo kyse. Joskus kattelin Trumpin pelaamista enemmänki ja silloin käsitykseni vaan vahvistui siitä kuinka paljon tuuria pelissä on.
Heartstonessa rakennetaan pakat ennen peliä ja tietyt pakat ovat lähtökohtaisesti vahvempia kuin toiset ennen kuin peli on alkanutkaan. Erilaisille pakoille kehitetään myös erilaiset taktiikat, joilla niillä pelataan. Kun valitset pakkaasi kortteja, niin olet jo aikalailla vaikuttanut siihen mitä kortteja tulet jaossa saamaan joko hyvin todennäköisesti tai varmasti (jos rakennat pakan vaikkapa vain 1-2 mana minioneista tai lähes pelkistä loitsuista, niin tiedät saavasi sellaisia kortteja jaossa runsaasti).

Pokerissa taas jokaisella on alussa yhtäläiset mahdollisuudet saada hyvä tai huono "pakka", koska jokaisen kortit perustuvat täysin satunnaisuuteen.
Pokerissa kuvainnollisesti siis jokainen kortin vetäminen on kuin monisivuista noppaa heittäisi, kun taas Hearthsonessa olet saanut etukäteen valita mitä silmälukuja nopassasi on jo ennen heittoa, joten sattuman vaikutus on pienempi ja omien valintojen suurempi.
 
Liittynyt
27.2.2004
Viestejä
5 832
Tee zoo pakka warlockille. Halpa kuin mikä tehdä ja tehokas ja helppo pelattava. Ja todella ärsyttävä pelata vastaan!
Ikävä pelata myös itse monien mielestä.
Jos on tarkoitus vain tienata mahdollisimman paljon kultaa ja mahdollisimman nopeasti hauskanpidon kustannuksella, niin voi se silloin olla hyväkin vaihtoehto.
 
Liittynyt
22.2.2012
Viestejä
8
Juu zoo on todella rasittava pelattavakin, mutta sillä on helppo voittaa, joten suosittelin sitä. Myös todella halpa tehdä, eikä tafvitse legendaarisia. Omia suosikkejani ovat shaman, priest ja warrior.

Btw. Jos joku haluaa lisätä ja joskus pelailla Leroy#2376
 
Ylös